dinsdag 1 mei 2012

UITDAGING 113

Schets 26 met als OPTIE "Sport" / Sketch 26 with OPTIONAL "Sport"

Een hele goede dinsdag weer lieve mensen! Hebben jullie een gezellige Koninginnedag gehad? Wat hebben we het getroffen met het weer hè. Misschien heb je wel iets nieuws voor de hobby gescoord en kun je dat gebruiken voor de uitdaging van deze week...

Over de uitdaging gesproken, vorige week deden er weer een gezellig aantal dames mee met als resultaat de meest mooie lentekleurige "You've got mail" kaarten. Hartelijk dank daarvoor!

Natuurlijk sponsort DoeaDing weer onze schets-uitdaging en stelt Marlous ook deze keer een cadeaubon ter beschikking aan de winnaar waarmee zij lekker kan shoppen in deze fantastische winkel!


En met welke schets mogen jullie aan het werk...nou met deze:


Naast deze schets heb je nog de mogelijkheid om met de extra optie aan de slag te gaan en dat is het thema "SPORT". Zoals jullie hieronder zien heeft team Turkoois onwijs gave kaarten gemaakt met zowel de schets als dit thema. 

Ook onze nieuwe gastdesigner MARTINE alias Madeliefjuh is met deze uitdaging aan het werk gegaan, met als resultaat deze onwijs toffe traktatie. Wie Martine´s werk kent weet dat zij altijd iets bijzonders maakt en dat rijkelijk versiert. Gaaf dus om te zien wat zij met onze uitdagingen doet. Het begin is in ieder geval al helemaal leuk! Welkom Martine, super dat je een maandje met ons mee wilt doen.

Gastdesigner: Martine Bosman
Stempel: Magnolia


Arjette van der Ploeg
Stempel: KennyKEllen Ruberg
Stempel: Magnolia


Geertje Deelstra
Stempel: Magnolia


Gretha Bakker
Stempel: Lili of the Valley


Jolanda Cuper
Stempel: Magnolia


Marja Nijholt
Stempel: Magnolia


Tinie Hoogvliet
Stempel: Mo's Digital Pencil


Aletta Heij
Stempel : MagnoliaMariska van der Linde
Is een weekje met vakantie!

Extra bijdrag van Team Roze zonder het optionele thema "Sport":

Petra Laagwater
Stempel: Vilda Stamps


Bij het zien van al dit moois krijg je toch helemaal zin om ook aan de slag te gaan met deze uitdaging? Het is niet alleen een fijne schets om mee te werken maar ook het thema is heel leuk en er zijn weer onwijs leuke stempels die je er voor kunt gebruiken. Werk je niet met stempels dan leent de cirkel zich ook uitstekend als bal :) In ieder geval hopen we dat jullie weer plezier aan deze uitdaging beleven en ons versteld doen staan met jullie creativiteit!

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata12 opmerkingen:

Scraplijn zei

Ik was gisteravond nog bezig met mijn kaartje maar vond het niet mooi genoeg om in te zenden, met sport heb ik niks maar ik zal eens kijken of ik niet juist DAAR iets mee kan doen. Weer erg leuke voorbeelden, en natuurlijk een erg leuke prijs!

Liesbeth zei

Wat een leuke en mooie DT kaarten weer.
gr. Liesbeth

Frouwke zei

een leuke sketch en heel mooie voorbeelden!
grts
frouwke

little sweet things zei

Oeps ik heb de link naar mijn hobby kamer bij de verkeerde post gezet maar kan hem niet meer verwijderen.
Ik doe een nieuwe poging maar dan bij de juiste post.
Groetjes, Sas

Jopie zei

Ik heb mijn kaart op jullie blog gezet maar het lukt me niet om terug te linken naar jullie blog. Ik heb de aanwijzingen van Renata opgevolgd maar kom er niet uit. Ik heb windows 7 op mijn pc misschien kan er iemand helpen.
groetjes jopie

Renata van Miltenburg zei

@Jopie Wil je mij even een mailtje sturen (mijn email adres vind je onder de email button) zodat ik het je kan mailen? Het is met de nieuwe Blogger weer veranderd...ik zal het later ook op het blog aanpassen).

Warme groet, Renata

san zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
san zei

Sorry, ik kom er net achter dat ik (lekker dom) bij de link van kaartje 21 het begin van mijn email heb ingevuld ipv mijn blog naam.

Het goede adres is

www.sansfreubels.blogspot.com

sorry

liefs San

Cornelie zei

Heb ook een bijdrage geplaatst. Leuke schets was het, maar dat kon je al zien aan jullie mooie voorbeelden allemaal!
Groetjes Cornelie

Inge zei

Het was een leuke schets om mee te werken.

Groetjes van Inge

Colien zei

Wat een leuke sketch en ik heb eindelijk mijn Rollerskating Tilda gebruikt :)
grtz. Colien

Adriana zei

Bedankt voor de leuke sketch en de mooie voorbeelden. Mijn kaart staat erop.