donderdag 14 juni 2012

WINNAAR VAN UITDAGING 118

Goedemorgen lieve mensen! Een beetje later dan normaal maar ik had problemen met mijn nieuwe(!) computer...  Gisterenavond zei ik nog tegen mijn man, ik geef het op!!! De computer gaat gewoon de deur uit, dan maar zonder...scheelt ook veel kaarten-maak-tijd :) Natuurlijk kunnen we niet zonder, al was het alleen maar om al die leuke blogcontacten maar ik had het zo gehad na maanden tobben met de oude en dan nu direct problemen met de nieuwe. Ik ben nog niet uitgestoeid maar nu eerst maar eens de winnaars van vorige week er op zetten want jullie zijn natuurlijk razend benieuwd wie de cadeaubon van DOE@DING heeft gewonnen. Hieronder de 3 kaarten die Mariska er uitgepikt heeft en waar de meiden de winnaar uit konden kiezen....


JACOMIJN (13)
LISELOT (19)


JOSÉ (23)

Zonder er verder omheen te draaien.... de winnaar is geworden|:

LISELOT!!!

Gefelkiciteerd meid, jij gaat fijn shoppen bij DOE@DING! Stuur een mailtje naar Mariska en zij vertelt je wat je moet doen. Tevens stuurt zij je de winnaarsbutton.

Jacomijn en José, ook jullie gefeliciteerd met je plaats in de top 3! Dat is natuurlijk al een prestatie op zich. Mariska stuurt jullie de top 3 button als je haar even een mailtje stuurt (ëmail button).

Fijne dag allemaal en tot morgen wanneer er weer een leuke workshop voor jullie gereed staat!

Warme groet,

Renata5 opmerkingen:

Liesbeth zei

Gefeliciteerd allemaal.
gr. Liesbeth

Liselot zei

Joepie, wat gaaf! Ik kijk veel op het blog, maar meedoen aan de uitdaging komt er niet altijd van. En dan nu winnaar!
Het mailtje naar Mariska is verstuurd.
Groetjes, Liselot

José zei

Hé ik zag dat ik in de top 3 stond. Bedankt dames.
Maar de kaart van Liselot is een terechte winnaar. Gefeliciteerd.
Groetjes, José

Danoesja zei

Gefeliciteerd allemaal, ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Lieve groetjes
Danoesja

#Sandra# zei

gefeliciteerd dames, het zijn prachtige kaartjes

Groetjes Sandra