woensdag 28 maart 2012

Candy in de Spotlight!!!

Ja dames jullie lezen het goed. Deze woensdag geen Sponsor in de Spotlight maar "Candy in de Spotlight"!!! Het is natuurlijk niet zo dat wij onze sponsor van deze week (Flexmarkers) geen warm hart toedragen maar na de introductie van de nieuwe kleuren markers vorige maand, is er vandaag niet heel veel nieuws te melden. Maar wij hebben wel leuk nieuws!

Vorige week heeft zich namelijk de 750e blogvolger gemeld, is dat niet super?! Inmiddels zijn we alweer over de 750 volgers heen maar ik had jullie nog een leuke candy beloofd. Dus daar is 'tie dan:


Een mooie set met houten hart om te pimpen, prachtig nieuw Tilda papier, bijpassend cardstock, twee stempels van Magnolia, mooi bloemenlint en een rol van dat geweldige kreukellint, een bosje bijpassende bloemen, oftewel allemaal #leukleukleuk!

We hadden eerst hele ingewikkelde opdrachtjes bedacht: "Loop naar het dichtsbijzijnde raam, doe het open, roep naar buiten hoe geweldig jullie "Elke Kaart Een Feestje!" vinden, loop terug naar je pc, laat ons weten hoeveel mensen je raar aankeken en je maakt kans op de candy." Maar weet je, dat is dan weer zo lastig controleren of je dat daadwerkelijk hebt gedaan en welk criteria hanteren we voor "raar" bij raar aankijken dus vandaar dat we onze opdracht maar iets eenvoudiger hebben gemaakt *lol*.

Dus als je mee wilt doen met de candy en kans wilt maken op bovenstaande goodies, dan doe het volgende:
  1. Je wordt volger van ons blog (als je dat nog niet bent natuurlijk). 
  2. Je voegt onderaan dit bericht je naam toe met een link naar je blog.
  3. Dan laat je ook een reactie op dit berichtje achter waarin je schrijft waarom je EKEF zo geweldig leuk vindt en waarom juist jij deze candy wil winnen.
  4. Je vertelt zo veel mogelijk mensen over onze candy daarvoor kun je onderstaande blinkie gebruiken.
Je kunt meedoen met deze candy tot woensdag 4 april 2012 - 12.00 uur. Als aanvulling hierop kan ik jullie nog melden dat we al contact hebben met een hele leuke sponsor die ons een goody bag wil verloten als we 1.000 volgers hebben. Vertel dus aan iedereen dat het hier zo'n gezellige boel is zodat we bij 1.000 volgers weeri iets leuks kunnen verloten. De winnaar van deze candy maken we woensdagavond 4 april de winnaar bekend. Heel veel geluk!

106 opmerkingen:

Ditta zei

Ik heb geprobeerd om met open ramen, keihard te schreeuwen:"Elke kaart een feestje", maar ze zijn hier bomen aan het omhakken! Dus door de herrie geen aandacht, jammer! EKEF vindt ik eindeloos leuk, doe graag mee met de uitdaging iedere week( Als ik genoeg tijd heb) De tips en inkleurtechniek, de spreuk van de week, en nog veel meer!
Ga gauw de candy op m'n blog zetten, volger ben ik al een hele poos!
Liefs Ditta.

Durvina zei

Wat een leuke candy, en daar wil toch wel iedereen aan mee doe!
Dus die komt snel op mijn blog.
Niet alleen elke kaart is een feestje maar ook elk bericht en elke uitdaging op jullie blog is een feestje.
Helaas heb ik niet altijd tijd om mee te doen, maar kijk trouw op jullie blog!
Ga zo door....

Groetjes, Durvina

Jacomijn zei

Ik zou zeggen elke candy een feestje! ;-) Maar deze candy is wel heel groot feest! Tuurlijk zou ik graag willen winnen...die spulletjes zijn te gek. En ik vind het super om aan dit blog mee te doen omdat, je meestal vrije keus hebt in wat te gebruiken en je fantasie op de loop kunt laten gaan. En dan heb ik het nog niet eens over de tips, spreuken, technieken en geweldige workshops die jullie publiceren. Ik zou zo zeggen VOORAL ZO DOORGAAN!
Groetjes Jacomijn

Wanda zei

ontzettend leuke candy, net zo leuk als jullie blog vol inspiratie
elke kaart die ik maak is ook een klein feestje, voor mijzelf en hopelijk ook voor diegene die hem ontvangt
dus...gefeliciteerd met 750 volgers, op naar de 1000

groetjes, Wanda

Jackie zei

Wat jammer dat het de open je raam en schreeuw actie niet geworden is, want ik denk dat ik het voor elkaar had gekregen met heel veel mensen. Het is hier vandaag namelijk Paasvee en dan is het bomvol met mensen hahaha.

Maar deze rede waarom ik jullie geweldig vind is doordat ik een korte tijd zoveel nieuwe dingen geleerd heb aan de hand van de voorbeelden die jullie hier hebben staan en de inzendingen voor de uitdagingen. Elke dag leer ik zowat wel iets nieuws en dat vind ik heel leuk. Ik heb nog geen Magnolia stempels, dus daarom doe ik gezellig mee :D

Groetjes.

Sanne zei

Ik vind jullie blog helemaal top! Ik doe erg graag mee aan jullie challenges. Helaas zit ik in een drukke periode en heb ik niet elke week tijd om mee te doen, maar als het even kan, pik ik jullie challenge mee. Gefeliciteerd met al die volgers, wat leuk zeg! Op naar de 1000! Ga zo door met alle leuke opdrachten en alle inspirerende voorbeelden!

