dinsdag 23 oktober 2012

UITDAGING 138

Kleurenuitdaging met als optie het thema "Ondeugend" / Colorchallenge with optional theme "Naughty"

Een hele goede dinsdag weer lieven mensen!

Heel hartelijk dank aan alle deelnemers aan de kersthanger uitdaging van vorige week. Wat een mooie creaties weer allemaal, echt gaaf! Dat wordt weer lastig om een top 3 samen te stellen ;)

Deze week hebben we natuurlijk ook weer een leuke uitdaging voor jullie en omdat de sponsor LETRASET/COLART is hebben we ten eerste een kleurenuitdaging en daarnaast de optie "Ondeugend".COLART stelt weer een set Flexmarkers van LETRASET ter beschikking in de volgende kleuren:
Fantastische prijs toch weer? Haal je mooiste rode, gele en blauwe papier te voorschijn en aan de knutsel! Inderdaad in die kleuren want de kleurenuitdaging is:

GEBRUIK DE PRIMAIRE KLEUREN ROOD, GEEL EN BLAUW!

LET OP!!!! Je gebruikt dus ALLE kleuren uit bovenstaande combinatie, daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je mag wél alle tinten rood, geel en blauw gebruiken. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc.... dus dingen die raar zijn in een andere kleur)

Als je daarnaast ook nog een ondeugend plaatje of een ondeugende tekst gebruikt zijn we helemaal blij want dat is de optie bij deze uitdaging.

Dan zal ik jullie nu laten zien wat team Roze (plus Aletta) er mee gedaan heeft:

  
Designer: Hélène den Breejen
Foto: Pion Design
Designer: Mieke Wierenga
Stempel: Make it Crafty
Designer: Peggy De Schryver
Stempel : Mo’s Digital Pencil  
Designer: Anja Bruynen
Stempel : Mo's Digital Pencil
Designer: Anneke Kiewiet
Stempel: Mo's Digital Pencil
Designer: Bernadet Weijs
Stempel: Mo's Digital Pencil
Extra bijdrage team Turkoois :

Designer : Aletta Heij
Stempels : Mo's Digital Pencil
Nou....en ondeugend zijn ze, niet dan? Je ziet dat er ook heel veel mogelijkheden zijn in deze primaire kleuren, zelfs een vintage kaartje of een kerstkaartje (en ook nog in het thema!!). Geen reden dus om niet mee te doen en die set Flexmarkers in de wacht te slepen! Succes.

Ook deze week mag je net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt!

Geniet van deze dag en tot morgen.

Warme groet, Renata6 opmerkingen:

Nellos zei

Ik heb mijn kaartje geplaatst.
Wat zijn er weer prachtige voorbeelden gemaakt.

Groetjes Nellos

Judith van H zei

ik heb mijn projectje ook geplaatst!

Anita Meijer zei

Ik heb mijn kaartje net geplaatst, pfff een hele uitdaging voor mij geel en rood maar het blauw en de ondeugende optie maakte veel goed voor mij.
Liefs van Anita

Hermien zei

Het zijn voor mij ook geen standaard kleuren om mee te werken, maar ben er toch mee aan de slag gegaan. Zo is het een echte uitdaging geworden!

Groetjes

Rianne Timmers zei

Hopelijk is het nu goed had het niet goed gelezen dom dom
groetjes Rianne

Heidie zei

Bedankt voor de tip dat ik de uitdaging niet goed had gelezen. Ik heb vandaag dus een nieuwe kaart gemaakt. Nu heb ik dus wel alle kleuren gebruikt.

liefs Heidie