donderdag 23 augustus 2012

WINNAAR UITDAGING # 128

Oeps.....zou het bijna vergeten, het is donderdag dus tijd voor de winnaar van de vakantie-uitdaging. Sorry dames, moet er weer even inkomen :)
 
 
Ik had zeven favorieten deze reis en heb daar met veel pijn en moeite een top 3 uitgekozen en dat zijn deze geworden. Drie heel verschillende kaartjes maar alle drie even mooi, kijk maar eens...
 

 
  
 
 
En toen was het de taak aan de dames om hier hún favoriet weer uit te kiezen en dat is geworden het bijzondere kaartje van....
 
 
SASKIA!!!
 
 
Neem zeker even een kijkje op haar blog om te zien hoe dit kaartje in elkaar zit! Saskia meid, gefeliciteerd joh, jij hebt de geweldige prijs van MARIANNE DESIGN gewonnen, de Postzegel craftable met een Bezienswaardigheid craftable (Eifeltoren of Big Ben) en ook nog eens een Don & Daisy stempel! Daar moet je wel blij van worden! Je kunt Mariska een mailtje sturen (contact us button) met je adres gegevens om je prijs te claimen en je winnaars button op te halen. Nogmaals, gefeliciteerd.

Ook Joanny en Irene verdienen natuurlijk een complimentje met hun heerlijke vakantiekaartjes. Jullie mogen Mariska ook een mailtje sturen als je het leuk vind om een top-3 button op je blog te plaatsen.

(In English for Joanny, congratulations on your top 3 position! If you like you can email Mariska (contact us button) to get a top-3 button for your blog).

Fijne dag allemaal en graag tot morgen!

Warme groet,

Renata

8 opmerkingen:

hennie zei

Alledrie prachtig!
gefeliciteerd meiden.
Lieve groetjes hennie.

Irene zei

Proficiat met je winnende kaartje Saskia maar in de top 3 staan is ook al super dus er zijn weer een paar dames helemaal blij vandaag!!

xx Irene

Jeannette zei

Saskia, van harte gefeliciteerd met je winnende kaart, maar de kaarten van de andere dames zijn ook supermooi, groetjes, Jeannette

Ellen zei

Super top 3! Saskia van Harte met je prijs....ik weet hoe dit voelt.
Je kaartje is heel apart...een echte winnaar.

Groetjes, Ellen

Marian zei

Gefeliciteerd dames prachtige kaarten
Groetjes

corryskaart zei

hoi dames
allemaal gefeliciteerd en alle kaarten zien er geweldig mooi uit!
groetjes van corry

Priskilla zei

Gefeliciteerd dames! Het zijn alledrie prachtige kaartjes!

Groetjes, Priskilla

Saskia zei

Heel erg bedankt team van EKEF voor de prachtige challenges en alle inspiratie die jullie altijd geven. Ik ben superblij met het winnen van deze challenge.
Groetjes Saskia