Liefs Sanne

GerJanne zei

Hoi hoi,

ik doe graag mee met de candy. Het blog vind ik superleuk. Om te beginnen met de naam. Elke Kaart Een Feestje: dat kun je op mooie manieren uitleggen.
1. elke kaart is een feestje omdat elke kaart door een ieder met liefde gemaakt wordt, ook al is het niet ieders smaak. Jullie sluiten dus niemand buiten
2. een kaart krijgen is een feestje en dus een zelfgemaakte kaart helemaal! En dat stimuleren jullie door de workshops, de challenges, de tips.

Aan de challenges probeer ik vaak mee te doen, zo vaak mogelijk, zal ik maar zeggen, want elke week lukt me gewoon niet.

Ik lees dat een aantal van mijn voorgangers die mee doen niet op schrijven waarom juist zij de candy moeten winnen. Ik vind dat ook moeilijk, maar ik schrijf het toch: mijn hobby, het knutselen/scrappen, doe ik voor mezelf, maar de resultaten zijn altijd voor een ander, dus vind ik een candy winnen dubbelleuk!

Dat was het wel. Groetjes en ik wens jullie nog vele volgers, zeker meer dan 1000!

GerJanne

Anreda zei

Wat een leuke candy, daar doe ik héél graag aan mee.
Blinkie staat al op mijn blog.

Zo wie zo is elke kaart een feestje (gekocht of gemaakt) maar zeker jullie inspiratie op zich is al een feest !
Helaas heb ik niet de tijd om mee te doen, maar ik kijk trouw op jullie blog naar alle geweldige creaties die gemaakt worden.
Niet altijd mijn smaak, maar zeker met veel liefde door iedereen gemaakt !

Op naar de 1.000 en vele vele mooie creaties !
Groetjes, Anreda

Cards by Jol zei

Allereerst gefeliciteerd met de 750 volgers, op naar de 1000.
Wat leuk dat jullie ons mee laten vieren door zo'n mooie candy te verloten, graag waag ik een kansje.
Elke kaart een feestje is bijzonder doordat het zo divers is, zoals de uitdaging, 1 stempel 2 kleurtechnieken, de workshops enz.
helaas ontbreekt mij net zoals zovelen vaak de tijd om mee te doen met de uitdaging, maar ik kom wel altijd graag een kijkje nemen en inspiratie opdoen.
Enne, er kijken iedere dag wel mensen raar naar mij ha ha ha.
Succes verder met het blog.

groetjes jolande

corry'kaart zei

hoi-hoi
wat een supergave candy waar ik graag aan mee wilt doen,maar volg jullie op de voet omdat er steeds weer iets nieuws geplaatst word en vooral de workshops vind ik geweldig!
kan niet uit het raam staan schreeuwen,want wil niet het risico lopen om opgepakt te worden door overlast aan mijn buren:-))
en nu snel op naar de 1000 volgers en veel succes
groetjes van corry

Jolanda zei

Ik had met alle liefde heel hard uit het raam geroepen, whii maar het was hier zo stil in de buurt, niemand zou me raar hebben aangekeken. whii.
Succes met jullie blog verder, elke dag een andere blog-post, dus heerlijk om elke dag even langs te komen. Ga zo door dames en deze candy, wauw, ik waag er graag een gokje voor!!

Heidie zei

Ik heb de achterdeur open gedaan om te roepen hoe leuk ik jullie blog vind. Ik kwam helaas alleen niet over het geschreeuw van de buurkinderen en het geblaf van de honden in de buurt heen. Daarom heb ik maar reclame gemaakt op mijn eigen blog. En nu duik ik even mijn kamertje in om weer eens een keer een kaartje te maken na een lange periode van niet kunnen hobbyen door een operatie. Ik krijg gewoon afkick verschijnselen.

liefs Heidie

Adriana zei

Wat superleuk dat jullie een candy hebben. Ik vind het enorm leuk om EKEF te volgen met elke dag een nieuw bericht. Als het even lukt doe ik ook graag mee met de challenges. Er staan altijd weer prachtige voorbeelden. Het leuke daarvan is dat jullie dan altijd weer zoveel leuke reacties op mijn blog achterlaten. Een kaart die meedoet aan jullie challenge heeft altijd veel bezoek.En dat is toch wel het leukste van het bloggen, toch?
Ik zou deze candy supergraag winnen, om eens met een andere magnolia een kaart te maken. Ik heb nu 1 Tilda en de kaarten die ik daarmee gemaakt heb, vonden mijn volgers erg leuk, dus als ik deze candy win... Maken jullie niet alleen mij blij, maar ook mijn volgers:-)Met dat bijpassende papier erbij, moet dat helemaal gaan lukken.

Scraplijn zei

Ook ik zou het wel van de daken willen schreeuwen hoor, vooral met zo'n candy in het vooruitzicht!!!!
Ik vrees alleen dat de eenden, meerkoeten en meeuwen er alleen maar geschrokken weg zouden vliegen en dat vind ik toch wel een beetje sneu!
Maar waarom vind ik nou EKEF zo leuk, nou, omdat je er idere week een superleuke challenge vind, een nog leukere miniworkshop/uitleg, interessante info over producten en voorla heel veel ontzettend jaloersmakende maar oh zo mooie inspirerende kaarten van het DT.
Dus een superformiweldigeindefantakolosachtig blog dus!!!!!
Zal ik mijn adres vast geven?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ira Huberts zei

Geweldig, wat een gave candy zeg! Vond jullie idee om het van de daken te schreeuwen echt helemaal top! Ben wel in voor iets geks altijd ha ha ha!! Proficiat met de behaalde volgsters, er volgen er ongetwijfeld nog velen! Vind jullie workshops helemaal top, dank jullie wel voor al die moeite! Ik wens iedereen heel veel succes toe bij het evt. winnen van deze supercandy, zou 'm zelf graag winnen omdat ik het nu eenmaal leuk vind om van alles en nog wat te maken en daar ziet deze candy wel naar uit ;-) Groetjes en bedankt voor de kans! Ira x

Liesbeth zei

Wat een feest die Candy van jullie, daar wil toch iedereen aan meedoen.
Ik ben blij dat ik niet hoef te gaan schreeuwen want dat kan ik hier nu op dit moment niet verkopen(ben vrijwilligerswerk aan het doen op een Middelbare school, zou een erg slecht voorbeeld zijn)
Ik ga hem wel een mooi plekje geven hoor want ik geniet elke dag van jullie voorbeelden, uitdagingen en duidelijke uitleg. En doe graag mee indien mogelijk.
Groetjes Liesbeth

Ciska zei

Wat een leuke candy, daar wil ik wel aan meedoen. Ben ergens toch wel blij dat ik niet uit het raam hoefde te schreeuwen, men vindt mij al raar genoeg :) Ik ben vooral heel blij met de Magnolias in deze candy, ik heb er nog nooit mee gewerkt maar wel supergoede dingen over gehoord! Dus bedankt voor deze kans :)

José zei

Nou ben ik blij dat ik niet hoef te schreeuwen, want ik zit met een keelontsteking, komt dat even goed uit.(hahaha)
Maar goed dat ik niks aan mijn vingers mankeer.
Ik vind het een super gave candy, en nog leuker is de kans om hem te winnen. Zoals jullie misschien is opgevallen maak ik eigenlijk nooit iets van Magnolia, waarom weet ik eigenlijk niet.
Heb niet één stempel van Magnolia. Misschien daarom voor mij een te gekke uitdaging om, als ik hem win, een keer een magnoliastempel in te kleuren en op mijn blog te zetten. Ik ga de uitdaging graag aan.
En natuurlijk volg ik jullie blog al een tijdje en kan niet wachten tot de nieuwe uitdagingen bekand worden.
Bij jullie blog heb ik ook mijn allereerste uitdaging geplaatst. Het was het maken van een opbergsysteem voor kaarten. Sinds die tijd ben ik helemaal weg van jullie blog.
Ook wat het DT team altijd als voorbeeld maak vind ik geweldig en van de leuke reactie die ik op mijn creacties krijg wordt ik helemaal blij.
Dat doet een mens goed.
Heel veel plezier en wijsheid met het uitzoeken van de winnaar.
Groetjes, José

Jolanda zei

wat een fantastische Candy zeg . . .gewoon te mooi, om niet mee te doen. Ik kom graag op jullie blog, al doe ik niet vaak mee met de challenges, omdat de week vaak eerder voorbij is voor ik er erg in heb. Ik vind de diversiteit op het blog zo leuk, het inkleuren, de workshops . . gewoon inspirerend. . . .ik zet gauw de candy op mijn blog . . .

Margriet zei

Hallo, Erg leuk dat jullie zo veel volgers hebben!! En wat een ontzettende leuke candy. Ik ben een trouwe volger van jullie blog. Ik probeer aan jullie leuke uitdagingen mee te doen, maar ik ben nog niet zo heel erg lang met blogspot bekend. De workshops en tips spreken mij ook altijd aan. Ik zie vaak kaarten voorbij komen met magnolia stempels, deze stempels heb ik niet. Ik zie bij jullie candy deze stempels erbij zitten en nog veel meer leuks zoals het hart. Bij deze wil ik graag een kansje wagen.

Groetjes Margriet

Alle mooie dingen zei

Het verwonderd me niets dat jullie zoveel volgers hebben.. jullie doen het HARTSTIKKE goed!!!
op dit moment doe ik niet zoveel kaartjes maken omdat ik nog steeds met mijn schouders zit.. maar zo gauw ik weer up and running ben.. doe ik weer mee hoor!
heel veel succes... en had ik al gezegd dat ik de candy een GEWELDIG idee vind!!!
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

scraplouise zei

Wat een super gave Candy, smullen hoor.
Heb het geprobeerd maar helaas geen mens, hond of zelf een kip op straat.
Vindt jullie blog helemaal te gek, de spreuken de tips en helaas voor de challenges zoals te meesten geen tij, schande hé, en nu maar op naar de 1000.
GRoetjes,

LOuise

Ellen40 zei

Wat een te gekke Candy. Volgens mij nog niet meegedaan aan een uitdaging, maar kijk trouw op jullie blog. Het is altijd een "FEESTJE" om de creaties te bekijken. En van harte met de 750 volgers.
Groetjes Ellen40

Tineke zei

Wauw wat een gave candy en natuurlijk wil ik daar ook aan meedoen.
Waarom ik jullie blog zo geweldig vind:
*Leuke uitdagingen
*Leuke workshops
*Leuke tips
*leuke inkleur technieken pfffffffff enz. enz. het is gewoon een feest om iedere dag hier even een kijkje te nemen en als het kan meedoen met de uitdagingen!
Ook de reacties van iedereen die je krijgt als je meedoet, echt helemaal top!

Lieve groetjes Tineke
p.s. na het eten maak ik nog even een verhaaltje op mijn blog ;-)

Brenda en Astrid zei

Gefeliciteerd met jullie 750 volgers, op naar de 1000 volgers.
Graag doen wij mee met deze super gave candy.
De volgende reden waarom wij deze cany graaf zouden winnen.

1. Omdat het mooi papier is en de stempels super gave zijn.
2. Wij vinden EKEF leuk omdat er hele mooie kaarten en doosje en andere creatieve dingen langskomen.
3. Jullie elke vrijdag een leuk en goed uitgewerkte workshop hebben staan.
4. Jullie leuke tips weg geven waar iets te vinden is.
5. Leuke wedstrijden op zetten dat iedereen aan mee kan doen.

Dat zijn wel wat redenen waarom wij deze super gave candy graag willen winnen.

Groetjes Brenda en Astrid

goddessofafairy zei

Geweldig dat jullie een candy weggeven en op naar meer volgers, ik vind deze elke kaart een feestje geweldig omdat er zoveel varieteiten te vinden zijn zoals de challenge , workshops , tips en inkleur technieken , de reden dat ik de candy wil winnen in april ben ik jarig dus zou leuk zijn als vroegtijdig verjaardagskadootje lol ... ( geweldige spulletjes ook )

Groetjes Vicky

jans zei

wat een gave candy geen wonder dat jullie zo snel zoveel volgers hebben met zoon schitterend blog mijn raam benden kon niet open maar mijn voordeur wel dus heb het geroepen de buurvrouw kwam van schrik naar buiten hollen om te kijken wat er aan de hand was ze kon de lol er wel van inzien ha ha en waarom ik jullie blog zo geweldig vind hij is zo leuk zo gaaf en vol inspiratie en leuke workshops en telkens sta ik weer voor nieuwe verrassingen en vraag ik me af waar jullie al die mooie ideeën vandaan toveren heb op het moment weinig tijd omdat ik mijn dochter helpt met verhuizen dus kom op hert moment niet echt aan freubellen en bloggen toe ik wil hem graag winnen voor mijn oudjes in het verzorgings tehuis waar ik met dementeerde bejaarde knutselt en dat is heel dankbaar werk er is geen budget voor dus betaal ik alles zelf dus wie weet !!! grt jans

Judith Slegers zei

elke kaart een feestje!!!! dat is wat ik vandaag riep toen mijn dochter haar A-diploma haalde en mijn zus jarig was! Moet ik jullie écht nog bevestigen waarom jullie blog zo tof is? nou daar komt ie.... jullie blog heeft nadat hij is verandert helemaal op eigen kracht weer door gegaan en wat voor kracht! volle kracht vooruit.
Ik volg jullie op de voet en doe (bijna) elke uitdaging mee. Ik geef zelf ook workshops dus die prijsjes die zou ik heel erg graag willen winnen, deze kunnen we dan weer samen in de workshop gebruiken. Ik ga meteen even een apart bericht voor jullie erop zetten!
Een dikke proficiat voor alles wat jullie doen, ik weet zelf hoeveel werk erin gaat zitten, maar blijf er vooral veel plezier aan hebben, maar dat stralen jullie wel uit!!!
lang verhaal, maar kort gezegd: Jullie blog is een feestje!
Groeten Judith

Marjan zei

Lief team van EKEF,

Ik kan kort zijn : het is een geweldige candy en ik ben SUPERDOL (met hoofdletters) op alles van Magnolia. Dus ik zou de candy graag winnen.

Een dikke knuffel van mij, Marjan

Ellen zei

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met dit mooie aantal volgers! En aan de 1000 gaan jullie ook met gemak komen.
Zeker omdat de challenges erg leuk zijn, maar ook - en misschien juist - omdat jullie zo veel meer bieden: heel gave workshops, leuke spreuken en last but not least aandacht voor de inkleur- technieken.
Deze extraatjes maken jullie blog erg aantrekkelijk. Ooit gaat het me ook nog lukken wekelijks mee te doen met de challenge. Ik geniet sowieso elke week weer van het fraaie werk van alle DT-leden.
Zo nu nog even reclame maken op mijn eigen blog voor EKEF en dan geduld zien op te brengen tot 4 april :)

groetjes, Ellen

Scrap Girl Online zei

Wat een geweldige candy, natuurlijk wil ik daar kans op maken! Ik zag hele leuke magnolia spulletjes en als ik ergens gek op ben....
EKEF vind ik een ban de leukste omdat jullie leuke challenges hebben, inkleur advies en leuke workshop's enz. Dus lekker veelzijdig.
Op naar de 1000 st. volger!!!

Groet Helga

Yvonne zei

Wow wat een supercandy! Daar doe ik graag aan mee. Met deze materialen kan ik zeker weten mijn dochter blij maken en mezelf ook natuurlijk. Maar zij vind het houten hart helemaal geweldig. Elke Week is een Feestje op jullie blog, ben al vanaf het begin volger, en vind de afwisseling op jullie blog erg leuk. Uitdagende, inspirerende en afwisselende challenges, kleurtechnieken, spreuken en workshop. Never a dull moment! Ga zo door zou ik zeggen; op naar de 1000! Groetjes, Yvonne

Carolien zei

Wat een gave candy!!! Ik heb niet naar buiten geschreeuw want helaas ben ik mijn stem kwijt van al het hoesten!!!

Ik was nog geen volger maar ik keer toch bijna elke dat op jullie blog!! Ik heb zelf al eens wat nagemaakt. Ook de tips zijn nuttig hoor!! Ik bedankt alle dames ervoor en dat ze maar door mogen gaan!!!

Groetjes Carolien

Irene zei

Allereerst PROFICIAT met deze mijlpaal, op naar de 1000 maar dat is volgens mij in no time gepiept want EKEF is GAAF!!!!!!!
Jullie zijn super aktief, hebben een onwijs begaafd team, de uitdagingen zijn echt uitdagend en zo kan ik nog wel even door gaan maar dat doe ik lekker niet anders lopen jullie naast de creatieve schoenen. Maar 1 ding moet me van het hart: is er een drankprobleem in het team?? No way dat ik uit het raam ga gillen, ik heb wel iets op te houden in mijn buurtje, hahaha!!!!
Super bedankt voor deze gave candy en ik zou zeggen..... hef het glas op dit 750 volgers feestje!!!!!

