dinsdag 28 augustus 2012

UITDAGING 130

Kleurenuitdaging met als optie "Een dutje doen" / Colorchallenge with optional "Take a nap".
 
HALLO WERELD!
 
Een hele goede dinsdag maar weer, de laatste van deze maand en dan duiken we toch echt de herfstmaanden al weer in. Als het weer zo blijft hoor je mij niet klagen hoor! Heb toch het idee dat de zomers wat later beginnen en dat het tot ver in oktober best lekker weer is. Maakt mij verder niet uit want wat mij betreft is het altijd knutselweer, hoe zit dat met jullie? Zijn jullie er weer klaar voor deze week?
 
Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook deze maand weer een kleuren uitdaging gesponsord door onze zeer gewaardeerde sponsor LETRASET/COLART!
 
 
De winnaar van deze uitdaging krijgt weer een fantastische set FLEXMARKERS cadeau en die ziet er als volgt uit:

 
 
De kleuren waarmee je deze uitdaging aan mag gaan zijn gebaseerd op deze set flexmarkers en zijn:
 
- Rood
- Zacht Roze
- Crèmewit
- Kraft
 
Je kaart/project moet hoofdzakelijk uit deze vier kleuren bestaan (uitgezonderd, huid/haar/vacht/gras/lucht/blaadje etc.)
 
Team Roze is er mee aan de slag gegaan met weer een ontzettend leuk resultaat als ik het mag zeggen! Ben elke week weer zo trots op de meiden (glim/glim). En zoals je ziet zijn er weer genoeg leuke stempeltjes die aan het thema voldoen, ben benieuwd waar jullie mee voor de dag komen...

Designer: Ula Molenaar
Stempel: Lily Of The ValleyDesigner: Anja Bruynen
Stempel: Mo's Digital Pencil
 Designer: Anneke Kiewiet
Stempel: Karen's Doodles
 


 
Designer: Bernadet Weijs heeft een weekje vakantie.
 

Stempel: House Mouse
 
 
 
 
Designer: Mieke Wierenga is op vakantie.
 
 
Stempel: Penny Black
 Designer: Petra Laagwater
Stempel: Karens Doodles
 
 
 
 
Zou er bijna slaap van krijgen :)  Ik hoop natuurlijk dat jullie in plaats van een dutje een kaartje doen. Zet 'm op en succes!
 
Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!
Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

 
Warme groet,

Renata
 
 
 

8 opmerkingen:

hennie zei

Hoi Renate, hij is weer leuk hoor deze challenge en inderdaad ik heb wel weer zin in een dutje na het zien van deze voorbeelden, maar dat kan niet er moet weer gewerkt worden.
Lieve groetjes hennie.

Kaartenbox zei


wat een mooie creaties zijn er gemaakt. Gr. Anja

Jeannette zei

Schitterende kaartjes weer dames, ik krijg er helemaal zin in, ik zit nu nog op mijn vakantieadres en heb niet zoveel spullen bij me, hopelijk kom ik er met het weekend nog aan toe, groetjes, Jeannette

Je@net zei

Leuke uitdaging en wat een mooie voorbeeldkaarten. Van de week m'n papiertjes eens uitzoeken op deze kleurencombi.

Jacomijn zei

Wat een heerlijke challenge weer! En de prachtige voorbeelden waren zeker weer een inspiratie!
Groetjes Jacomijn

Rianne Timmers zei

Hallo ik ga toch weer proberen hoor het of ik het goed gedaan heb lieve groetjes Rianne

Rianne Timmers zei

Hallo dames
het is gelukt je moet maar denken alle begin is moeilijk maar er staat ook een verkeerde in en wel nr 14 ik kan hem zelf niet verwijderen.groetjes Rianne

Esther zei

Ik heb mijn kaartje toegevoegd. Echt een leuke uitdaging. Jammer dat de kleuren van mijn kaartje niet zo mooi zijn als in het echt.(het pons randje is bijvoorbeeld rood)