zaterdag 6 oktober 2012

TIP VAN DE WEEK

Van één van mijn vriendinnen kreeg ik tijdens onze "My Favourite Things Party" een hele gave mal om zelf enveloppen te maken! Er zat ook het tijdschrift "Flow" bij waarvan ik als ie uit was enveloppen kon maken. Echt super leuk! Ik wilde jullie twee links delen waar de mal te koop is want misschien vinden jullie het ook leuk om zelf enveloppen te maken. Dit kan natuurlijk ook uit scrappapier dat je niet meer zo leuk vind, behangstalen (vaak kun je oude boeken zo gratis mee krijgen bij doe-het-zelf winkels), tijdschriften of kranten. Een wit etiket of een gestante label met het adres er op en hij kan op de post. Allen moet ik nu wel meer rechthoekige kaarten gaan maken, haha!

Hier zijn de links:

http://www.postpapierenzo.nl/product/39207

http://www.psikhouvanjou.nl/catalogsearch/result/?q=enveloppen+mal


Hopelijk vonden jullie het weer een leuke tip :)

Fijne dag en tot morgen!


Warme groet, Renata

5 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi renate
zeker een goeie tip want zo ploft er wel eens iets leuks op de deurmat bij iemand als je een vrolijke envelop maakt!
groetjes van corry

Peggy zei

Super leuke tip!
En de enveloppen zien er super uit ! Ik heb al zo één mogen ontvangen. Heel erg mooi.
Groetjes,
Peggy * Mollemieke *

hennie zei

Erg leuk Renate.
Meestal maak ik mijn enveloppen zelf, de Scor-pal is er ook handig voor en ik heb meer van die handige mallen die jij ook laat zien.
Mooie tijdschriften lees ik niet, maar ik krijg ze graag, je snapt wel waarom.
Lieve groetjes hennie.

Jeannette zei

erg leuk Renata, zeker gaaf om te hebben, ik ga snel kijken, bedankt voor de leuke tip, groetjes Jeannette

Nelleke zei

Bedankt voor de tip. Ik maak al jaren enveloppen, ik heb van karton een mal gemaakt. Maar deze lijkt mij wel erg makkelijk, zeker ook met die uitsparingen daar wordt het vouwen makkelijk van. Ik heb het dus opgeschreven.
Groetjes, Nelleke