donderdag 13 september 2012

WINNAAR UITDAGING #131

Jeetje dames, ik heb er even een nachtje over moeten slapen hoor,
wat een uitslag van de uitdaging van vorige week ....
Tot het allerlaatste moment gingen twee dames nek-aan-nek en pas de allerlaatste stem heeft de doorslag gegeven. Jullie zien hieronder natuurlijk al dat het ook niet meeviel om deze prachtige kaarten te beoordelen.

Eerst maar eens kijken om welke kaarten het ging en wie deze kaartjes hebben gemaakt:


Weet je trouwens hoe we jullie kaarten beoordelen? Om de week kiezen Renata en ik een top 3 uit alle inzendingen, geen gemakkelijke opgave oveigens. Op Yahoo hebben wij als DT een groep waar alle huishoudelijke mededelingen worden gedaan en waar we allerhande andere zaken bespreken. Binnen die groep biedt Yahoo de mogelijkheid aan om een poll uit te schrijven. Door middel van deze functionaliteit stemmen alle dames op de kaart die zij het mooiste /  beste / leukste / origineelste vinden. Yahoo verwerkt dit aan het eind van de periode dat er gestemd kan worden in een uitslag. Yahoo geeft de uitslag, het aantal stemmen, en de percentages. Supertool dus waar wij inmiddels niet meer zonder kunnen.

Maar genoeg gezwets, jullie willen weten wie er gewonnen heeft! De kaarten waren aan elkaar gewaagd  maar uiteindelijk is onderstaande dame als winnaar uit de bus gekomen:
Nellos, hartelijk gefeliciteerd! Je mag mij (Mariska) een mailtje met je emailadres sturen (contact us button). Ik breng je in contact met Doe@ding waar je een cadeaubon ter waarde van 10 euro krijgt om fijn mee te shoppen. Ook de winnaars button komt naar je toe.

Ook voor de andere twee deelnemers natuurlijk een hartelijke felicitatie en de top 3 button kunnen jullie ook bij mij opvragen (contact us button).

Tot morgen, nieuwe dag, nieuw workshop!

Groetjes,
Mariska

6 opmerkingen:

Jeannette zei

Wat een prachtige kaarten zijn dat en ik kan me voorstellen dat het iedere keer weer moeilijk is om een winnaar aan te wijzen.
Nellos, van harte gefeliciteerd met je eerste plaats en Debbie en Judith, jullie kaartjes vind ik ook super, een fijne dag allemaal, groetjes Jeannette

Nellos zei

Wat leuk zeg dat ik de eerste prijs heb gewonnen, ik ben er zeer vereerd mee.
De andere dames ook gefeliciteerd.


Groetjes Nellos

Dora zei

gefeliciteerd, Dames!!
groetjes

corryskaart zei

hoi dames
allemaal van harte want de kaarten zijn allemaal prachtig!
groetjes van corry

Wies zei

Wat een leuke kaarten. Gefeliciteerd dames!

Groetjes, Wies

Judith Slegers zei

wauw ik kom thuis van de hele dag workshoppen en jahoor ik zit bij de top 3 wauw een kroon op mijn werk! bedankt. De andere twee ook gefeliciteerd!
Groeten Judith