dinsdag 4 september 2012

UITDAGING 131

Schets 30 met als optie "Laat het buiten maar plenzen" / Sketch 30 with optional "Let it rain".


Hallo lieve mensen, een hele goede dindag!

Eerst wil ik even jullie aandacht vragen voor een huishoudelijke mededeling.

Ik heb eigenlijk een verzoekje aan jullie... zouden jullie als er iets niet goed is met de geplaatste link eerst even contact met mij op willen nemen voor je nogmaals een link plaatst? Ik kan de link mogelijk aanpassen. Ik kan namelijk niet zomaar een foutieve link verwijderen omdat anders het achterlaten van de reacties in de war geschopt wordt. Ieder van ons heeft namelijk een aantal eindcijfers toebedeeld gekregen waar zij een reactie achter moeten laten (meestal kunnen wij door tijdgebrek namelijk niet bij iedereen een reactie achterlaten en we willen wel dat iedereen in ieder geval twee reacties van ons krijgt). Als ik er een link tussenuit haal veranderen de cijfers en weten we niet meer wie waar wat achter moet laten.... vandaar. Ook wil ik nogmaals met klem vragen de uitdagingen GOED TE LEZEN :) het is gewoon zonde als je kaart niet mee kan doen omdat je niet aan de uitdaging voldoet! Tot zover de "stenge" juf, nu over naar leukere zaken!

Het is al weer September, kun je dat geloven? En wat een heerlijk weer is het nog, wat boffen we toch. Deze eerste uitdaging van de maand hebben we natuurlijk weer een schets voor jullie en worden we gesponsord door die geweldige scrapbook winkel DOE @ DINGBestaat er voor de kaartenmaker iets mooiers dan lekker neuzen tussen al hun mooie spulletjes en dan gratis de materialen van je keuze thuis bezorgd te krijgen....dacht het niet! Marlous stelt zoals elke maand weer een waardebon beschikbaar, super toch?


De schets waar jullie mee aan de slag mogen staat hieronder en natuurlijk hebben we ook weer een leuke optie (al zeg ik het zelf) en wel "LAAT HET BUITEN MAAR PLENZEN".  Zo níet van toepassing op dit moment, haha, maar dat wist ik natuurlijk ook niet toen ik het thema een paar maanden geleden bedacht ;) Maar ze gaan natuurlijk komen die herfstbuien en dan is het leuk om een kaartje met dit thema of deze spreuk te versturen en ze dus op voorraad te hebben. Daarom...laat je inspireren door de kaartjes van team Turkoois en doe mee!


Schets 30Designer: Arjette van der Ploeg
Stempel: Saturated Canary

Designer: Ellen Ruberg
Stempel: Motivet
Designer: Geertje Deelstra
Stempel: Magnolia
Designer: Gretha Bakker
Stempel: Mo's Digital Pencil

Designer: Jolanda Cuper
Stempel: Magnolia

Designer: Tinie Hoogvliet
Stempel: Mo's Digital Pencil
Designer: Aletta Heij
Stempel: Crafty Sentiments
Ohhhh....wat vind ik ze weer leuk, had geen idee dat er weer zoveel leuke stempels in dit thema zijn, dat verbaast me elke keer weer. Ben weer zeer benieuwd naar jullie bijdragen en hoop dat we heel veel kaarten/projecten mogen komen bewonderen.

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Warme groet, Renata 

9 opmerkingen:

Jeannette zei

wat een superleuke voorbeelden weer, ik zal eens kijken of ik tijd kan maken om ook eens mee te doen, ik moet zeggen, dat alleen is al een uitdaging voor mij haha, groetjes, Jeannette

Liesbeth zei

Wat een mooie en verschillende voorbeelden weer dames DT, gr. Liesbeth

Dora zei

wow...wat mij het eerst opviel waren de afbeeldingen die er gebruikt zijn.
echt mooi om te zien.
prachtige kaarten.
groetjes

Gerrina zei

Leuk thema en gave voorbeelden. Maar ik ben wel blij dat het zo'n lekker weer is op het moment! Geniet ervan! Gerrina

Debbie zei

Ik ben druk bezig met een kaartje. Maar ik moet werken van het weekend, dus of ik heb optijd af heb is de vraag...

jolanda zei

prachtige voorbeelden en mooie sketch

Colien zei

Leuke DT voorbeelden! Mooie sketch en ik had meteen een afdrukje mbt het optie-thema in gedachten :)
Bedankt voor de uitdaging, vond het weer gezellig om mee te doen.
grtz.Colien

Adriana zei

kon vannacht niet de slaap vatten, omdat ik perse een kaartje wilde maken, en het is me goed gelukt dact ik zo;)
groetjes adriana

Judith Slegers zei

ooo gelukkig! mijn kaart staat erbij.
Mijn computer liep vast gisteravond en kon geen kant meer op...
Groeten Judith