woensdag 31 oktober 2012

Er is een tijd van komen...

...en er is een tijd van gaan, om het cliché maar eens te gebruiken. En mijn tijd om te gaan is nu gekomen!

Inderdaad, jullie lezen het goed ik ga elke Kaart een Feestje verlaten. Met pijn in mijn hart en met de nodige tranen, dat kan ik jullie wel vertellen!!

De dagelijkse bezigheden voor elke Kaart een Feestje nemen zoveel tijd in beslag dat ik het momenteel niet meer in kan passen in mijn leven op dit moment. Er zijn andere dingen die voor mij belangrijk zijn en die nu mijn aandacht vragen.

Drie jaar heb ik zo ongeveer dagelijks voor eerst Karen's Doodles en daarna elke Kaart een Feestje! "gewerkt" en dat ga ik nu dus rustig loslaten. Deze beslissing is natuurlijk niet in één dag genomen en we zijn dan ook al een aantal weken bezig om achter de schermen alles in goede banen te leiden zodat jullie niets zullen merken van mijn vertrek. We hebben een uitstekende vervangster gevonden in Aletta Heij die samen met Mariska nu de taken binnen EKEF gaat verdelen. Aletta is al lange tijd actief als designteam lid binnen EKEF en zij sprong altijd al bij in drukke tijden en bij vakanties dus zij kent het klappen van de zweep. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het blog bij haar (en Mariska natuurlijk) in goede handen is.

Loslaten is niet mijn sterkste kant en ik merk nu al dat ik dat ook in dit geval moeilijk vind en om mijn tijd bij EKEF niet zo abrupt te laten eindigen en om zo nodig Aletta en Mariska met raad en daad bij te staan zal ik komende twee maanden, dus tot het eind van het jaar, deel uitmaken van team Turkoois. Doe ik dus gezellig mee met de uitdagingen om de week! Ook leuk toch?

En dan is het per 1 januari dan toch echt tijd om "mijn" |(tussen aanhalingstekens want Mariska heeft net zo goed een aandeel in het succes van EKEF en zo ook de designteam leden!!) kindje los te laten. Natuurlijk blijf ik van een afstandje meekijken en wie weet ook eens meedoen... Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan.

Ik wil iedereen die elke Kaart een Feestje een warm hart toedraagt onzettend bedanken voor de enorm leuke tijd die ik samen met jullie heb mogen bleven. Bedankt voor jullie deelname aan onze uitdagingen, bedankt voor de leuke reacties op de workshops, bedankt voor alle achtergelaten berichtjes, bedankt voor de lieve woorden en complimenten. Lieve mensen, BEDANKT voor de leuke tijd!!!

Een laatste WARME GROET,

Renata

28 opmerkingen:

Corrie zei

Het blijft maar heftig allemaal,jij Renata bedankt voor alles en van mij krijg je twee warme groeten, we gaan je missen. Ik wens je alle goeds lieve Groetjes Corrie

corryskaart zei

Hoi Renaat
Je doet mij erg schrikken want ik was en blijft een grote fan van je,jammer dat het wat teveel voor je word en zal je zeker gaan missen op dit leuke blog,dus wens je veel goeds met wat je verder met je leven gaat doen
Een lieve groet van corry

Mieke zei

Oei, dat was even schrikken toen ik dit las... Ik kan er zeker inkomen dat je EKEF met pijn in het hart verlaat en iedereen zal je ook missen! Natuurlijk moet je prioriteiten stellen in het leven en genoeg ruimte maken voor dingen die belangrijk zijn voor je.
We zullen je af en toe nog wel eens kunnen lezen hé!
Veel liefs!
Mieke x

Annerieke zei

Wat zal dat een lastige beslissing zijn geweest en keuzes maken is niet altijd leuk. Maar in dit geval wel goed voor jezelf, denk ik. Veel succes verder!

Groetjes Annerieke

marcella zei

Hoi Renata
Jeetje wat jammer ,maar ik snap het wel hoor er gaat ontzettend veel tijd in zitten .
Heel veel succes met alles .en fijn dat we je toch nog even blijven zien .
Groetjes Marcella

Miranda Slagboom-de Groot zei

Jammer dat je gaat stoppen, maar snap het wel. Soms moet je keuzes maken. Ook al zijn ze lastig.
Groetjes Miranda

Elfjesdroom zei

Keuzes maken is erg moeilijk, wat ontzettend knap van je dat je het heb kunnen doen. Warme groet terug
Elvira

rian zei

hoi renate,
oeps dat is schrikken, ik lees alles wat je schrijft graag, maar ja in je leven moet je keuzes maken
al vindt ik het wel jammer.
wens je alle goeds, en bedankt voor alles
groetjes rian

Angela zei

Dit zal inderdaad een hele moeilijke beslissing zijn geweest Renata.... Wie Karen's Doodles zegt, zegt Renata en zo ook met EKEF.... we zullen je missen....

