dinsdag 29 mei 2012

UITDAGING 117

Proost! / Cheers!

Een hele goede dinsdag allemaal! Aan het aantal deelnemers was wel een beetje te merken dat iedereen heeft genoten van een lang en zonnig weekend :) Heel begrijpelijk hoor en we nemen het jullie niet kwalijk maar des te meer respect voor de dames (er zitten helaas nog steeds geen heren bij die regelmatig mee doen) die de zon getrotseerd hebben en toch met onze uitdaging aan de slag gegaan zijn. Hartelijk dank daarvoor!!

De uitdaging van deze week is een feestelijke... PROOST! En toosten kun je natuurlijk op allerlei gelegenheden dus dat is een kaartje die niet mag ontbreken in je voorraadje, altijd handig.

Moet ik natuurlijk niet vergeten om de geweldige prijs te laten zien die onze sponsor SPELLBINDERS
deze week weer beschikbaar stelt. Ik zou het wel weten....meedoen want de winnaar krijgt maar liefst drie sets Shapeabilities uit de serie Cut & Fold Tuck (zie onderstaand). De prijs vertegenwoordigd een waarde van maar liefst 75 euro!!!!Onze gastdesigner Martine moest er dus ondanks het lekkere weer ook aan geloven, voor de laatste keer laat zij hier één van haar prachtige projectjes zien en een lekkere op de koop toe! Ontzettend bedankt Martine dat je gezellig met ons mee wilde doen, al je kaarten en projecten waren een waar feestje om te zien!

Gastdesigner: Martine Bosman
Stempel: Magnolia


En verder ging team Turkoois met deze uitdaging aan het stoeien en ook zij hebben ondanks het mooie weer uitstekend gepresteerd, kijk maar eens... Wat een leuke stempels trouwens weer hè, ik blijf me verbazen over de verscheidenheid en hoeveelheid ervan (en dan wil ik de kaarten zonder stempels absoluut niet te kort doen maar het viel me gewoon weer op). Meiden het zijn allemaal weer plaatjes!

Designer: Geertje Deelstra
Stempel: Geen


Designer: Gretha Bakker
Stempel: House Mouse


Designer: Jolanda Cuper
Stempel: Karens Doodles


Designer: Marja Nijholt
Stempel: Sylvia Zet for Spesch Designer Stamps


Designer: Tinie Hoogvliet
Stempel: Stamping Bella


Designer: Aletta Heij
Stempel : Penny Black


Designer: Arjette van der Ploeg
Stempel: KennyK


Designer: Ellen Ruberg
Stans: Grand Nestabilities


Designer: Mariska van der Linde
Stempel:

En na al deze drank is het de beurt aan jullie om een toost uit te brengen, niet alleen omdat het zo'n leuke uitdaging is natuurlijk maar zeker ook voor die fantastische prijs van SPELLBINDERS... toch? We zijn weer benieuwd wat we allemaal tegen gaan komen op de diverse blogs. Leuk...ik verheug me er al weer op.

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata

10 opmerkingen:

Marianne zei

Ik wil mijn kaart plaatsen en zie niet waar ik dat kan.
Jullie zullen wel denken wat vlug maar mijn kaart voor vandaag past perfect in jullie straatje.
Mist er iets?
liefs, Marianne

Liesbeth zei

Wat een leuke uitdaging en wat een prachtige voorbeelden weer dames DT, ik ga er zeker mee aan de slag want die mag niet in mijn voorraad ontbreken.
gr. liesbeth

Judith Slegers zei

gaaf! die moeten we niet laten schieten die prijs, ga mijn uiterste best weer doen!
Groeten Judith

Janine zei

mooi hoor

Mariken zei

Hey, ik wil ook graag meedoen, maar zie geen link om mijn kaart te plaatsen.
Groetjes Mariken.

Renate zei

Leuke uitdaging, inderdaad is dat een kaart die iedereen in zijn voorraad moet hebben!! Ik heb mijn kaart zojuist geplaatst.

Groetjes, Renate

Rebecca zei

hey ik doe mee met de challenge en heb op mijn blog een link naar jullie geplaatst maar kan op de moment geen volger van jullie worden omdat deze niet zichtbaar is.

groetjes Rebecca

Debbie zei

Plaats zo juist mijn creatie...

diana zei

hopelijk voldoet mijn kaartje aan de eisen.
heb de blinkie geplaatst en in bericht een verwijzing er na gezet.

groetjes diana

Colien zei

Wat een leuke challenge en mooie voorbeeldkaarten. Ik vond het weer gezellig om mee te doen. Hopelijk tot de volgende :)
grtz.Colien