woensdag 12 september 2012

Sponsor in de Spotlight: Marianne Design

En dames, zijn jullie al begonnen met het maken van de kerstkaarten en -versieringen? Een goed begin is het halve werk en er bijna dagelijks verschijnen er van Marianne Design producten waarmee je hele mooie dingen kunt maken, kijk hieronder maar eens wat voor moois er allemaal verschijnt!

In september komt er een nieuwe 'Eline-kerstserie' in de winkels; Scandinavian Winter. Met een nieuw paperbloc in rood, ecru en lichtblauw, drie nieuwe Creatables in de vorm van een latten-kerstboom, een ster en Scandinavische geweven hartjes in twee maten). Verder twee knipvellen met Eline's Christmas Owls; grappige uiltjes in de sneeuw en wat kerstzegels. En erbij ook nog 3 stempels (die kun je zien in het bericht over de uitdaging)! Wij bij EKEF zijn er trots op dat MD sponsor is en kunnen jullie alleen maar aanmoedigen om bij de hobbywinkel in de buurt met eigen ogen te zien om wat voor mooie spullen en materialen het gaat. 
4 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat zijn die spulletjes van MD toch prachtig hé en die mallen werken ook zo fijn, het papierblokje Scandinavian Winter heb ik al in huis en heb daar laatst een kerstkaartje mee gemaakt, zo'n mooi papier is dat.
Groetjes van Anita

corryskaart zei

dat word weer genieten van al die mooie producten,dus vol ongeduld wachten!!
groetjes van corry

Marian zei

Ziet er weer gaaf uit
Op het verlanglijstje zetten
Groetjes

roelie zei

ik heb er ook al wat van de knipvellen het scandinavian scrap papier en het hartje moet het nog gebruiken maar is echt super allemaal en ben dan ook een erg fan van marianne

en elke maand weer wat moois er bij

ook heb ik de sneeuwpop schaatjes en hulstak in mijn bezit zo mooi


gr roelie S