Liefs, Irene

Frea zei

Hoi hoi, dat is snel gegaan zeg, 750 volgers!! Gefeliciteerd hoor! Waarom ík jullie challenge blog zo leuk vind? Ten eerste vind ik jullie challenges vaak zo origineel, maar daarnaast heb ik al zoveel leuke ideeën bij jullie opgedaan via die supergave tutorials die jullie steeds op het blog zetten. TWee redenen om steeds op jullie blog te komen kijken. Groetjes ,Frea

Crea-Sandra zei

Wat een leuke candy zeg! Jullie blog is een grote inspiratie voor mij. Door mijn aandoening heb ik veel last van stress en jullie leuke workshops en leuke kaarten slepen mij er altijd weer doorheen!
Liefs Sandra

henny zei

super gefeliciteerd met de 750 volgers en nu naar de 1000..
lukt vast en zeker..
sneller als jullie denken.

liefs en groetjes henny

henny zei

PS
ben vergeten te schrijven dat jullie blog leuk is en dat ik er veel ideetjes en tips van daan haal om te gebruiken.
maak zelf niet zoveel kaarten.
heb er de tijd niet voor ben te veel aan het bloggen op jullie side.
ha ha ha...

groetjes en liefs henny

Renata Elenbaas zei

Ik vindt jullie uitdaging geweldig omdat je bij de uitdaging elk merk stempel mag gebruiken en jullie ontzettend leuke uitdagingen hebben. Ga zo door!

gr. Renata

Pouwla zei

Hoi,

wow, als ik al de leuke reactie's hierboven lees ja, wat moet ik dan nog vertellen,hihi.
Volger ben ik al een tijdje.
Ik vind EKEF gewoon een leuke blog met veel tips en leuke creatie's!
De candy zou ik heel graag winnen omdat het gewoon een superleuke candy is! En omdat ik al een tijdje in de stof zit omdat we aan 't verbouwen zijn. Dus ik kan wel wat afleiding gebruiken.
Groetjes Pouwla.

Saskia zei

Wat een supergave candy. Ik vind jullie blog heel leuk en ben al een tijd volger. Helaas heb ik het te druk om wekelijks mee te doen met jullie challenges, maar probeer wel altijd elke dag even langs te komen. Wat een inspiratie en feestje is het elke dag om langs te komen.
Ik zou graag deze candy willen winnen, omdat ik het hart zou willen oppimpen voor een bruiloft op 27 april, dit is de dag waarop ik 7 jaar getrouwd ben en het stel wat gaat trouwen elkaar heeft ontmoet. Dit is wel een feestje waard en dus een mooie gelegenheid om een mooi kunstwerkje te maken en geven.

Ga zo door met zijn allen.

Groetjes Saskia

Aartje zei

Hallo allemaal, dat schreeuwen uit het raam ga ik inderdaad maar niet doen op dit moment van de dag...
Maar:
Inspiratie of een tip vind je hier elke dag
Of een duidelijke workshop die er wezen mag.
Ik bezocht dit blog al vele keren.
En bewonder het enthousiasme waarmee jullie dit blog beheren.
Ik hoop (nee weet wel zeker) dat er nog vele volgers zulen komen.
In grote aantal waarover ik alleen maar kan dromen.
Groetjes Aartje

Juisie zei

Ik heb jullie blog nog maar kort geleden ontdekt, maar ik vind het erg leuk! Vooral omdat jullie:
- zo enthousiast schrijven
- zoveel verschillende onderwerpen behandelen
- (bijna) elke dag posten
- en vooral van die superleuke en leerzame workshops plaatsen.
Ik ben fan! groetjes Joyce

Tineke zei

Gefeliciteerd met de ruim 750 volgers! Nu op naar de 1000. We doen met ons allen ons best;-)
Een supergave candy hebben jullie in petto. Ik doe graag mee.
Het blog van EKEF vind ik superleuk! Het is een hele goede verbetering geweest. Dat blijkt ook wel hoe het aantal volgers groeit.
Groetjes Tineke

Tessa en Anke zei

Tja ik heb net hard geroepen maar .......... we zitten aan de rand van het dorp en alleen de kat keek om dus of dit nu veel effect heeft?
We zetten hem daarom maar op ons blog dan kijken er meer mensen denk ik.
Waarom we willen winnen? nou Tessa is volgende week jarig en het zou een super kado zijn natuurlijk.
groetjes Anke

Marieke zei

Beste designers van ´elke kaart een feestje´,

Jullie hebben een ontzettend leuke blog op poten gezet! Mede door de volgers en jullie eigen talent is het een groot succes! Leuke tips, trucs en tutorials en ontzettend leuke candy´s.

Groetjes,
Marieke

Folkje zei

Gefeliciteerd met jullie 750 volgers en op naar de 1000.
Elke kaart is een feestje, maar jullie blog is ook een feestje en ik kom vaak even een bezoekje brengen, en probeer regelmatig aan jullie challenges mee te doen.
De candy is helemaal super en die wil iedereen wel graag winnen natuurlijk en ik ga dan ook jullie candy op mijn blog zetten.

veel succes voor iedereen
groetjes
Folkje

Joke Mulder zei

Mensen wat een mooie Candy met een hoofdletter geschreven want dat verdient het wel wat gaaf dat jullie deze Candy weggeven ik had nooit iets met Magnolia maar sinds ik haar een paar keer ingekleurd heb ben ik helemaal gek op haar geworden en heb er zelf al verschillende stempels van gekocht maar een goede knutseldoos heeft nooit genoeg mooie stempels in huis
en mede dat ik inspiratie op doe bij jullie doe ik mee met deze Candy
groetjes van Joke Mulder

antoinette65 zei

Gefeliciteerd met jullie grote hoeveelheid bloggers! En dan die Candy, die is helemaal geweldig! Natuurlijk wil ik die wel winnen en met mij vele anderen, maar mijn nummer is het mooiste: nr 51.(hahaha, zou het helpen?)
Veel succes en wie weet....

Crea Astrid zei

Allereerst van gefeliciteerd met het behalen van de 750 volgers. Op naar de 1000 volgers.

Wat een super gave Candy geven jullie weg. Wil graag een kansje wagen. Wie wil dit nu niet. Zie het al voor me, met dat mooie papier en de prachtige Magnolia's, wat voor moois ik er van kan gaan maken. Volger ben ik al een tijdje en heb het al vlug op mijn blog geplaatst. Nu maar duimen en afwachten tot het Woensdagavond 4 April is.

