dinsdag 26 juni 2012

UITDAGING 121

Kleurenuitdaging met als OPTIE: "Mag ik deze dans van je"** / Colorchallenge with OPTIONAL: "Shall we dance" **

Lieve mensen, daar zijn we weer met een nieuwe uitdaging voor een nieuwe dinsdag! Allereerst weer enorm bedankt voor het deelnemen aan onze laatste uitdaging waar weer, zoals we inmiddels gewend zijn, ontzettend leuke kaarten/projecten voor zijn ingestuurd, super!

Dan wil ik natuurlijk eerst nog even onze sponsor van deze week COLART/LETRASET in het zonnetje zetten want ook deze keer hebben zij weer een geweldige prijs voor jullie in het verschiet.


Geen set van zes maar van maar liefst 12(!!) Flexmarkers, in onderstaande kleuren, kunnen jullie deze week winnen. Geweldig toch, kun je lekker je voorraadje aanvullen of je hebt zo een mooi beginnetje van je colllectie! 

De uitdaging van deze week hangt natuurlijk weer nauw samen met de prijs... we vragen je een keuze te maken uit onderstaande kleurcombinaties en daarmee aan de slag te gaan.

* FUCHSIA ROZE / ORANJE  /GEEL

óf

* TURKOOIS / APPELTJES GROEN / PAARS

óf

* ZWART / FUCHSIA ROZE / PAARS

** LET OP!!!! Je gebruikt dus één van bovenstaande combinaties, daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc.... (dus dingen die raar zijn in een andere kleur). / ** ATTENTION!!!! You have to use one of the combinations above, besides those colors you may only use ONE basecolor like Kraft, White or Cream. Your stamp can have other colors if necessary like, skin-hair-furr-trees-flowerleaves a.s.o...(so things which are strange in other colors).

De dames hebben zoals elke week weer hun stinkende best gedaan om er iets moois van te maken en dat is weer gelukt zoals jullie zien aan de kunstwerkjes van team Turkoois en onze gastdesigner Angelique van wie we helaas al weer afscheid gaan nemen. Ontzettend bedankt meid dat we van jou kaartjes mochten genieten, het was een feestje om met je samen te werken!

Gastdesigner: Angelique Meijer
Stempel: Sarah Kay
Kleuren: Turkoois / Appeltjes Groen / Paars


Designer: Jolanda Cuper
Stempel: Karen's Doodles
Kleuren: Zwart / Fuchsia Roze /PaarsDesigner: Marja Nijholt
Stempel: Magnolia
Kleuren: Fuchsia Roze/ Oranje / GeelDesigner: Tinie Hoogvliet
Stempel: Karen's Doodles
Kleuren: Zwart / Fuchsia Rose / PaarsDesigner: Aletta Heij
Stempel: Karen's  Doodles
Kleuren: Fuchia Roze / Oranje / Geel
Designer: Arjette van der Ploeg
Stempel: Giovanna Sureya
Kleuren: Zwart / Fuchsia Roze / PaarsEllen Ruberg, de bofkont, geniet nog lekker van haar vakantie!


Designer: Geertje Deelstra
Stempel: Magnolia
Kleuren: Turkoois / Appeltjes Groen / PaarsDesigner: Gretha Bakker
Stempel: Mo's Digital Pencil
Kleuren: Paars / Appeltjes Groen / en is Turkoois vergeten dus doet niet mee voor de prijs ;)Dat waren ze dan weer, de voorbeelden voor deze week, vind ze weer zo mooi! Wil je kans maken op die fantastische set Flexmarker en doe je gezellig met ons mee, LEES DE UITDAGING DAN GOED want ook bij ons is het hier en daar een beetje mis gegaan ;)

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending buiten de kanshebbers voor de prijs te laten.

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata

7 opmerkingen:

Marianne zei

Wat een geweldige kaarten DT team, daar word je vrolijk van

Liesbeth zei

Prachtige inzendingen van het DT weer, ik ga het zeker proberen.
gr. liesbeth

www.boshobbyshop.nl zei

Leuk! Ik krijg de kleuren (nog) niet bij elkaar..dus heb alleen het thema nu doorgevoerd. Misschien later deze week nog een poging.

Groetjes,
Anouk
http://boshobby.blogspot.nl/2012/06/dansje.html

Heidie zei

wat een leuke uitdaging. Mooie voorbeelden van het DT. Ik heb deze week ook een poging gedaan. Hoop dat mijn kleuren op de foto net zo mooi uitkomen als ze in het echt zijn.

liefs Heidie

Anita Meijer zei

Heb mijn kaartje vanavond gemaakt, een hele uitdaging hahaha. Heb hem net bij de kaartjes gezet. Heb gekozen voor zwart - fuchsia roze -paars.
Groetjes van Anita

Annerieke zei

Genoeg mooie voorbeeldkaarten, super! Ik doe graag mee aan deze kleurenuitdaging.

Groetjes,
Annerieke

melina zei

ik heb me kaartje erop gezet maar perongeluk met de link naar mijn blog hier de link naar me berichtje http://melinakaarten.blogspot.nl/2012/06/mag-ik-een-dans-van-je-uitdaging-121.html ik hoop dat ik nog wel mee doet met de wedstrijd? doe het de volgende keer goed alvast bedankt!

groetjes melina