dinsdag 5 juni 2012

UITDAGING 118


Schets 27 met als optie "Sarah of Abraham" (50-jarige verjaardag) /Sketch 27 with optional 50 years birthday

Hallo lieve mensen, een hele goeie dinsdag! Het is alweer de eerste uitdaging van de nieuwe maand en dus tijd voor een schets, heerlijk toch? En als je naar buiten kijkt zie je dat het echt knutselweer is dus wat let je om aan onze uitdaging mee te doen deze week? Het is toch wat, 4 juni (ik heb dit bericht gisteren gepland) en ik heb gewoon de verwarming aan....

De eerste dinsdag van de maand stellen wij ook onze nieuwe gastdesigner aan jullie voor en ik ben er trots op  Angelique Meijer te introduceren. Angelique kan zo prachtig kleuren en maakt super gezellige kaarten dus ik denk dat jullie het erg leuk gaan vinden dat zij deze maand haar kunstje hier vertoont! Welkom Angelique, erg leuk dat je "ja" tegen ons zei!

En jullie weten het inmiddels, zeg hier schets-uitdaging en je zegt http://doeading.nl/! Deze fantastische sponsor stelt weer een cadeaubon beschikbaar die in hun prachtig vernieuwde webshop besteedt mag worden. Ik zeg, dat is weer een paar uur zoet met snuffelen!


Over de uitdaging... de schets spreekt inmiddels voor zich en zoals jullie weten mag hij gespiegeld of gedraaid worden, in de lengte of breedte uitgerekt of wat je ook verzint, als de schets nog maar te herkennen is. Daarnaast mag je 'm natuurlijk naar hartelust en eigen inzicht versieren. De OPTIE (dus mag wel maar hoeft niet) van deze uitdaging is: Sarah of Abraham. We willen dus iemand feliciteren die 50 wordt! En ook zo'n kaartje is handig voor je voorraad toch?
Gastdesigner: Angelique Meijer
Stempel: KennyK Downloads


Designer: Anneke Kiewiet
Stempel: Mo's Digital PencilDesigner:  Bernadet Weijs
Stempel: Make It Crafty


Designer: Hélène den Breejen
Stempel: Magnolia


Designer: Mieke Wierenga
Stempel: Mo's Digital Pencil


Designer: Peggy De Schryver
Stempel: Mo's Digital Pencil


Designer: Petra Laagwater
Stempel: Mo's Digital Pencil


Designer: Ula Molenaar
Stempel: Magnolia


Designer: Anja Bruynen
Stempel: slaat deze week even over


Extra bijdrage Team Turkoois :

Designer : Aletta Heij
Stempel : Frantoonie

                             

Zijn ze weer niet leuk, ik verbaas me er elke week weer over wat er allemaal uit die knutselkoker van het DT komt, ben zo trots op het team! Ben benieuwd wat jullie met deze uitdaging doen... Tot op jullie blog zullen we maar zeggen :)

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata

10 opmerkingen:

Marianne zei

Mooie voorbeelden meiden.
liefs, Marianne

Janine zei

mooie kaartjes

Liesbeth zei

Wat een mooie DT kaartjes weer dames, allemaal grote complimenten.
En ik zal proberen deze keer wat eerder in te zenden dan net voor sluitingstijd hihihi.
gr. liesbeth

Saskia Pullen zei

Komt mooi uit. Mijn manager word in Augustus 50 en is gek van hardlopen en schaatsen. Dus 't plaatje wat ik ga gebruiken is in het teken van sport. Nu nog een Sportieve Abraham spreuk...

Hihi...

Marianne zei

Wat een leuke uitdaging weer en de voorbeeld kaarten zijn weer een bron van inspiratie,
Dank je wel DT team!

Saskia Pullen zei

Ik heb net mijn sportieve abraham kaartje geplaatst. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Was wel een gepriegel om het op een kaartje van 10x15cm te plakken, maar 't is gelukt.
Hopelijk keuren jullie hem goed. Zoals ik al zij. Hij is voor de manager van mijn afdeling die in Augustus 50 wordt. Ga ook nog een A4 kaart maken. Zodat alle Collega's van boven en de mensen die hem kennen hun naam erop kunnen zetten!

Liesbeth zei

Ruim op tijd nu deze keer....hij staat erop hoor.
gr. Liesbeth

Danoesja zei

Hoi Hoi

Wat een mooie voorbeelden maken jullie allemaal en ook nog zo verschillend.
Ik doe voor de eerste keer mee met een challenge, deze schets is zo leuk dat ik er zelfs twee kaartjes mee heb gemaakt, maar voor de challenge had ik wel een heel geschikte stempel voor Abraham dus die doet mee.
Succes voor iedereen.

Lieve groetjes
Danoesja

Joke zei

Wat een leuke schets voor deze challenge het team heeft al mooie voorbeelden gemaakt dat geeft weer inspiratie.
Ik heb mijn kaartje net geplaatst, ik ben nu redelijk op tijd ha ha .
groetjes Joke

Judith Slegers zei

wat een gave voorbeelden, die van mij heb ik net geplaatst.
Groeten Judith