woensdag 5 september 2012

Sponsor in the Spotlight!

De hele maand september staat bij Doe@ding in het teken van de demodagen die op 28 en 29 september worden gehouden! Bezocht je de demodagen al eerder dan weet je natuurlijk wat een groots spektakel dit is. Was je er nog niet eerder dan moet je beslist een kijkje komen nemen! Zeer toonaangevende hobbyisten zullen demonstraties en workshop verzorgen en de allernieuwste materialen zullen worden getoond. Uiteraard is het mogelijk om materialen aan te schaffen! Houdt het blog van Doe@ding in de gaten om te zien welke demonstraties en workshop er zullen zijn.
 
 
 Daarnaast zijn er in de winkel ook tijdelijk heerlijke badproducten te koop! Deze zijn gemaakt door Natalie die af en toe in de winkel helpt. Natalie staat momenteel voor een grote uitdaging. Zij loopt in oktober de 60 km walk van A Sister's Hope. Dit is een uitdaging op twee manieren, ten eerste moeten de deelnemers voor 60 km wandelen echt trainen en ten tweede mag je alleen meelopen wanneer je een bedrag van € 1.500,- bij elkaar hebt weten te krijgen door fundraising (sponsoring). Dit bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar en de behandeling van borstkanker. Op haar blog vertelt Natalie uitgebreid over de wandeltocht en wat zij allemaal doet om in oktober van start te kunnen gaan. Doe@ding helpt Natalie om haar doel te bereiken en doet dat in de maand september op verschillende manieren. Welke dat precies zijn, kunt u lezen op het blog van Doe@ding.
 
Op 11 september wordt er een speciale workshop gehouden door Astrid Schipper en Nelly de Knegt, welke wordt afgesloten met een luxe high-tea. De kosten voor de workshop en high-tea zijn € 29.95 en ook hiervan gaat de opbrengst naar de A Sister's Hope. Meer informatie over deze speciale workshop zijn verkrijgbaar in de winkel en kunt u lezen op het blog van Natalie.

 

Geen opmerkingen: