dinsdag 13 maart 2012

UITDAGING 106

Zomaar...omdat ik aan je denk / Just because...I think of you

Een hele goede dinsdag lieve dames, zijn jullie al weer helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging deze week? Ja?? Dat komt goed uit want we hebben weer een leuke voor jullie! Want wie vindt het nou niet fijn om zomaar eens een kaartje te krijgen, dat er tussen al die saaie rekeningen en reclamefolders ineens zo'n bekende vierkante envelop ligt, of zo'n fraai gekleurde. Ohhhh, spannend, van wie zal ie zijn? En dan blijkt het zomaar een lief kaartje te zijn van je vriendin of een creadin, een DT-genoot of je moeder. Zomaar zonder echte reden, alleen maar om te vertellen dat die persoon aan je denkt, je wil verrassen en een beetje verwennen misschien met wat afdrukjes erbij of een kleinigheidje. Zoooo leuk!!! En dan staat ie nog een tijd je op de haard te pronken of op de kast en steeds als je er langs loopt krijg je weer een glimlach op je gezicht. Kijk en dat gaan we bewerkstelligen deze week, we gaan een glimlach op iemands gezicht brengen want we gaan een "Zomaar...omdat ik aan je denk" kaartje maken en deze ook daadwerkelijk versturen ZOMAAR omdat het leuk is om iemand te verrassen!!

Zorg wel dat het een duidelijk "Zomaar...omdat ik aan je denk" kaartje is en niet één voor een verjaardag, geboorte of welke gelegenheid dan ook!!

We gaan zo eens kijken wat de meiden er van gemaakt hebben maar eerst wil ik nog even alle deelnemers van vorige week bedanken. Zo leuk om te zien hoe de schets weer zoveel verschillende kaartjes heeft opgeleverd, top!

En dan moet ik jullie ook nog even vertellen wie de sponsor is deze week en dat is nogmaals STAMPFAIRY, je weet wel de webshop met de meest leuke en lieve digi's.


En ze hebben er véél, zo ook de twee die wij gekozen hebben voor de "Zomaar" kaartjes en ze hebben er natuurlijk nog veel meer die je mooi zou kunnen gebruiken voor deze uitdaging, kijk maar naar die van onze speciale gastdesigners van deze week, Jackie en Deanne, beide designers voor het team van StampFairy.

Speciale gastdesigner: Jackie
Stempel: Molly Throughout the Year 19


Speciale gastdesigner: Deanne
Stempel: Molly Throughout the Year 7


De prijs die StampFairy ook deze week weer beschikbaar stelt is een cadeaubon van $ 10,00 te besteden in hun webshop...helemaal niet verkeerd toch?
En dit hebben Nicolet en team Roze er van gemaakt:

Gastdesigner: Nicolet Mulder
Stempel: Lenny Flowers 2


Hélène den Breejen
Stempel: Molly Love1


Mieke Wierenga
Stempel: Molly Love1


Peggy De Schryver
Stempel: Lenny Flowers 2


Petra Laagwater
Stempel: Lenny Flowers 2


Ula Molenaar
Stempel: Lenny Flowers2


Anja Bruynen
Stempel: Lenny 2


Anneke Kiewiet
Stempel: Molly Love1


Bernadet Weijs
Stempel: Lenny Flowers 2


Renata van Miltenburg
Stempel: Molly Love1


Nou, wat vinden jullie er van? Ik ben in ieder geval weer hartstikke trots op de meiden, de kaartjes/projectjes zijn echt weer prachtig en een feestje om naar te kijken!

Je mag net als anders weer alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Voldoe je niet aan de uitdaging, op welke manier dan ook dan zijn wij helaas genoodzaakt om je inzending te verwijderen dus...LEES DE UITDAGING GOED!!!!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, Renata


11 opmerkingen:

Marianne zei

Mooi gedaan dames, ze zien er picobello uit.
liefs, Marianne

marcella zei

Wat een leuke uitdaging weer .En super leuke voorbeelden .

Groetjes Marcella

corry'kaart zei

zo dames dit ziet er allemaal weer prachtig uit en daagt zeker uit tot deelname om er ook iets mooi's van te maken:-)
groetjes van corry

Scraplijn zei

Leuke uitdaging weer, ik ga eens kijken of ik er iets mee kan. Dat moet lukken.

Scraplijn zei

Oeps, en ik vergeet teeds te zeggen dat ik jullie kaartjes zo leuk en vooral mooi ingekleurd vind, Super om naar te kijken en als inspiratie!

Wilma zei

Wat een leuke challenge!
De voorbeelden zijn ook super!
Ik heb mijn kaartje al gelinkt en hij ligt, als het goed is, morgen ook al bij iemand op de deurmat!!
groetjes, Wilma

Annette zei

The DT cards are adorable. Thank you for showcasing our images do beautifully.
Annette
On behalf of Stampfairy
xx

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Oh wat een leuke,iedereen heeft wel iemand waar zij/hij een kaartje heen wil sturen,Zomaar.

Ik ga ook even kijken.
Prachtige creaties wederom;)

Sonja x

Judith Slegers zei

jammer dat ik deze uitdagign moet overslaan, de volgende keer beter. (geen tijd deze week)
Wel erg mooie voorbeelden.
Groeten Judith

Joke Mulder zei

Hallo,al weer een mooie uitdaging om mee te doen ik hou erg van stempels ben alleen niet zo erg goed in het kleuren maar ik zal het onder de knie krijgen blijven oefenen zeiden ze vroeger altijd tegen de tijd dat je oud bent kun je het haha groetjes van Joke Mulder

GerJanne zei

Wat een mooie voorbeelden. Deze keer is het me gelukt om op tijd in te sturen...

GerJanne