dinsdag 21 augustus 2012

UITDAGING 129

Jij bent OLIFANTastisch (of oliFANTASTISCH) / You are ELEPHANTastic (or eleFANTASTIC)

Een hele goede dinsdag lieve mensen!

Inmiddels zit de vakantie er voor de meeste mensen op, zo ook voor mij. Ik heb genoten van even helemaal niets moeten, geen kaartjes, geen computer...echt héérlijk maar nu ben ik weer helemaal opgeladen en kan er weer vol tegenaan! Ik hoop dat dit ook voor jullie geldt want ook deze week hebben we weer een uitdagende opdracht voor jullie, we willen namelijk OLIFANTEN op jullie kaarten of projecten zien en daarbij moet de tekst: "Jij bent OLIFANTastisch!" of "Jij bent oliFANTASTISCH!" gebruikt worden.

De dames van team Turkoois hebben allemaal een afdrukje van Rosie gebruikt, mijn favoriete karakter van onze sponsor van deze week Karen's Doodles.
Karen heeft Rosie op heel veel verschillende manieren getekend en ze zijn uiterst grappig maar je mag natuurlijk ook een ander merk olifant gebruiken. Karen stelt weer drie van haar leuke, bruikbare digi's ter beschikking van de winnaar.

Zullen we maar snel een kijkje nemen bij de dames? Dan kunnen jullie daarna zelf aan de slag met hopelijk net zoveel deelnemers als vorige week bij de "Het is Vakantie" uitdaging! Deed je daar aan mee dan willen we je heel hartelijk bedanken en vragen donderdag nog even een kijkje te komen nemen op dit blog want dan wordt de winnaar van die uitdaging bekend gemaakt.

Dan komen hier onze olifantjes...

Designer: Arjette van der Ploeg
Stempel: Karen's Doodles - Elephant ValentineDesigner: Ellen Ruberg
Stempel: Karen's Doodles - Kiss Me Under The MistletoeDesigner: Geertje Deelstra
Stempel: Karen's Doodles - Running RosieDesigner: Gretha Bakker
Stempel: Karen Doodles - Rosie Dance
Designer: Jolanda Cuper
Stempel: Karen's Doodles - Kiss Me UnderTthe Mistletoe
Designer: Tinie Hoogvliet
Stempel: Karen's Doodles - Dutch RosieDesigner: Aletta Heij
Stempel: Karen's Doodles - Workout Buddy


Wat een leuke plaatjes hè? En de kaarten die de meiden er mee gemaakt hebben zijn al even mooi, ben er weer trots op! En dan is nu de beurt aan jullie, ben benieuwd welke olifanten de revue zullen passeren...

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan komt je kaart of project niet in aanmerking voor de prijs.
De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Warme groet,

Renata

17 opmerkingen:

Corrie zei

Leuke creaties dames, mooie kaarten nu wij nog.
Groetjes Corrie

Je@net zei

Wat een geweldig leuke uitdaging en zulke mooie voorbeeldkaarten!
Zit nu nog op m'n vakantieadres en ben hopelijk op tijd thuis om nog een leuk kaartje te maken voor deze uitdaging!

coby zei

wat een enorm leuke uitdaging en ik wist gelijk voor wie ik de kaart wilde maken, bedankt voor het leuke idee

Anita zei

Dames wat een olifantleuke kaarten hebben jullie gemaakt.Top!

Gr. Anita


Anita Meijer zei

Wat een aparte challenge, met een olifant, zal de eerste keer zijn dat ik dat ga inkleuren, maar wel een leuke uitdaging, ik ga er weer proberen wat moois van te maken. De voorbeelden zijn weer super.
Groetjes van Anita

Liesbeth zei

Mooie verschillende voorbeelden weer dames DT, schitterend, zal eens op zoek gaan naar mijn Olifantenstempels.
gr. Liesbeth

hennie zei

Hoi REnate fijn dat de vakantie je goed heeft gedaan.
Leuk is de challenge, maar waar haal ik olifanten vandaan?
Maar ik ga wel zoeken hoor.
Liefs hennie.

Rianne Timmers zei

leuke kaartjes ik wilde ook graag meedoen maar ik weet niet hoe
Rianne

Renata van Miltenburg zei

@ Rianne: misschien kun je me een mailtje sturen (contact us button) om precies uit te leggen wat er niet duidelijk is voor je?

Warme groet, Renata

Debbie zei

Nou ben wel tevreden met het resultaat. Bedankt voor de uitdaging dames!

Rianne Timmers zei

nou ik ben er door mijn kaartje is geplaatst en ik hoop dat ik het goed gedaan heb .
groetjes Rianne
http//.www.rianne-rizanti.blogspot.nl

jolanda zei

jullie hebben prachtige voorbeelden gemaakt.

hennie zei

Hoi dames mijn OLIFANTastische kaart heb ik zojuist gelinkt.
Het was een oliFANTASTISCHE uitdaging hoor.
Gelukkig had ik wel een stempel met feestende fantjes.
Lieve groetjes hennie.

Linn Post zei

hallo Dames
wat een leuke uitdaging , weer eens heel wat anders!
leuke voorbeelden ook van het DT team! super!
ik heb ook een leuke kaart gemaakt, vind ik zelf dan:)
ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
xox
linn

Heidie zei

Wat een leuke uitdaging. Mooie uitwerkingen van het DT. Ik heb deze keer na een paar weken afwezigheid weer meegedaan. De kaart staat op mijn blog.

liefs Heidie

Rianne Timmers zei

Hallo anita
ik dacht dat ik het goed gedaan had maar schijnbaar niet nu heb ik hem veranderd maar nu staat de link er niet bij moeilijk hoor voor een beginneling.
lieve groetjes Rianne

Lexie zei

zo ben nog net op tijd. Hij staat erbij.
groetjes Alexandra