Ook ik wil je ontzettend bedanken voor je tomeloze inzet en je schitterende kaarten met stiksels (wat nu een 'hype' is dankzij jou *lol*)....
Ook van mij een hele WARME GROET terug...
Angela

Marianne zei

Jammer dat je weggaat daar, maar soms maak je een keus heel bewust.
Zal vast goed gaan verder en we zullen je niet uit het oog verliezen.
Liefs, Marianne

Janine Vegter zei

id een moeilijke beslissing, maar komt je vast nog wel tegen in blogland

Dora zei

oooo...wat jammer.
maar als ik het zo lees....ben je nog niet helemaal verdwenen.
keuzes zijn altijd moeilijk om te maken wanneer je het met veel plezier hebt gedaan.
veel succes verder. ennu...ik zie je creaties vast wel langskomen op je blog.
dank je wel voor alles wat je op dit blog hebt gedaan en laten zien.
en aan Aletta ook veel succes met het overnemen van dit blog.
groetjes

Marianne zei

IK dacht: Oh, weer een nieuwe spreuk op EKEF, maar nee; het is serieus. Je gaat ons verlaten :-(
Dat is jammer, maar ik kan het me wel voorstellen. Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan en we zien je vast wel weer ergens opduiken.
Lieve groetjes,
Marianne

krearia zei

Hoi Renata,

Wat jammer dat je stopt met je werkzaamheden bij EKEF. Ik genoot altijd van je eigen, herkenbare creaties. Ik wens je veel succes bij je andere bezigheden en hoop je in blogland nog regelmatig tegen te komen.

Groetjes Ria

n@tie zei

Bedankt. Ik heb alles de afgelopen tijd met veel plezier gelezen.
Groetjes,
Nettie

Renate zei

Jammer, Renata, maar soms moet je keuzes maken.
Ik wens je veel succes toe en wellicht komen we elkaar nog eens tegen!

Groetjes, Renate

Summer-design zei

Wat jammer, maar begrijp je wel!
Andere dingen hebben soms voorang nodig en wens je veel succes.

Gr, Wietske

Cindy zei

Tja soms ga je andere uitdagingen aan in het leven ik wens je heel veel succes
Liefs Cindy

Ellen zei

Hoi Renate, jammer dat je er mee stopt....EKEF en Renate hoort zo bij elkaar. Keuzes maken is soms moeilijk maar wel nodig.
Ik wens je veel succes met alles wat er op je pad komt.
Bedankt voor al je mooie creaties/tips en ideetjes. Leuk dat we je nog wel ergens eens tegenkomen.
Lieve groetjes ELLEN

GerJanne zei

Hoi Renata,
wat een schrikbericht. Voor jou natuurlijk een goed overwogen beslissing. zo te lezen, maar voor ons, trouwe volgers, even slikken. Natuurlijk zal het wel doorgaan allemaal, maar als het je kindje is dan kost het best wat tranen.
Maar je verdwijnt niet uit Blogland, dus we zien je vast en zeker hier en daar!
Sterkte met alles wat je privé bezighoudt en tot blogs!

GerJanne

Jokecreatief zei

Hoi Renate,
Dat is schrikken, maar heel begrijpelijk. Soms moet je gewoon een keuze maken. Ik heb altijd met veel plezier gekeken naar je creaties op EKEF, maar blijf zeker ook op je eigen blog langs komen.
groetjes Joke.

hennie zei

Nou Renate dat is me een bericht!
Verstandig van je, erg jammer voor ons.
Maar je hebt meegewerkt aan een bijzonder leuk blog en anderen zullen het nu verder zonder jou tot een succes maken.
Heb er maar vertrouwen in. Dank voor je leuke berichtjes op mijn blog.
Lieve groetjes hennie.

dieke zei

Beste Renata,

Jammer dat je EKEF moet verlaten, ik heb genoiten van je verhalen, knutsels en columns.
Soms kom je in je leven gewoon op een punt dat je keuzes moet maken en dat zal niet eenvoudig zijn geweest.
Veel succes met alles wat je gaat doen en wie tot ziens in blogland.

Groetjes van Dieke Polstra.

Rianne Timmers zei

jammer dat je de site gaat verlaten .ik wens je aller goeds voor de komende tijd.
lieve groetjes Rianne

Anita Meijer zei

Goh die Renata weg bij Elke Kaart een Feestje, dat zal wel vreemd zijn. Ik wens je het allerbeste toe en wel heel knap dat je deze beslissing hebt genomen want begrijp maar als te goed dat je dit niet in een dag beslist.
Liefs van Anita

Monique - Mienokje zei

Poehee, dat zal een moeilijke tijd voor je geweest zijn. Gelukkig laat je je kind goed verzorgd achter en zal ze altijd in veilige, kundige, lieve handen zijn ;-)
Ook ik zal je missen! Groetjes, Mienokje

Sandra1968 zei

Heel begrijpelijk, maar heel erg jammer dat je EKEF gaat verlaten. En ik kan me voorstellen dat het loslaten erg moeilijk voor jou zal zijn.
Ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Groetjes, Sandra

Je@net zei

Ik loop hier nog niet zo heel lang mee, maar wil je langs deze weg toch bedanken voor je inzet, Renata.