Ga zo door met jullie blog en met de prachtige tutorials en andere weetjes, die er elke keer op komen.

Groetjes Astrid.

Marijke en Chantal zei

Als eerste gefeliciteerd met de ruim 750 volgers en dat worden er zeker nog meer, op naar die 1000 volgers. Wat geven jullie en gave candy weg en wij wagen ook een kansje. Sinds jullie overgestapt zijn Karen's Doodles naar EKEF doe ik meer mee met de challenges. De challenges zijn erg leuk, afwisselend en vaak met een twist! En wat ook zo leuk is bij jullie dat er elke dag wel iets nieuws op het blog staat zoals een workshop, de spreuken enz. Ik zou zeggen dames ga zo nog heel lang door want het is elke dag een feestje bij jullie!!!

Groetjes, Marijke en Chantal

Jolanda en Sanne zei

Elke kaart een feestje. Dat is het zeker. En hoewel ik nog geen gelegenheid heb gehad om een kaartje in te sturen, door privéredenen, kijk ik toch altijd even op jullie blog.

Ga zo door en op naar de 1000!!
Groetjes,
Jolanda

fionalawlor zei

Wow such great candy! Thanks so much for the chance to enter :) I love EKEF challenge because all of the design team are so super talented and inspiring. I have added the candy to the sidebar on my blog.
Thanks,
Fiona x

scraphobby zei

wat een super candy,en van harte gefeliciteerd en ik ben echt een fan van jullie ,ik probeer ook meestal wel meetedoen,ik vind jullie uitdagingen erg leuk,en de workshops vond ik super ,echt veelzijdig.
en waarom ik wil winnen ja wie wil dat niet,dat dat hart heb ik al een bestemming,dus als je nieuwschierig bent duim je voor mij mee dat ik win.hahaha,en nu op naar de 1000 volgers dat is ook zo gebeurd.
groetjes Marian

Marieke zei

Wow wat een gave candy!!! echt een super leuke prijs die ik natuurlijk graag zou willen winnen.
Jullie blog is gewoon echt fantastisch, enorm inspirerend, gaaf, leuk, mooi en zo kan ik nog wel even door gaan.
De workshops, wedstrijden, verschillende kleuren technieken zijn gewoon elke keer weer de moeite waard om naar te kijken en echt inspirerend. Als ik jullie blog zie heb ik gelijk zin om te gaan freubelen... Dus jullie doen het echt super... T*O*P*!!!!

En ja waarom ik hem wil winnen... Beetje moeilijk om te zeggen vind ik altijd want iedereen heeft er recht op maar ik vind dat ik hem verdien deze keer :-)

Succes verder met jullie blog!!!
Liefs Marieke

Neha Jain zei

lovely candy..i want it coz its amazing

Inge zei

gefeliciteerd met jullie 750 volgers 1000 zal snel bereikt worden denk ik!! Waarom ik zou moeten winnen: jullie het eerste blog zijn waar ik volger van werd jullie workshops, uitdagingen en nog veel meer egt helemaal geweldig zijn, ik probeer aan elke uitdaging mee te doen als ik tijd heb!!
ik denk dat me reden wel duidelijk zijn, succes met alles nog!!

gr. Inge

Aly zei

Een kaartje maken is zeker een feestje dus de vernieuwde blognaam vind ik erg leuk bedacht! Jullie blog is erg uitgebreid met erg leuke en duidelijke tutorials. Ik ben dus ook een trouwe volger! En deze candy is helemaal een feestje! Ik doe graag mee! Bedankt voor deze geweldige mogelijkheid en ik hoop nog veel inspiratie van jullie te mogen op doen!

Creatieve groetjes van Aly

SandraW zei

Jemig, wat een gave candy geven jullie weg!
Mijn mond ging meteen openstaan van verbazing, zoveel moois...

Schreeuwen uit het raam heeft hier weinig zin, we wonen aan een betrekkelijk rustige straat waarbij heel veel buren werken vandaag. Dus ook als jullie dit gewild hádden, dan had ik zeker die candy niet gewonnen.
:-D
Dus ik ben heel blij dat de voorwaarden veranderd zijn, hahaha!

Ik was nog geen volger, maar genoot al wel van de vele creaties die gemaakt zijn. En de titel van jullie blog is ook zo leuk bedacht, het motiveert echt om te gaan kijken op jullie blog.

Het is me nu net pas opgevallen dat ik nog geen volger ben *schaam-schaam*, maar als ik het eerder had geweten... (Ik meende nl. dat ik al wel volger was.)

En de candy sprak me meteen aan toen ik hem zag, zoveel mooie spullen, ik zie al helemaal voor me wat ik ermee wil gaan maken. Ben dol op Magnolia's en de kleuren van het designpapier zijn echt "mijn" kleuren.

Dus ik hoop dat deze kans me gegund is, maar ik gun het een ander net zo!

Dank jullie wel!

Liefs, San

jolanda zei

Iedere kaart die je maakt is eigenlijk al een feestje.
En als je dan aan de hand van een uitdaging ook nog iets leuks kunt winnen al helemaal.
Nu komen er nog eens veel tips extra erbij die ook erg nuttig zijn.
En dan nu als klap op de vuurpijl deze mooie candy die iedereen graag in zijn bezit wil hebben.
Op naar de 1000 volgers!
Maar dit zal voor jullie absoluut geen probleem zijn.

