woensdag 4 juli 2012

Sponsor in de Spotlight

De sponsor van de uitdaging van deze week: Doe@ding, organiseert a.s. vrijdag 6 juli 2012 een hele gezellige koopavond met geweldige demo's en gezellige activiteiten. 
Hieronder kun je lezen wat er over deze avond op het blog van Doe@ding staat:


 
***

Met de zomer wil het nog niet zo vlotten in Nederland. Als we de weersverwachtingen moeten geloven, lijken de mooie zomeravonden, waarop we heerlijk ’s avonds op het terras of balkon kunnen genieten van een ondergaande zon, verder weg dan ooit. Maar niet zo heel ver weg als we allemaal denken, want Doe@ding organiseert vrijdagavond 6 juli a.s. een

Midsummer Shopping Night!!!


Met leuke demonstraties van Anita Izendoorn (Distress Markers) - Christa Knegt (Faber Castell potloden) - Ellen Brons (Dylusions) - Elly de Bruin (PanPastel)

Uiteraard zorgen wij voor lekkere zomerse hapjes en drankjes en zonnige aanbiedingen.

Heb je behoefte aan een beetje zonneschijn? Kom dan gezellig langs tussen 19.00 en 21.00 uur en laat je inspireren door al het moois dat Doe@ding deze zomer in petto heeft.

***


Natuurlijk zijn ook fans van "Elke Kaart Een Feestje!" van harte uitgenodigd om deze avond gezellig een kijkje te nemen in de winkel van Doe@ding en te genieten van al het moois dat onze hobby biedt.

Geen opmerkingen: