zondag 16 september 2012

SPREUK VAN DE WEEK

En dat is deze keer:                              VOOR JOU...
 
        ...VAN MIJ!
 
 
 

 
 
 Fijne zondag!
 
Warme groet, Renata


10 opmerkingen:

hennie zei

Jij ook Renate!
Mooi werk, groetjes hennie.

Cindy zei

Dat ziet er prachtig uit

een fijne zondag
Cindy

Frouwke zei

Simpel maar heel duidelijk!
grts
frouwke

Yvonne's cardcorner zei

Mooi Renata!!! Hou hier juist van die heerlijk frisse kleuren!!
liefs Yvonne

Cards and Arts by Jol zei

heel mooi kaartje.

groetjes jolande

Marian zei

Prachtig je kaart en leuk zo de tekst
Groetjes

Saskia zei

Hoi, wat een mooie kaart en de tekst past er goed bij.
Verder vind ik het heel vervelend om dit berichtje te plaatsen, maar ik ben de winnares van uitdaging 128, uitslag was 23 augustus, maar tot op heden heb ik nog geen prijs ontvangen. Ik hoop dat het nog onderweg is en niet is kwijt geraakt bij de post, want het was een erg mooie prijs van Marianne Design die ik super graag zou willen ontvangen. Hoop dat het opgelost kan worden. Ben jullie heel dankbaar voor de kans en het moois op jullie blog, maar zou het wel heel leuk vinden om mijn gewonnen prijs te ontvangen.
Groetjes Saskia

Jeannette zei

hoi Renata, wat een superleuk kaartje en de tekst altijd goed, groetjes weer, Jeannette

Hermien zei

Dit ziet er helemaal toppie uit Renata.

Groetjes

Ghea zei

Wat een gewaagt kaartje, ik vind haar schitterend.
Liefs Ghea