dinsdag 24 april 2012

UITDAGING 112

Kleurenuitdaging met als OPTIE het thema "You've got mail" / Colorchallenge with OPTIONAL theme "You've got mail"


Een hele goede dinsdag weer lieve mensen! Hebben jullie er weer zin in? Wij wel hoor want we hebben weer een hele leuke uitdaging voor jullie deze week! Maar niet voordat wij alle deelnemers van onze zelfgemaakte bloemen uitdaging van vorige week hebben bedankt. Wauw wat waren dat er lekker veel en wat een gave bloemen zaten er tussen zeg, heel inspirerend!

Maar nu wil ik eerst vanaf deze plek onze gastdesigner van deze maand: Astrid Broer bedanken voor haar fantastische bijdragen met als klap op de vuurpijl dit waanzinnig mooie kaartje met een heel lief stempeltje van Saturated Canary. Ik doe het dit keer op deze manier omdat ik Astrid stom genoeg de verkeerde kleuren had doorgegeven. Maar het kaartje is te mooi om het jullie te onthouden dus dan zetten we haar op deze manier nog even in de spotlights. Astrid bedankt meid!


Okee, wat zijn de kleuren dan wél...die zijn afgeleid van onderstaande Flexmarker Set die deze week aan de winnaar geschonken wordt door onze sponsor Letraset/ColartGebruik de lentekleuren: geel, lichtblauw, lichtgroen, abrikoos.

Je mag uit deze kleuren je eigen combinatie samenstellen maar het is wel de bedoeling dat je kaart echt uit de kleuren van de uitdaging bestaat. Als je maar 1 kleur kiest moet je kaart dus ook hoofdzakelijk uit die kleur bestaan en niet ook nog uit andere kleuren die niet in het schema zitten. Kies je 3 kleuren dan moet je kaart uit die 3 kleuren bestaan en niet uit ook nog andere kleuren. Zijn er in je stempeltje andere kleuren nodig (huid/haar/vacht/boom/houten bankje) dan is dat natuurlijk geen probleem.

Als extra optie heb ik het thema "You've got mail" bedacht. Wat kun je hier mee doen, nou ten eerste een stempeltje gebruiken waar een enveloppe op voor komt, een pakketje of andere post. Envelopjes of postzegels op je kaart verwerken. Een bijzondere envelop maken of zo'n prachtige brievenbus zoals Bernadet deed. Mogelijkheden genoeg dus!

Zó deed team Roze het...

Petra Laagwater
Stempel: Teddy Bo


Ula Molenaar
Stempel: Elisabeth BellAnja Bruynen
Stempel: Teddy Bo


Anneke Kiewiet
Stempel: Mo's Digital Pencils


Bernadet Weijs
Stempel: Saturated Canary


Hélène den Breejen
Stempel: Magnolia


Mieke Wierenga
Stempel: Cuddly Buddly


Peggy De Schrijver
Stempel: Magnolia


Leuk, leuk, leuk!!! Oh wat jammer dat ik geen tijd had om mee te doen want ik vond dit thema zooooo leuk. Ik hoop dat jullie er ook door geïnspireerd zijn, zo niet door het thema zelf dan toch door de onwijs leuke kaarten of de brievenbus die het DT gemaakt heeft! Echt geweldig weer dames.  En wat zijn er veel én leuke stempeltjes met dit thema (wilde zelf met Whiff of Joy aan de slag) te koop zeg...het zal me niets verbazen als ook jij zo'n stempeltje of toch in ieder geval zo'n afdrukje hebt liggen. Afstoffen die handel en aan de slag! Enne vergeet niet om met de juiste kleuren te werken :)

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata

13 opmerkingen:

Marianne zei

Mooie voorbeelden weer dames.
liefs, Marianne

hennie zei

Tjonge wat een niveau zeg!!!
Ik ben onder de indruk en ik heb zin om de uitdaging aan te gaan.
Lieve groetjes hennie.

Judith Slegers zei

wat een mooie voorbeelden!!!
nou nu wij nog hahaha, ga mijn best weer doen.
Groeten Judith

Liesbeth zei

Wat een mooie voorbeelden weer DT, en wat een leuke uitdaging, ik ga zeker kijken of ik er wat mee kan.
gr. liesbeth

corry'kaart zei

heerlijk om al die prachtige voorbeelden te mogen bekijken!
groetjes van corry

antoinette65 zei

Wat ontzettende mooie stempels zijn er! Helaas bezit ik ze geen van allen, ik moet dus erg met mijn fantasie werken. Prachtige voorbeelden, oei, ik heb het zwaar deze keer!

Scraplijn zei

Wat een prachtige kaartjes weer en een leuke uitdaging. Ik ga proberen om weer mee te doen.

Mia Niessen zei

Mooie voorbeelden en een leuke uitdaging. ga proberen of het nog lukt om mee te doen.

Colien zei

Leuke challenge, mooie voorbeelden van het DT! Een stempeltje was zo gevonden, maar de zachte kleurtjes waren echt een uitdaging voor mij. Toch is het gelukt en heb ik mijn bijdrage zojuist geplaats.
grtz.Colien

Heidie zei

wat een leuke uitdaging. Door ziekte lange tijd niet mee kunnen doen. gelukkig gaat het iets beter en heb ik deze week weer eens een keer een kaartje gemaakt om mee te doen met jullie challenge.

liefs Heidie

dieke zei

Wat een mooie kaartjes allemaal!
Nu hoop ik dat jullie de mijne ook kunnen zien, want er staat hier bij mij nog steeds een rood kruisje naast mijn naam. Klopt dit?

Groetjes van Dieke.
www.stempeldieke.nl

Mia Niessen zei

Het is op het nippertje maar gelukt. Mijn kaart staat er .

groetjes.

Folkje zei

De mijne ook op de valreep, maar het is gelukt.
Leuke uitdaging en mooie voorbeelden weer.

groetjes
Folkje