dinsdag 30 oktober 2012

UITDAGING 139

The winner takes it all!

Een hele goede dinsdag lieve, lieve mensen! Wat gezellig dat jullie weer de moeite hebben genomen om een kijkje op ons blog te nemen.

Nieuwsgierig naar de nieuwe uitdaging...dat komt zo, ik wil eerst weer even de deelnemers aan de rood/geel/blauw uitdaging bedanken want dat was een lastige! Die primaire kleuren komen blijkbaar helemaal niet zo vanzelfsprekend voor in onze papiervoorraad en daarom is het des te bewonderingswaardig dat er zoveel ontzettend leuke kaarten gemaakt zijn! Zelfs kerstkaarten, al helemaal niet voor de hand liggend natuurlijk. En vrolijk dat ze zijn, ik werd er in ieder geval helemaal blij van.

En dan nu een hernieuwde kennismaking met één van onze sponsors en dat is WAGS 'N WHISKERS!

 
 
Voor Europa en de rest van de wereld te koop bij: Bunny Zoe's Crafts en voor de USA/Canada bij: Stamp and Create. Nikki van Bunny Zoe's stelt weer een Wags 'n Whiskers-prijs ter beschikking, hoe leuk is dat! Zeker een reden om mee te doen aan de uitdaging:
 
"THE WINNER TAKES IT ALL!"

Juist, we willen winnaars zien op jullie kaarten en projecten. Een felicitatie voor iemand die Kampioen is geworden, een felicitatie voor een kind dat zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald, een kaart om iemand die het gevecht tegen een ziekte moest aangaan een hart onder de riem te steken, een kaart of project om iemand te vertellen hoe trots je op hem/haar bent... kortom alles wat met winnaars te maken heeft!

LET OP!! Zorg dat het voor ons duidelijk is dat het om winnaars gaat op je kaart of project, door tekst of plaatje. We hebben namelijk niet altijd de tijd om de tekst van je berichtje te lezen!

Team Turkoois is er ook mee aan de slag gegaan met onderstaand resultaat!

Designer: Tinie Hoogvliet
 

 
 
Designer: Aletta Heij
 
 
 
 
 

 
 
Designer: Ellen Ruberg
 


 
Designer: Jolanda CuperDesigner: Ula Molenaar
 

 
 
Ik vind ze weer hartstikke leuk geworden, zo vrolijk en kleurrijk, top dames!
 
Ook deze week mag je net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt!

Geniet van deze dag en tot morgen....niet vergeten om langs te komen want ik heb jullie iets te vertellen!

Warme groet, Renata
 
 
 


5 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke uitdaging en wat een gave voorbeeldkaarten. Moet nu snel naar het werk, maar heb eigenlijk zin om lekker te gaan freubelen :o)

Adriana zei

Leuke voorbeelden! Ideeen genoeg, maar tijd....
Groetjes Adriana

alice_in_wonderland_nl zei

leuke challenge weer daar ga ik weer even over denkenen wat ik daar voor ga maken. mooie voorbeelden zijn er weer gemaakt.

liefs alice

jackelien zei

Leuke challenge. De voorbeeldkaarten zijn super leuk.
heb mijn kaartje geplaatst.
groetjes jackelien

hennie zei

Hoi dames, mijn kampioen is geplaatst.
lieve groetjes hennie.