dinsdag 3 juli 2012

UITDAGING 122

Schets 28 met als optie "Schoenen" / Sketch 28 with optional "Shoes".

Een hele goede dinsdag, wat fijn dat jullie er weer zijn! Natuurlijk als eerste weer onze hartelijke dank aan de deelnemers van vorige week, ga zo iedereen even bezoeken want daar heb ik nog geen tijd voor gehad deze week. Ik ben er van overtuigd weer allemaal pareltjes tegen te komen en ben heel benieuwd naar de kleurcombinatie die jullie hebben gekozen!

Hebben jullie een beetje zin in een nieuwe uitdaging? Jullie hebben vast al gezien dat het weer om een schets gaat en jullie weten inmiddels wie onze sponsor dan is.... http://doeading.nl/!!


Marlous stelt ook deze week weer een fijne cadeaubon beschikbaar die de winnaar mag besteden in haar geweldige winkel! Wie wil dat niet...dus lekker meedoen zou ik zeggen!

Voordat we doorgaan naar de uitdaging ga ik jullie eerst met héél veel trots voorstellen aan onze gastdesigner voor deze maand JENINE SIEMERINK! Niet de eerste de beste hè?  Vergeet dan ook zeker niet om eens door haar blog te wandelen, inspiratie zul je daar zeker op doen. En nu dus ook 5(!) weken bij ons. Wij zijn er blij mee, hopelijk jullie ook!

En dan hieronder de schets waar jullie mee aan de gang mogen, is het weer geen leukerd? Daarnaast mag je het extra thema "SCHOENEN" gebruiken. Moet je eens zien wat Jenine en team Roze voor leuks hiermee gedaan hebben...Gastdesigner: Jenine Siemerink
Stempel: MagnoliaDesignerHélène den Breejen
Stempel: Marianne Design


Designer: Mieke Wierenga
Stempel: Zomaar een leuke schoen!Designer: Peggy de Schryver
Stempel: Geen
Designer: Petra Laagwater
Stempel: Bratz
Designer: Ula Molenaar
Stempel: Magnolia


Designer: Anja Bruynen
Stempel: Mo's Digital Pencil


Designer: Anneke Kiewiet
Stempel: Mo's Digital Pencil


Designer: Bernadet Weijs
Stempel: Phindy's Place
Extra bijdrage team Turkoois :

Designer: Tinie Hoogvliet
Stempel: Mo's Digital Pencil


Designer: Aletta Heij
Stempel: Geen


Ohhhh.....wat zijn ze weer leuk en grappig hè? Dat schoenenthema is toch wel ERRUG leuk al zeg ik het zelf ;) Ik hoop dan ook dat jullie massaal nog een keer mee doen voor de vakantie in alle hevigheid losbarst!

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!
Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending buiten de kanshebbers voor de prijs te laten.
De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Wil ik iedereen nu alvast een hele fijne vakantie toewensen namens het hele team...HAPPY SUMMER!!


Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata


11 opmerkingen:

Marianne zei

Mooie sketch,leuk thema en de inspiratie kaarten super!
Dat is toch een mooi recept om mee aan de slag te gaan.

corry'kaart zei

hoi renate
wat een geweldige serie voorbeeldkaarten zo verschillend in kleur en hoe ze gemaakt zijn gewoon SUPER!!
groetjes van corry

Marieke zei

oeps ik heb de sketch verkeerd begrepen jullie mogen mijn kaartje verwijderen, ik ben op vakantie en net de laptop aan mijn broer gegeven dus kan hem niet verwijderen.

groetjes,
marieke

hennie zei

Prachtige serie kaarten!!!
Enig is de challenge, ik wil wel meedoen, kijken of dat lukt.
Lieve groetjes hennie.

Anita Meijer zei

Heb vanavond in de hitte mijn kaartje gemaakt, misschien wel niet het meest originele plaatje maar hij blijft geweldig dat wijfie op de pumps van haar moeder. Leuke challenge weer.
Groetjes van Anita

Colien zei

Leuke DT voorbeelden en de sketch is weer supers om mee te werken. De optie is op mijn kaartje niet helemaal uit de verf gekomen, maar misschien ook weer wel :)
In ieder geval is jullie wens 'Happy Summer' er wel aan af te zien, ik wens jullie dan ook hetzelfde!
grtz.Colien

hennie zei

Hoi dames mijn kaartje met schoenen,het zijn slippers geworden, staan erbij.
Groetjes hennie.

Inge zei

Leuke voorbeelden zijn er gemaakt!
Ik vond het leuk om met deze sketch een kaartje te maken.

Groetjes van Inge

Joke zei

Erg mooie voorbeelden zijn er gemaakt.
Ik heb geprobeerd mijn kaart te spiegelen maar weet niet of het gelukt is.
Was weer een leuke challenge en een leuke optie de schoenen.
groetjes Joke

Christine zei

Het is de eerste keer dat ik meedoe met jullie challenge en waarschijnlijk niet de laatste keer! Ik had me graag aangemeld bij de volgers maar momenteel lukt het me niet, volgende keer beter dan maar!
Liefs
Christine

GerJanne zei

Superleuk!! Ik had ook zulk mooi toepasselijk papier voor de optie: schoen(en)
Groetjes,
GerJanne