maandag 30 april 2012

VRAAG VAN DE WEEK

Ik weet niet hoe het er bij jullie voor staat maar ik heb heel lang lopen tobben met het opbergen van mijn 30,5 x 30,5 cm papier.

Uiteindelijk heb ik mijn cardstock, losse vellen in diverse kleuren opgeborgen in een oude platenkoffer (waar inmiddels de sluitingsklep vanaf is en die echt propvol zit....vandaag op de kleedjesmarkt misschien op zoek naar een (paar) nieuwe...). De pakken wit en kraft liggen gewoon op een plank.


Ik heb mijn dessinpapier (evt. met bijpassend cardstock) in kratten staan met daarvoor kleine plastic bakjes (tegen het onderuit schuiven) met restjes. Series die bij elkaar horen zitten met een klemmetje aan elkaar.


En de kleinere vellen en blokjes zitten nog in ordners, in plastic mappen.


Ben heel benieuwd hoe jullie het doen dus vandaar dat de vraag van de week luidt:

HOE BERGEN JULLIE JE (30,5 X 30,5 CM) PAPIER OP?

Misschien leuk om een foto op je blog te plaatsen? Zet dan hieronder even een link zodat we jou manier kunnen komen bekijken.

Fijne koninginnedag en tot morgen!

Warme groet, Renata

10 opmerkingen:

Frouwke zei

bij mij liggen ze gewoon op de plank in de kast, maar ik heb ook nog lang niet zo veel :-)

Corrie zei

O jeetje Renata daar kan ik je geen antwoord opgeven jij hebt zoveel daar ben ik maar een klein meisje bij sorry maar ik vind het wel héél leuk om te zien lieve groetjes Corrie

Cornelie zei

Uiteindelijk heb ik besloten om transparante bakken 30x30 aan te schaffen. Na even sparen besteld, en nu ligt alles op kleur! heel erg blij mee! Werkt heerlijk. Kleine paperpads in een grote kartonnen doos.
Groetjes Cornelie

Frea zei

Ik heb mapjes waarin ik paperblocks heb zitten met bijpassend cardstock. Dan heb ik in mijn Ikea kast pizzadozen waar het overige cardstock in zit. Daarnaast heb ik ook altijd grote vellen van papicolor die ik bij V & D koop. Die zitten in grote mappen waar je ook tekeningen in kunt doen. Heb er geen foto's van. Groetjes Frea

Chantal zei

Mijn paperblocs de vierkanten staan op kleur gesorteerd in een boekenkast als boeken naar elkaar.
De grotere paperblocs heb ik op serie in opbergbakken staan.
En mijn Scrappaper heb ik in bakken zitten van de ikea, van die vierkante met wieltjes en een deksel van de kinderafdeling,die kun je ook gemakkelijk stapelen.
En mijn Cardstock zit en een hele diepe la op kleuren gesorteerd en op grootte.
Mijn A4 cardstock en papier zitten in 2 verschillende stapelbakken.

groetjes,
Chantal

Scraplijn zei

Nou die paperblocs in een map vind ik nog niet zo'n slecht idee!!!! Dat ga ik ook eens doen, ik heb allemaal mappen van ong. 32x32 waar al mijn designpapier per merk in opgeborgen zit, 1 met restjes cardstock en 1 met restjes designpapier, verder bakken voor mijn cardstock en een aantal nogal volle pizzadozen. Ik had een keurige scrapplek op zolder maar daar was het me of te heet of te koud aangezien daar geen verwarming zit. Nu zit ik te wachten to mijn oudste dochter het huis verlaat, hihi, niet heus hoor!, zodat ik haar kamer in kan pikken. En dan wordt het natuurlijk allemaal keurig uitgesorteerd.

corry'kaart zei

vind alles keurig netjes opgeruimd bij je staan,zelf gebruik ik een doorzichtige ladeblok met 6 lades daar zit op kleur in en dan nog 4 grote doorzichtige bakken met deksel voor de blokjes en een harmonicatas voor het cardstock en dan nog heel veel bakken voor bloemetjes-lintjes en alle andere dingen die je kan gebruiken,dus mijn hobbykamer slibt dicht:-))
groetjes van corry

antoinette65 zei

Ik heb bij de Hornbach stapelkistjes gekocht, hiervan is er 1 gevuld met papier, de grote vellen heb ik simpel in een plastic draagtasje zitten. In de andere kistje zitten alle andere knutselspullen. In totaal heb ik 2 grote kistjes en 2 halve kistjes, alles bij elkaar zijn het 3 lagen. Alleen het bovenste heeft een klapdeksel.

little sweet things zei

Nog even een kleine toelichting op de link naar mijn hobbykamer...
Ik heb mijn papier gewoon rechtop in de kast staan en het papier waarvan ik al weet wat ik ermee ga doen heb ik per project in van die plastic koffers zitten.
leuk om te lezen hoe andere hun spullen opbergen.
Groetjes, Sas

Devlin zei

Leuk zeg!
Ik vond het eerder altijd een ramp, dat formaat van scrappapier. Kocht je een mooie transparante doos, waarvan je dacht dat die wel groot genoeg zou zijn... vergeet het maar want die dingen lopen altijd schuin zodat je papier er alsnog krom in komt te liggen.
Maar nu heb ik sinds een paar jaar de Flört gekocht en die is er echt super voor. Mooi recht en echt perfect voor scrappapier.
Heb ook die kartonnen witte dozen van Ikea aangeschaft en die zijn ook super. En daar heb ik ook de kleine scrapblokjes in.