woensdag 18 juli 2012

Sponsor in the Spotlight: Marianne Design

Deze week staat Marianne Design bij ons in de Spotlight. Vorige week sponsorde MD de eerste van een flink aantal uitdagingen bij EKEF. Zij zullen voortaan iedere maand een prijs beschikbaar stellen voor de winnaar van een uitdaging.

Marianne Design maakt al vele jaren de leukste producten voor het maken van kaarten. Iedereen is wel bekend met de handige en mooi ontwerpen van de Creatables en Craftables. Alweer voor meer dan 2 jaar een groot succes!

Maar wisten jullie ook dat Marianne Design hele leuke stempels in de collectie heeft? Don & Daisy is de jongste aanwinst en zijn twee aandoenlijke figuurtjes die heel actief zijn. Elke maand komt er een nieuwe stempel uit. Er zijn nu zeker meer dan twintig verschillende stempels verkrijgbaar. Op de website van Marianne Design kun je handige overzichten vinden van alle stempels en sinds kort zijn deze in kleur zodat je meteen handige kleurvoorbeelden hebt.
Don & Daisy hebben eigen blog dat net een hele nieuwe look heeft gekregen en waarop je allerlei leuke voorbeeldkaarten, nieuwtjes en extra’s kunt vinden!

Om te vieren dat ze in een nieuw jasje zitten geven we een digi-stempel weg van Daisy in haar nieuwe jurk. 

Kom je ook een kijkje nemen?

1 opmerking:

corry'kaart zei

hoi mariska
ja de marianneproducten zijn zeker een aanwinst voor de creabea's onder ons met al die prachtige mallen!
groetjes van corry