woensdag 16 januari 2013

Van onze sponsor:Mariska van der Linde van “Stempelfeest” is een onafhankelijk demonstratrice bij Stampin’ Up! Stempelfeest verzorgt workshops en party’s met producten van Stampin’ Up! Maar ook voor alleen een bestelling van SU-producten kunt bij Stempelfeest terecht. Stampin’ Up! is een international hobbymerk dat bekend staat om haar exclusieve hobbyproducten zoals stempelsets, inkt, dies, papier en bijpassende accessoires. Stampin' Up! stelt haar collectie dusdanig samen dat papier, inkt, stiften en accessoires qua kleur geheel op elkaar zijn afgestemd. Artikelen van Stampin' Up worden niet via de detailhandel (winkels) verkocht maar zijn verkrijgbaar bij onafhankelijke demonstratrices.

Speciaal voor volgers en bezoekers van EKEF de belangrijkste data op een rijtje:

My Little Valentine promotie
Van 3 tot 21 januari 2013 loopt er een speciale Valentijnsactie bij SU. Bij aankoop van de stempelset My Little Valentine (artikel 132242, € 12,95) ontvang je namelijk de “Sealed with Love Simply Sent Kit” ter waarde van € 10,95 helemaal gratis!!! Meer informatie over deze promotie vind je hier.

Herfst-/Wintercatalogus
De Herfst/Winter catalogus is nog geldig tot eind januari 2013. Wil je nog artikelen bestellen uit deze folder, wacht dan niet te lang. Je kunt de catalogus hier inzien.

Sale-A-Bration
Binnenkort start de Sale-a-Bration en die mag je als SU-liefhebber beslist niet missen. De Sale-A-Bration is een combinatie van de Dolle Dwaze Dagen van de Bijenkorf, de hamsterweken van Albert Heijn en het prijzencircus van de V&D! Tijdens de Sale-A-Bration kun je gratis SU-producten verdienen. Om de Sale-A-Bration voor mijn klanten nog aantrekkelijker te maken, heb ik een extra aanbieding voor mijn vaste klanten en volgers van EKEF. Wil je meer weten over de Sale-A-Bration en deze aanbieding van Stempelfeest? Mail mij dan via mariska@stempelfeest.nl en refereer aan de EKEF-actie.

Lente-/Zomercatalogus
Op 1 februari komt de nieuwe Lente/Zomer brochure uit. Plaats bij mij in januari een bestelling en ik stuur je geheel kosteloos een exemplaar van deze geweldig catalogus toe!

Workshops en party’s
Vind je het leuk om een workshops of party te organiseren? Dat kan op afspraak bij mij thuis. Ook kan ik op locatie (binnen een straal van 50 km vanaf mijn woonplaats Simonshaven) workshops of party’s geven, neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Stampin’ Up!, altijd wat te beleven, altijd leuke acties en altijd mooie aanbiedingen! Wil je meer weten, bijvoorbeeld wanneer je zelf ook demonstratrice voor Stampin’ Up! wilt worden?
Neem gerust contact met mij op voor vragen en tips. Vergeet vooral niet deze week even langs te komen op mijn blog: www.stempelfeest.nl want daar loopt momenteel een mooie candy waarbij je een stempelset kunt winnen!!!

3 opmerkingen:

Elna zei

Goedemorgen,
Wil even melden dat de links naar de site van stampin up t niet doen hoor, je krijgt iets van het net of zo en een inlog scherm of word lid of weet ik veel, dus dan weten jullie t, dan kijk ik vanavond wel even, vond nl de valentijnsactie wel leuk:)
Succes en groetjes Elna.
http://elnabrasser.blogspot.nl/

Aletta zei

Bedankt voor je reactie, zal straks even kijken en het veranderen. Moet nu ff snel de deur uit. Groetjes Aletta

Aletta zei

Gelukt !
Alle links staan nu goed.
Groetjes Aletta