donderdag 6 september 2012

Winnaar uitdaging 130

Hallo lieve allemaal...

Ontzettend bedankt weer aan de deelnemers van deze uitdaging, want een gave, luie kaartjes hebben we weer voorbij zien komen. Nieuwsgierig wie er dit keer in de top 3 zitten? Nou?? Zullen we dan maar snel gaan kijken? Hier zijn ze in willekeurige volgorde...
 


 
 
 
Van deze drie onwijs leuke kaartjes kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en na een nek-aan-nek race tussen alle drie de kaartjes is als nummer 1 uit de bus gekomen..............
 
 
MARIJKE

 
 
Hartelijk gefeliciteerd meid, je mag Mariska een mailtje met je adresgegevens sturen (contact us button) om de FLEXMARKERS, gesponsord door Letraset/Colart, toegestuurd te krijgen. Ook de winnaars button komt naar je toe.
 
Ook voor de andere twee deelnemers natuurlijk een hartelijke felicitatie en de top 3 button kunnen jullie opvragen bij Mariska (contact us button).
 
Fijne dag allemaal en tot morgen, nieuwe vrijdag, nieuwe workshop!
 
Warme groet, Renata

7 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Gefeliciteerd Marijke, Lenie en Marianne, grappig ik volg ze alledrie en toen ik de kaartjes zag wist ik het gewoon. Top blogvriendinnetjes, het zijn dan ook topkaartjes.
Groetjes van Anita

Cards by Jol zei

gefeliciteerd dames, Marijke gefeliciteerd met de eerste plaats, schattig is je kaartje.

groetjes jolande

Jeannette zei

van harte gefeliciteerd Marijke met je schattige kaart, groetjes, Jeannette

Je@net zei

Wat een super leuke kaartjes weer in de top 3. Gefeliciteerd, dames!

Marianne zei

Marijke, gefeliciteerd met je prachtige kaartje en ook Lenie gefeliciteerd en ook wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties!

corryskaart zei

nou dames van harte gefeliciteerd het zijn drie schatjes van kaarten!!
groetjes van corry

Marijke en Chantal zei

Joehoe mijn avond kan niet meer stuk!! Dames van EKEF bedankt dat ik met mijn kaartje in de prijzen ben gevallen. Marianne en Lenie ook gefeliciteerd met jullie top 3 plek!! Beide ook topkaartjes.

Groetjes, Marijke