donderdag 1 november 2012

WINNAAR UITDAGING 138


Omdat ik deze week de Top 3 nog heb samengesteld mocht ik dit bericht vandaag dus ook nog doen. Kan ik even van de gelegenheid gebruik maken om jullie enorm te bedanken voor de hartverwarmende reacties op mijn vertek. Ben er erg van onder de indruk en best een beetje trots. Dank lieve mensen!!

En dan snel over naar de Top 3 en de winnaar van deze week want daarom zijn jullie hier natuurlijk.

Hier is ie:


JUDITH (8)

 


JOKE (10)

 
 
 
ANS (15)
 
 

En daaruit is natuurlijk weer een winnaar gekozen en dat is deze week geworden:


JOKE!!!
 
 
Gefeliciteerd lieve dame, de prijs, die gave set FELXMARKERS in de kleuren geshowd bij uitdaging 138 en gesponsord door Letraset/Colart, gaat welverdiend naar jou! Je mag Mariska een mailtje sturen (contact us button) met daarin je adres gegevens. Zij zal je tevens je Winnaars button toesturen.
 
Judith en Ans, ook jullie gefeliciteerd hoor, een plaats in de Top 3 is niet niks en jullie verdienen dan ook een compliment én die Top 3 button voor op je blog. Deze mag je opvragen bij Mariska middels een mailtje (contact us button).
 
Volgende week dus Aletta op deze plaats en mij zien jullie 13 november terug met mijn eerste kaartje als DT-lid :)
 
Warme groet, Renata
 


5 opmerkingen:

corryskaart zei

Van harte gefeliciteerd aan de dames,een hele eer waar je vrolijk van word
Groetjes van corry

Joke zei

Ik zie dat ik gewonnen heb met mijn kaartje, wat leuk zeg.
Dit is de eerst keer dat ik in de top 3 beland of gewonnen heb ,dit is heel bijzondar.
Ik mail vanavond even mijn gegevens door.
liefs Joke

Ans S. zei

Ik zit in de top 3 met mijn ondeugende kaart, wat ontzettend leuk.
Judith, gefeliciteerd met je top 3 notering en Joke je bent een terechte winnaar, je kaartje was ook bijzonder mooi en ondeugend.

Groetjes Ans

Je@net zei

Gefeliciteerd, top 3 dames, erg leuke kaartjes zijn er door jullie gemaakt!

Jeannette zei

heel hartelijk gefeliciteerd voor de winnaar, hele leuke ondeugende kaarten, groetjes Jeannette