dinsdag 14 augustus 2012

UITDAGING 128

Het is vakantie / Summer holidays

Voor de een is hij nog maar net begonnen en voor de ander is hij net afgelopen; de zomervakantie! Zeker is wel dat we in ieder geval de zon die zich de afgelopen dagen regelmatig laat zien, heerlijk koesteren! We merken dat voor veel mensen de vakantie voorbij is want het aantal bezoekers aan het blog trekt weer een beetje aan. En dat is ook gelijk te merken aan het aantal deelnemers van afgelopen week, super dat jullie in grote getale met de schetsuitdaging hebben meegedaan! De uitslag van deze uitdaging kun je hier donderdag lezen.

We blijven nog even in de zomerse sferen en daarom heeft team Roze zich ook heerlijk uitgeleefd met schattige zomerse Don & Daisy stempels. Helemaal passend bij de "vakantie"opdracht van deze week!De superleuke Don & Daisy stempels zijn van Marianne Design, de sponsor van deze uitdaging. De prijs die Marianne Design beschikbaar stelt is de Postzegel craftable met een Bezienswaardigheid craftable (Eifeltoren  of Big Ben) maar dat is niet alles, want de winnaar krijgt ook nog een Don & Daisy stempel!

Daar komen ze dan, de prachtige voorbeelden van onze getalenteerde dames van team Roze.

Designer: Petra Laagwater
Stempel: Don & Daisy (Daisy in het park)Designer: Ula Molenaar
Stempel: Don & Daisy (In het zonnetje)


Designer: Anja Bruynen
Stempel: Don & Daisy (Daisy in het park)Designer: Anneke Kiewiet
Stempel: Don & Daisy (In het zonnetje)Designer:  Bernadet Weijs
Stempel:  Don & Daisy  (Sweet Daisy, in het zonnetje en shoppende Daisy)

Designer: Hélène den Breejen
Stempel: Don & Daisy - Daisy op de fietsDesigner: Mieke Wierenga
Stempel: Don & Daisy -Daisy zoekt en krokusDesigner: Peggy De Schryver
Stempel: Daisy in het park
Leuk he? Die stempeltjes van Don & Daisy. Het leuke is dat er iedere maand een nieuwe stempels wordt uitgebracht. Kijk maar eens op de website van Marianne Design, daar kun je en heel overzicht vinden van alle stempels die er zijn!

Wil je kans maken op die leuke artikelen van MD, doe dan gezellig met ons mee. Alhoewel de opdracht van deze week heel eenvoudig is, wijzen we je toch nog even op het volgende: LEES DE UITDAGING GOED. Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending buiten de kanshebbers voor de prijs te laten.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Creatieve zomergroetjes,
Mariska5 opmerkingen:

Jeannette zei

hoi, misschien een beetje dom, maar hoe plaats ik de link naar hetbericht i.p.v. mijn blog?, groetjes, Jeannette

Jeannette zei

heb even bij de uitleg gekeken (echt blond dus haha) en ga het de volgende keer zo proberen, alvast bedankt, groetjes, Jeannette

hennie zei

Hoi dames mijn zonnige bijdrage heb ik aan jullie blog gelinkt.
Lieve groetjes hennie.

Floor zei

Bij deze mijn kaart met zonnige groeten uit Schiedam.
Groeten Floor

Jokecreatief zei

Wat een leuke uitdaging met dit weer. Warme groet uit Den Haag.