Welkom bij Happy Stamper zei

nou ik kon jullie site nog niet, en kwam er toevallig achter via een hobbymaatje van mij.
ik heb even lekker zitten wegkwijnen op de site hihihihi de reden dat ik deze site leuk vinden en volger ben geworden is dat er vreselijk veel verschillende soorten kaarten zijn, dus niet zeg maar het recht toe recht aan, maar allerlei vormen, iets waar ik nog veel van kan leren :)

groetjes
angelique

Joke zei

Ik doe graag mee aan deze candy wie wil er nou niet een gave candy winnen.
Ik kom vaak op het blog neuzen naar jullie leuke workshops, het inkleuren , en de challenge,s maar die lopen maar een week ja en dan ontbreekt mij de tijd en de week is zo voorbij maar ze zijn wel lekker orgineel dat is erg leuk daar doe je ook weer leuke ideeen mee op.
Veel succes en op naar de 1000.
groetjes Joke

cardsonly zei

whooww wat een super gave candy zeg.
en 1 van mijn lievelings stempels van magnolia zit er ook nog tussen die nog op mijn verlanglijstje staan
de candy ziet er echt geweldig uit !
erg leuk voor de winnaar die deze krijgt.

groetjes celine

CreaBB zei

Hallo dames,

Via Anneke ben ik op jullie blog terecht gekomen. Hier heb ik geen spijt van. Zoveel mooie creaties als hier te zien zijn. Super. Het leukste is dat er zoveel verschillende creaties bij één opdracht staan. Hierdoor zie je zelf wat er allemaal mogelijk is.
Dan nog al die extra's die jullie voor ons doen.Bijv de uitleg van een te maken creatie.Echt te gek.
Ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan en ons veel willen laten zien en leren.

Succes.
Bertina

Kizzy zei

Van harte gefeliciteerd met jullie (meer dan) 750 volgers! Hier is ook elke dag iets nieuws te vinden, vind ik trouwens super! je vind er dagelijks nieuwe dingen wat op vele andere challenge blogs wel anders is. Dus het is niet alleen: Elke Kaart Een Feest, het is ook: Elke DAG Een Feest!
Doe zo verder meiden!
En dankjewel voor de kans voor deze geweldige candy, ik waag graag mijn kans!
Liefs Kizzy

Jolanda zei

Kaartjes maken is voor mij een leuke bezigheid.Haal veel inspiratie van"EKEF".
leuke candy.Als k hem win zal ik zeker de spulletjes gebruiken voor een mooie kaart.
Groetjes Jolanda.

Nanda zei

Gefeliciteerd hoor 750 volgers is niet niks, die koop je niet voor een riks. Jullie geven altijd weer zulke mooie wedstrijden en workshops keer op keer. Dat wordt dan vertaald in volgers een hele berg, maar dat vinden jullie vast niet erg. Deze candy geeft ons weer een kans, dus dat wordt verloten tussen alle fans. Ik neem zie mijn kans dus schoon, want eKeF is waar ik bijna woon. Iedere dag bekijk ik even jullie berichten en vaak moet ik dan weer zwichten. Prachtige creaties worden er gemaakt, die mijn scraphart raakt. Daarom win ik graag deze mooie prijs zodat ik mee kan doen met jullie volgende wedstrijd reis.

Groetjes,
Nanda

Chantal zei

Wauw wat een feest dacht ik toen ik jullie candy in de spotlight zag staan! Elke kaart een feestje betekent voor mij:

E: Elke week
L: Lovende persoonlijke woorden op elke prachtige inzending door het comlete team van EKEF en
K: Knallende inspirerende voorbeelden van het DT-team zelf!
E: En dan ook nog eens onwijs originele uitdagingen voor alle leden!

KAART: Tsja dat woord staat voor mij als "verbinding" voor onze geweldige hobby die wij met z'n allen delen en wij elkaar o.a. tegenkomen op jullie geweldige blog!

E: Een nieuwe (door)start voor jullie als team dit jaar! En wat voor een prachtstart!

E: Een hecht team waarvan ook de lol en plezier van af spat!

N: Nieuwtjes en tips die wij altijd van jullie ontvangen, waarvan we altijd weer wat opsteken!

FEESTJE: Do I need to say more? Dit alles bovenstaande krijgt daarmee mijn conclusie dat het altijd feest is om bij jullie langs te komen (persoonlijk of bij jullie blog), mee te doen (als het lukt) aan jullie prachtige uitdagingen en workshops!

Kortom: EKEF is voor mij ELKE DAG EEN FEEST!!!!

Chantal zei

Wauw wat een feest dacht ik toen ik jullie candy in de spotlight zag staan! Elke kaart een feestje betekent voor mij:

E: Elke week
L: Lovende persoonlijke woorden op elke prachtige inzending door het comlete team van EKEF en
K: Knallende inspirerende voorbeelden van het DT-team zelf!
E: En dan ook nog eens onwijs originele uitdagingen voor alle leden!

KAART: Tsja dat woord staat voor mij als "verbinding" voor onze geweldige hobby die wij met z'n allen delen en wij elkaar o.a. tegenkomen op jullie geweldige blog!

E: Een nieuwe (door)start voor jullie als team dit jaar! En wat voor een prachtstart!

E: Een hecht team waarvan ook de lol en plezier van af spat!

N: Nieuwtjes en tips die wij altijd van jullie ontvangen, waarvan we altijd weer wat opsteken!

FEESTJE: Do I need to say more? Dit alles bovenstaande krijgt daarmee mijn conclusie dat het altijd feest is om bij jullie langs te komen (persoonlijk of bij jullie blog), mee te doen (als het lukt) aan jullie prachtige uitdagingen en workshops!

Kortom: EKEF is voor mij ELKE DAG EEN FEEST!!!!

Made by Ronnetje zei

Sinds kort heb ik het kaarten maken weer opgepakt. Ben verbaasd over alle nieuwe technieken en leuke stempels die er zijn. En daar komt iedere maand weer zoveel bij. Ben nu mij hobbyspullen weer allemaal aan het verzamelen. Daarbi zou deze candy zeer goed van pas komen. Ben nog aan het sparen voor Flexmarkers en Faber Castell potloden.
Super!

Intruderlady zei

Wat een leuke candy. Ben al een tijdje volger. Waarom verdien ik die candy? Ach waarom ook niet?... Iedereen verdiend het. Degene aan wiens kant deze ronde het geluk staat is het dan ook van harte gegund.

