dinsdag 30 april 2013

Uitdaging 165

Hallo lieve mensen,

In de laatste 3 weken hebben wij elke week een nieuwe designer aan jullie voorgesteld en is het nu helaas tijd om afscheid te nemen van onze 3e designer die ons designteam gaat verlaten. 

Renata heeft besloten om definitief te stoppen haar dt-werk en daarom willen wij allereerst Renata ontzettend bedanken voor alles!!!  Renata heeft zelf een afscheidsberichtje geschreven, deze kan je vinden bij haar (snif...snif...) laatste creatie voor ons blog. Renata nogmaals bedankt voor alles !! We zullen je inzet, enthousiasme en creativiteit missen en we zien je zeker graag terug als deelneemster aan onze uitdaging.


Eerst nog even wat over de uitdaging van vorige week, wat leuk om te zien hoeveel verschillende creaties je kan maken zonder dat je designpapier gebruikt maar alleen cardstock. De opvatting van "cardstock only" werd door sommige anders opgevat als dat wij eigenlijk bedoelde maar desondanks hebben we prachtige inzendingen gezien, bedankt voor het meedoen. Kom a.s. donderdag hier terug om te zien welke creaties er in de top 3 zijn beland.

En nu gaan we snel naar de uitdaging van deze week.

30 april 2013... een dag om niet snel te vergeten want vanaf vandaag heeft Nederland straks een koning. En daar hebben we een klein beetje onze uitdaging van deze week op aangepast...


Rood, Wit, Blauw en Kraft ! en als optie een beetje oranje.....


dat is de uitdaging van deze week maar het hoeft niet met een koninklijk tintje!

De sponsor van deze week is Scala en stelt een hobbytijdschriftenpakket ter inspiratie beschikbaar voor de winnaar van deze uitdaging.


Sponsor Scala
Team Turkoois is al lekker aan de gang gegaan met de kleuren rood, wit, blauw en kraft en als optie een beetje oranje, kijk maar snel hieronder wat team Turkoois voor 'n moois heeft gemaakt.


Designer: Anja Curvers Designer: Brenda van der Hulst 


Designer: Diana BesemerDesigner: Janneke van Veen Designer: Yvonne van Bruggen


Designer: Claudia Boon  Designer: Ellen RubergDesigner: Jeanet Tiemessen


Designer: Jolanda CuperDesigner: Marja Nijholt 


Designer: Nelly Groenenberg


Designer: Renata van Miltenburg

Lieve mensen, hier staat hij dan, mijn laatste kaartje voor het Cards & Scrap Challengeblog. Ik ga het team verlaten, niet omdat ik het niet leuk meer vind maar omdat ik mijn leven anders ben gaan indelen en ik minder tijd wil besteden aan het "moeten" maken van kaartjes/projecten. Even geen deadline meer voor mij maar gewoon aan de slag wanneer ik tijd én zin heb en dan ook lekker wáár ik zin in heb. Kortom, even geen verplichtingen meer of in ieder geval zo min mogelijk. Ik wil op deze plaats iedereen (nogmaals) enorm bedanken voor de support die ik van jullie kreeg tijdens het opzetten van het "Karen's Doodles" uitdagingenblog en later tijdens de doorstart als "Elke Kaart Een Feestje". Jullie zijn in goede handen bij Aletta en Tinie en de rest van dit fantastisch creatieve team, ik verlaat dit blog dan ook met een gerust hart. Ik wens iedereen veel liefde, gezondheid, geluk, plezier, inspiratie en natuurlijk creativiteit! XOXO Renata


Designer: Tinie Hoogvliet Designer: Ula Molenaar
Ik vind de voorbeelden van team Turkoois weer helemaal PRACHTIG!!!
Genoeg inspiratie om met ons mee te doen deze week.

Denk er aan... rood, wit, blauw en kraft en als optie oranje,
andere kleuren zijn niet toegestaan voor deze uitdaging!

(met uitzondering van huidskleur en groen voor eventuele blaadjes 
maar deze kleuren dan wel graag zo miminaal mogelijk te houden)

Voorwaarde voor deelname kan je vinden HIER en de uitdaging loopt tot maandagavond 6 mei tot 23.59 uur.

Groetjes Aletta & Tinie

Cards & Scrap Challengeblog3 opmerkingen:

rian zei

jammer dat je ons hier gaat verlaten renate, wens je veel suc6 bij alles wat je gaat doen, en we zullen je vast nog wel eens ergens tegen komen in de blogwereld.
bedankt voor alles.
verder zijn de creaties weer super
dames
groetjes rian

Angela zei

Spijtig, maar heel begrijpelijk dat je - na al die jaren - even geen deadlines wilt!!! Renata super bedankt voor de drijvende kracht achter KD en EKEF én voor alle schitterende creaties mét stiksel... het ga je goed!!!

Het zijn allemaal weer schitterende creaties dames!!!
grt Angela

M@risk@ zei

Wat een mooie voorbeelden zijn er door het DT gemaakt. Renate veel succes met alles wat je verder gaat doen.