dinsdag 10 april 2012

UITDAGING 110

Stoer / Cool-Sturdy-Tough

Een hele goeie dinsdag maar weer! Zijn jullie de Paasdagen goed doorgekomen? Misschien wat tijd gehad om te knutselen op die regenachtige tweede Paasdag? Hoe het ook zij, we hadden in ieder geval weer een lekker aantal deelnemers, bedankt daar voor.

Grappig dat een heel aantal van jullie moeite hadden met de schets terwijl ik het idee had dat het niet makkelijker kon, gewoon een paar stroken naast elkaar :) Maar ik begrijp best wel dat als je altijd met laagjes werkt het lastig is om zo'n strakke schets "aan te kleden", ik neem tenminste aan dat dit het is wat het lastig maakte? Maar volgens mij is het uiteindelijk helemaal goed gekomen want de kaartjes waren allemaal weer heel erg de moeite van het bekijken waard.

Hopelijk vinden jullie de uitdaging van deze week weer helemaal leuk! Sponsor is Karen's Doodles die wederom 3 digi's uit haar shop ter beschikking stelt. Helaas tekent zij al enige tijd niet meer maar er is gelukkig voldoende leuks te vinden in haar shop.


Natuurlijk hebben we ons design team (Roze in dit geval) en onze gastdesigner ook met dit thema aan het werk gezet en het grappige is dat iedereen voor een jongens- of mannenkaart heeft gekozen met dit thema...ben benieuwd of iemand zich aan een stoere meidenkaart durft te wagen ;) Maar dat terzijde want zijn de kaarten weer niet enorm gaaf? Ik weet zeker dat jullie er weer genoeg inspiratie uit kunnen halen.

Gastdesigner: Astrid Broer
Stempel: Summertime Boy - Baseball


Peggy De Schryver
Stempel: Rootin Tootin Cowboy


Petra Laagwater
Stempel: Summertime Boy - Soccer


Ula Molenaar
Stempel: Happy Feet - ManAnja Bruynen
Stempel: Mr Fix It Grandpa


Anneke Kiewiet
Stempel: Born to Ride


Bernadet Weijs
Stempel: Summertime Boy - Baseball


Hélène den Breejen
Stempel: Surfer Dude


Mieke Wierenga
Stempel: Super Boy


Nou...waren ze stoer of  STOER?? Enne...geen bloem te zien hè want dat past natuurlijk niet zo op zo'n kaart :) Nu de taak aan jullie om je stoere kant naar boven te halen, eens zien wat er dan uit jullie handen komt, we zijn heel nieuwsgierig!

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata 

9 opmerkingen:

Marianne zei

Prachtvoorbeelden dames!
liefs, Marianne

Susie Wusie zei

Wat een super gave voorbeeldkaarten!!!! Echt heel leuk gedaan!

Groetjes suus

Cards by Jol zei

wat een gave, stoere voorbeeldkaarten, super.

groetjes jolande

Liesbeth zei

Leuke voorbeeldkaartjes weer, ik dacht eerst dat ik het niet helemaal goed las, stoer....had ik dat niet op mijn vorige uitdagingen kaartje staan? grapje...moet ik er nog eens één gaan proberen, maar dan anders.
gr. Liesbeth

Saskia Pullen zei

Leuke Challenge.
Toevallig had ik een gemaakt van het weekend. Het regende toch.

Hopelijk is hij zo okay!

Groetjes,

Saskia

Scraplijn zei

Ik ga weer mijn best doen, was te laat!!!! Dacht dat het vandaag maandag was en ik nog lekker kon freubelen maar helaas. Op naar de nieuwe challenge dus.

Judith Slegers zei

mooie voorbeelden zeg!
Ik heb ook weer mijn best gedaan en nu de goeie opdracht hahaha.
Groeten Judith

Folkje zei

Ik heb een stoere meid gemaakt, hoop dat jullie haar stoer genoeg vinden.

groetjes
Folkje

Colien zei

Leuke uitdaging weer, zeg! Ik heb gekozen voor een stoere meidenkaart, vond het gezellig om weer mee te kunnen doen :)
grtz.Colien