dinsdag 27 maart 2012

UITDAGING 108

Kleurenuitdaging met als OPTIE "Laat ons lachen" (gebruik een grappige stempel) / Colorchallenge with OPTIONAL "Make us lauch" (use a funny stamp)

Een hele goede dinsdag lieve mensen daar zijn we weer. Genieten jullie ook zo van dat fantastische lenteweer? Ik heb zowaar al een lekker kleurtje in mijn gezicht. Ietsje minder deelnemers deze week en ik verdenk jullie er dan ook van dat jullie lekker van het stralende weer genoten hebben. Tuin lenteklaar gemaakt natuurlijk, al het dode spul er uit en alvast potten gevuld met violen of misschien zelfs wel met een goed boek in het zonnetje. Niks fijners dan die eerste zonnige dagen na een lange winter en dan hebben we even minder tijd voor de hobby natuurlijk!

We hopen dat jullie voor de volgende uitdaging een uitzondering maken want we hebben weer een fantastische set flexmarkers weg te geven van onze sponsor Letraset/Colart


De set die jullie deze week kunnen winnen is deze:


En dit zijn tevens de kleuren van onze uitdaging! Je mag je eigen combinatie samenstellen. Je kunt alle kleuren gebruiken of drie of maar één. Het is de bedoeling dat je kaart echt uit de kleuren van de uitdaging bestaat. Als je maar 1 kleur kiest moet je kaart dus ook hoofdzakelijk uit die kleur bestaan en niet ook nog uit andere kleuren die niet in het schema zitten. Kies je 3 kleuren dan moet je kaart uit die 3 kleuren bestaan en niet uit ook nog andere kleuren. Natuurlijk geldt dit niet voor huid, haar of vacht en als er bijvoorbeeld een klein beetje groen van bloemblaadjes bij zit is dat natuurlijk ook geen probleem. Jullie begrijpen wel wat we bedoelen ;)

Allereerst het laatste kaartje van onze gastdesigner van deze maand, "onze" Nicolet. Ontzettend bedankt dat je ons deze maand met je mooie kaartjes wilde verblijden Nicolet, jammer dat het er al weer op zit!

Gastdesigner: Nicolet Mulder
Stempel: Hänglar and Stänglar (?)


En hieronder de voorbeelden van team Roze,  hopelijk toveren we met de grappige stempels die we gebruikt hebben een glimlach op jullie gezicht.

Mieke Wierenga
Stempel: Mo's Digital Pencil


Peggy De Schryver
Stempel: Mo's Digital Pencil


Petra Laagwater
Stempel: Mo's Digital Pencil


Ula Molenaar
Stempel: Penny BlackAnja Bruynen
Stempel: Sassy Cheryls


Anneke Kiewiet
Stempel: Karen's Doodles


Bernadet weijs
Stempel: ?


Hélène den Breejen
Stempel: Mo's Digital Pencil


Renata van Miltenburg
Stempel: Art Impressions


Wat een grappige stempels zijn er toch te krijgen hè, dat onderdeel van de uitdaging (optioneel) zal in ieder geval niet al te moeilijk zijn en met deze kleuren kunnen jullie vast ook wel uit de voeten.

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata10 opmerkingen:

Scraplijn zei

Afgelopen week is het me niet gelukt, te mooi weer om binnen te zitten, hihi. Maar wat een leuke uitdaging weer,Supermooie voorbeelden. Nu op zoek naar een stempel waar je van gaat lachen.

Pouwla zei

Leuke uitdaging! De stempel van de poes aan de waslijn vindt ik geweldig! Ik zal proberen met dit mooie weer een kaartje te freubelen, hihi.
Groetjes Pouwla.

Sandra1968 zei

Wat een leuke uitdaging en wat weer schitterende uitwerkingen van het DT!
Groetjes, Sandra

Yvonne's cardcorner zei

Wauw, zeg wat een schitterende voorbeeldkaarten!
liefs Yvonne

Liesbeth zei

Wat zijn jullie voorbeelden weer schitterend dames DT.
gr. Liesbeth

Ineke zei

Hallo ik sta er weer op leuke uitdaging deze keer.Groetjes Ineke

Joke de Wit zei

Het is me weer gelukt,ik hoop dat jullie hem grappig genoeg vinden.Groetjes Joke

Saskia Pullen zei

Super. Denk dat ik hiermee wel wat kan maken voor een collega. Moet nog even bedenken wat, maar 't komt wel goed..

carla zei

Zo'n leuke uitdaging, daar wou ik zeker aan meedoen.
Ik ben er de ganse dag zoet mee geweest, maar ondertussen is ze klaar en staat bij de andere.
Jullie hebben fantastisch voorbeeldkaarten gemaakt met hele leuke stempels waarvan ik de meeste nog nooit eerder gezien had. Super !!!
Groetjes,
Carla

Mariken zei

Wat zijn er al veel leuke kaarten gemaakt, ik ben benieuwd...
Gr-x-jes Mariken.