maandag 26 november 2012

UITDAGING 143

Kerstkaart in NIET traditionele kerstkleuren / Christmas card in non-traditional Christmas colours

Hallo dames,

Alweer een week voorbij dus alweer een nieuwe uitdaging bij EKEF! Wij hebben er weer heel veel zin in en kunnen niet wachten om jullie weer te verrassen met een nieuwe opdracht en de prachtige voorbeelden van ons design team. Ondanks de ontzettend lastige uitdaging van vorige week, hebben toch 12 dames een kaart of project ingezonden, echt super bedankt voor jullie bijdragen!

Team Turkoois doet haar naam eer aan vandaag want kijk eens hoeveel van onze dames de kleur Turkoois ook in hun kaart hebben verwerkt! Deze week willen we kerstkaarten van jullie zien. Maar geen gewone kerstkaarten, we zien graag dat jullie aan de slag gaan met kerstkaarten in de niet traditionele kleuren. Dus geen rood, groen, goud maar bijvoorbeeld paars, turkoois of roze.

Zoals altijd wordt onze kleuruitdaging gesponsord door Letraset . Helaas geen foto van de prijs deze week maar de Letraset zal een mooie Flexmarkers prijs voor de winnares verzorgen!!

En dan nu over naar de prachtige kaarten van team Turkoois. Het klinkt eentonig maar ook deze week hebben zij weer ware kunstwerkjes weten te maken!!! Ga er even voor zitten, pak een bak koffie of thee en geniet heerlijk van alle mooie kaarten.


Designer: Ellen Ruberg
Stempels: Hero Arts
Designer: Geertje Deelstra
Stempel: MagnoliaDesigner: Jolanda Cuper
Stempel: GeenStempel: Nellie SnellenDesigner: Tinie Hoogvliet
Tekststempel: Marianne Design


Designer: Ula Molenaar
Stempel: Magnolia


Stempel: MagnoliaOok deze week mag je net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van! Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt!

Creatieve groetjes,
Mariska


7 opmerkingen:

Handgathered zei

Hello. This is my first time in your challenge. Thanks for the chance to play!

xo Anni

Samantha zei

What a great fun challenge my first time here too! yay!! thanks for the fun! and great inspiration too! xx

Samantha zei

Hi Tinie, Thanks for your message on my blog!

Sorry I thought that brown and green was non traditional and as Santa in the UK wears Red... Nevermind! thanks anyway! xx

Brenda zei

Ik heb mijn kaartje net gelinkt:) Mijn non-kerst-kleuren zijn aqua/turkoois,wit en bruin. Leuke challenge en bedankt voor de inspiratie!
Groetjes,Brenda

butterfly zei

Lovely challenge, and great inspiration from the team... look forward to hopping round for a closer look!
Alison x

otomys zei

Baie dankie vir 'n wonderlike uitdaging. Het julle blog nou raakgeloop en dit is die eerste keer dat inskryf. Pragtige kaartjies en ek geniet die werkswinkels en wenke baie.
Groete uit Suid Afrika,
Amelia x

Lia zei

Eindelijk eens kans gezien mee te doen, zou het nog bijna vergeten zijn ook, leuke uitdaging,
groetjes Lia