dinsdag 1 januari 2013

Uitdaging 148


Hallo volgers !!

Het gehele team van EKEF wenst jullie een geweldig goed 2013 met veel geluk, gezondheid en met heel veel creativiteit toe.

Bij deze willen wij jullie allemaal enorm bedanken voor de prachtige inzendingen en enthousiaste reactie's op ons blog in 2012. 
Wij genieten elke week weer van jullie orginaliteit en creativiteit en hopen er ook in 2013 een knallend feest van te maken met z'n allen.

Ook al onze sponsors van 2012 willen wij ontzettend bedanken, zij hadden een groot aandeel in het succes van ons challengeblog.

Op deze aller1ste uitdaging van 2013 is onze 1e nieuwe sponsor Bugaboo.Jodie Mackrell woont in Canada en 2,5 jaar geleden besloot ze haar eigen getekende digi stempels te verkopen onder de naam Bugaboo Stamps.  Elke week komen er nieuwe stempels bij.  Wisten jullie dat Bugaboo elke vrijdag een andere freebie weggeeft. De freebie  kun je vinden op de site van Bugaboo.  Ik zou zeggen genoeg reden om met onze challenge mee te doen want de prijs bestaat maar liefst uit 7 digi's ter waarde van 21 dollar!


Als extra prijs ontvangt de winnaar een mooie rubberen tekststempel van onze tweede nieuwe sponsor HappyStamp

Eind 1994 is Monique Jongejan met haar man begonnen met HappyStamp.
Van eigen fabrikant heeft HappyStamp prachtige rubberen tekststempels welke je HIER kan vinden. De stempels die je van HappyStamp koopt, zijn van een duurzame en goede kwaliteit. Ook heeft HappyStamp een blog en deze kun je HIER vinden.

**

En zoals altijd de eerste uitdaging van de maand werken we met een schets en deze traditie gaan we ook in 2013 voortzetten.

De optie die jullie mogen gebruiken is : "BALLONNEN".


Deze week de eer aan team Roze om het jaar in te knallen met hun prachtige creaties, kijk maar snel hieronder.

Designer: Anneke Kiewiet


Designer: Bernadet Weijs


Designer: Hélène den Breejen


Designer: Mieke Wierenga


Designer: Marijke de Mol

Designer: Peggy de Schryver
Stempel: WO Balloon girl


Designer: Aletta Heij


Designer: Anja Bruynen
Stempel: Ava Flower patch


Vorige week hebben onze nieuwe dt-ers voorgesteld maar de tijd was te kort voor hun om allemaal mee te doen aan deze uitdaging, vanaf volgende week zullen ze hun creativiteit laten zien op dit blog.

Alle designers van Elke Kaart Een Feestje stellen zich voor op de pagina, designteams, deze kan je vinden bovenaan ons blog.

Onze nieuwe designer Nancy bijt vandaag de spits af voor de scrappers uit onze dt-teams met een prachtige scrapbooklayout.

Ook deze week mag je net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!  Als we maar wel duidelijk de schets terug zien op jullie creatie en het zou leuk zijn als je de optie ballonnen wil gebruiken. Doe je mee, dan maak jij kans op wel 7 digi's van Bugaboo en een mooie rubberen tekststempel van HappyStamp.

Tot maandagavond 7 januari 2013 tot 23.59 uur kan je je creatie plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!  Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.
De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt!

Groetjes, Aletta & Tinie


15 opmerkingen:

rian zei

iedereen een goed en gezond en een creatief jaar toe gewenst, en dan kunnen we meteen beginnen met een leuke opdracht heb er weer zin in.

groetjes rian

Angela zei

Alle EKEF DTers een heel gezond en creatief 2013.... dat laatste zit wel snor zo te zien aan de eerst uitdaging van dit nieuwe jaar; geweldig mooie creaties weer dames!!!
grt Angela

Lia zei

Ik wens jullie alle geluk, liefde, vriendschap, gezondheid en creativiteit toe in het nieuwe jaar,
groetjes Lia

Els zei

Een heel gelukkig en gezond en creatief nieuwjaar wens ik jullie allen.
Groetjes, Els

Jolanda zei

Alleerst een gelukkig en creatief 2013 gewenst en wat een leuke challenge, want we zijn eigenlijk gewoon nog in een roes van feeststemming. Prachtige voorbeelden hebben jullie er weer van gemaakt.

Liefs Jolanda

Jeannette zei

voor iedereen gezondheid, geluk en veel creativiteit gewenst in het nieuwe jaar, groetjes Jeannette

Ankie vd Polder zei

Wat een leuke uitdaging weer. Lekker vrolijk. Ik ben er hard mee bezig en hoop morgen mijn bijdrage te kunnen plaatsen. Uiteraard ook van mijn kant voor iedereen een heel mooi, gezond, liefdevol en creatief 2013 gewenst. Groetjes, Ankie

corryskaart zei

ook van deze kant voor jullie allen een heel fijn gezond en creatief jaar zodat we kunnen blijven genieten van jullie blog!
groetjes van corry

Crea S zei

Wat een leuke kaartjes om het nieuwe jaar mee te starten!

Ik wens het hele EKEF-team een gezond, gelukkig en creatief 2013!!

Anita Meijer zei

Een heel gelukkig nieuwjaar dames. Wat een leuke challenge weer, helemaal leuk. Schitterende voorbeeldkaarten hebben jullie gemaakt.
Liefs van Anita

Colien zei

De beste wensen voor 2013! Leuke sketch en de Bugaboo's zijn geweldig!
grtz.Colien

corryskaart zei

zag dat ik wat vergeten was op mijn kaart om te fotograveren maar op mijn blog staat ie anders nu in goede staat
groetjes van corry

Lia zei

De beste creatieve wensen voor 2013 en veel succes met al jullie bezigheden!
De opdracht voor deze challenge is in ieder geval leuk met de sketch en ballonnen erbij. Helaas wijken de kleuren van mijn kaart erg af van de werkelijkheid. Het blijft de hele dag donker en de foto is bij lamplicht gemaakt, dus ziet alles er een beetje geel uit. Jammer, maar met flitslicht kreeg ik er een lichte vlek in en dat was ook niet mooi.
De voorbeeldkaarten zijn ook weer top!
Groetjes,
Lia

Marian zei

Een heel gelukkig nieuwjaar dames. En ja ik heb niet naar de schets gekeken heb sorry foutje van me vlg ronde zal ik beter kijken
Groetjes

Antoinette van Bommel zei

Allemaal een heel creatief 2013.
Voor mij is het de eerste keer dat ik met zo een wedstrijd mee doe, vond het geweldig om te doen.....
Dus ik ga vaker mee doen, echt zo leuk.
Veel succes allemaal,
Liefs Antoinette