donderdag 16 augustus 2012

WINNAAR VAN UITDAGING #127

Ik vond het weer niet makkelijk om uit al die "heerlijke" inzendingen 3 kaartjes te kiezen deze week maar dat probleem hebben we elke keer met al die mooie, met zorg gemaakte inzendingen. Zoek daar dan maar eens de "mooiste" uit. Maar het is weer gelukt, dit waren de dames waaruit het DT deze week hun favoriet mochten kiezen.

Priskilla

Rebelleke

Uiteindelijk is de winnaar geworden, met een kleine voorsprong........Priskilla!

Gefeliciteerd Priskilla, jouw kaartje heeft de waardebon ter waarde van 10,00 euro van Doe@ding gewonnen die in de (web)winkel besteed kan worden. Je mag Mariska een mailtje sturen om de bon én de winnaarsbutton toegestuurd te krijgen. Veel plezier van je prijs en hopelijk mogen we vaker je mooie kaartjes bewonderen in onze uitdagingen!

Mariken en Rebelleke, jullie natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie plaats in de Top 3! Stuur Mariska een mailtje om de Top 3 button te ontvangen.

Het e-mail adres vind je onder de e-mailbutton.

6 opmerkingen:

Priskilla zei

Heb ik echt gewonnen?? Dat had had ik nooit verwacht, dit is de eerste keer dat ik mee doe. Ben er superblij mee, mijn dag kan niet meer stuk vandaag!

Groetjes, Priskilla

Jokiedebeer zei

Gefeliciteerd Prikilla.
Maar het is een moeilijke keus hoor vind ze alle drie super leuk

groetjes joke

Je@net zei

Super leuke kaartjes, dames, gefeliciteerd!

marcella zei

Vind ze alle drie erg mooi
allemaal gefeliciteerd

groetjes

Jeannette zei

hoi Priskilla, van harte gefeliciteerd met je winnende kaart, groetjes, Jeannette

Mariken zei

Hey Priskilla, jij proficiat, hartstikke leuk!
En ik heb je een mailtje gestuurd Mariska, want ik ben blij met mijn button die ik mag plaatsen!
Groetjes Mariken.