dinsdag 24 juli 2012

UITDAGING 125

Kleurenuitdaging met als OPTIE: "Met Pensioen"** / Colorchallenge with OPTIONAL: "Retirement"

Op deze zonnige dinsdag wil ik jullie allemaal weer heel hartelijk welkom heten bij onze wekelijkse uitdaging! Iets minder deelnemers dan vorige week maar dat is niet raar met al die mensen die op de camping zitten, aan het strand liggen of over de hei aan het fietsen zijn! Wat hebben we deze week voor jullie in petto:

Onze sponsor van deze week COLART/LETRASET stelt weer een geweldige set Flexmarkers beschikbaar voor de winnaar van de kleurenuitdaging.


Deze keer een set van 6 Metallic Flexmarkers in de onderstaande kleuren als prijs. Geweldig toch, kun je lekker je voorraadje aanvullen met prachtige sprankelende kleuren!

Wat moet je doen?  Maak je eigen combinatie uit de kleuren:

Donker Grijs - Groen - Oranje - Roze - Lila - Licht Grijs


LET OP!!!! Je gebruikt dus bovenstaande combinatie (je eigen combi hiervan), daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc.... dus dingen die raar zijn in een andere kleur).

Onze dames van team Roze, de hele maand juli voorop gegaan door gast designer Jenine Siemerink, hebben prachtige voorbeelden voor jullie gemaakt. Deze week is het iedereen bijzonder goed gelukt zich perfect aan de opdracht te houden. Dus ook voor jullie deelnemers geldt, geen uitzonderingen en alleen inzendingen die exact voldoen aan de opdracht worden meegenomen in de beoordeling. Ja dames, we moeten streng zijn :D maar dat mag ook wel als je zulke prijzen weg mag geven, toch?!

Gastdesigner: Jenine Siemerink
Stempel: Magnolia
Kleuren: Grijs en OranjeDesinger: Tinie Hoogvliet
Stempel: Mo's Digital Pencil
Kleuren: Roze, Lila, Groen, Licht-Grijs, Donker-Grijs en WitDesigner: Aletta Heij
Stempel: Stampinback
Kleuren: Roze, Lila, Groen en Wit
Designer: Arjette van der Ploeg
Stempel: Mo's Digital Pencil
Kleuren: Donker-Grijs, Groen, Licht-Grijs en Kraft als basisDesigner: Ellen Ruberg
Stempel: Flirty Seniors - Make it Crafty
Kleuren:Licht/donker grijs, groen, oranje, rozeDesigner: Geertje Deelstra
Stempel: Mo's Digital Pencil
Kleuren: Grijs, lichtgrijs en roze
Designer: Gretha Bakker
Stempel: Mo's Digital Pencil
Kleuren: Donker-Grijs, Licht-Grijs, Groen en Roze met Gebroken-Wit als basis.Designer: Jolanda Cuper
Stempel: Mo Manning
Kleuren: Roze,Groen, Licht-Grijs en lila met wit als basis.Dat waren ze dan weer, de voorbeelden voor deze week, vinden jullie ze ook weer zo mooi? We zijn echt supertrots op ons getalenteerde designteam!!!

Wil je kans maken op die fantastische set Flexmarker en doe je gezellig met ons mee, LEES DE UITDAGING DAN GOED want ook bij ons is het hier en daar een beetje mis gegaan ;)

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending buiten de kanshebbers voor de prijs te laten.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Zonnige groeten,
Mariska

4 opmerkingen:

hennie zei

Leuk is de challenge weer.
Ik ga er tijd voor vrijmaken.
Jullie voorbeelden zijn stuk voor stuk erg geslaagd.
Lieve groetjes hennie.

coby zei

Leuke uitdaging weer, ik heb de optie niet gedaan omdat ik graag met de kleuren wildewerken op dit doosje. Groetjes Coby

hennie zei

Hoi dames mijn pensioengerechtigde beer is aan jullie blog gelinkt.
Lieve groetjes hennie.

ellyscard creatief zei

Leuke voorbeeld kaarten hebben jullie gemaakt. Ik kan zelf niet meedoen want ik heb geen Flexmarkers. Volgende keer beter.Groetjes Elly