Bij deze wens ik dus iedereen veel suc6 en geluk.

Lieve groet,
Kitty

krearia zei

Gefeliciteerd met de grote hoeveelheid volgers die jullie hebben. Lijkt me ook logisch, want het is iedere dag weer een feest om langs te komen op jullie blog. Er valt altijd wat te lezen en te leren en daar ben ik dol op. Ik hoop dan ook dat jullie nog lang doorgaan......

Groetjes Ria

Ineke zei

Wat een mooie candy wie wil daar nu niet aan meedoen ik hoop dat jullie nog lang door zullen gaan ik kijk altijd met plezier naar de voorbeeld kaarten.Groetjes Joke

Crealett zei

Elke dag een feestje....wie wil dat nou niet. En een candy... Ik doe daarom heel graag mee met deze candy. Ik ga de candy ook op mijn blog plaatsen en in een bericht aandacht aan schenken. En daarna...ga ik duimen...

Groetjes, Alette

Svetlana zei

Thanks for candy!!! I'm fierst time at your blog and maybe some days I'll do you challenge! I like Tilda from Magnolia but never have any stamps from there
http://wanttocrafteverything.blogspot.com/
Svetlana xx

Debby zei

leuke challenge blog. iedere week een grote verscheidenheid aan uitdagingen voor mij. Het lukt me helaas niet om altidj mee te doen, maar vaak vind ik hier wel uitdagingen in het maken van een kaartje en de creaties van het design team zijn ook super leuk om iedere week te bewonderen. hopelijk gaat dit blog nog heel lang door zodat jullie me van veel ideetjes en insiratie kunnen voorzien

Liefs Debby ♥

Heleen zei

Ja, ik kan natuurlijk een heel mooi verhaal ophangen waarom ik deze candy zou willen winnen en waarom ik jullie blog zo fantastisch vind, maar dat weten jullie zelf ook al lang! Das dus oud nieuws voor jullie!
Ik kan ook gewoon eerlijk zijn en zeggen dat ik nog nooit een candy heb gewonnen en het mij fantastisch lijkt dat ik dan mijn allereerste candy bij EKEF zou hebben gewonnen...
En het blijft natuurlijk een feit dat het een gave site is en een super leuke candy!
Lieve groetjes, Heleen

Mary zei

Wow! What an amazing candy! Thank you so much for the chance to win! I have added a link in the sidebar of my blog and I have also added a post about your giveaway. Congratulations on reaching 750 followers. I love joining in on the challenges on your blog. Not only are they fun, exciting challenges each week but I am inspired by the amazingly talented DT. Thanks so much!!!

Lia zei

Ik vind jullie zo leuk, omdat jullie van die leuke uitdagingen hebben, maar ik te weinig tijd hebt om mee te doen, ben weleens jaloers op die mensen hoor, die wel elke week tijd hebben, verder is de candy echt gaaf,
groetjes Lia

Krista zei

Dit is zo'n geweldig challenge blog... Ik volg jullie al vanaf het begin!
En het is iedere week weer genieten van jullie creaties! Bedankt meiden!
Liefs,
Krista

Mia Niessen zei

Deze blog is een feestje op zichzelf. Ik kom er graag kijken en als het even kan doe ik mee ook al ben ik een beginnende blogger.

Ik ben heel erg blij met de tutorials die jullie geven en ben nu bezig de laatste onder de knie te krijgen.het samenvoegen van 2 digi,s.

Dus redenen genoeg om als het even kan gezellig langs te komen.

Nu nog een supercandy wat ik van het dak wil schreeuwen zoals een idee van jullie was maar toch maar voor me hou en wel goed op het blog zal zetten.

Dames ga zo door jullie doen het heel erg goed dat wilde ik gewoon kwijt.Dikke pluim.

Groetjes Mia

Michelle zei

Ik wil graag winnen omdat ik jullie blog gewoonweg leuk, mooi, handig en gezellig vint.
Het is altijd weer leuk de inkleurtechnieken te zien. Ik probeer dat dan zelf ook met mijn Promarkers maar moet nog steed oefenen.
Wat de challenges aangaat ik zou wel elek keer mee willen doen maar ja de tijd hè.......
Tja en sinds kort ben ik ook vekocht aan de Magnolia stempels en als je die dan kan winnen is dat wel heel erg fantastisch.

Bij deze ga verder zo en ik duim maar lekker voor mezelf. Hoewel ik het iedereen gun hoor!!!

Lieve groetjes Michelle

Astrid zei

Van harte gefeliciteerd met de volgers, erg leuk toch???
Ik vind Elke kaart een feestje omdat ik ontzettend veel inspiratie van jullie krijg.
Voor de challenges heb ik niet zo heel veel tijd vanwege werk maar dat komt wel weer. Natuurlijk staat de blinkie op mijn blog
Groetjes Astrid

Marguerite zei

Wat een gave candy. Ben trots dat ik ook een van de 750 volgers ben. Kaartjes maken lukt me wel een beetje maar met de computer ben ik nogal een stuntel. Maar het is me gelukt om op mijn blog reclame voor jullie te maken. Ik krijg heel veel inspiratie door jullie. Nu maar hopen dat ik voor de volgende 250 volgers genoeg reclame maak.
Groetjes Marguerite
Enn ga zo door!!

Joukje zei

Van harte met jullie inmiddels 764 volgers!!
En ik zou zeggen op naar de 1000!!
Dat zal best wel lukken, want jullie blog is een inspiratie bron voor alle kaartenmaaksters.
Elke dag is er wel wat te genieten!!
Jullie hebben erg leuke uitdagingen,workshop's ed.jammer dat ik niet altijd mee kan doen!
De candy is ook weer super mooi, Ik zou hem wel willen winnen hoor! hihi.
En velen met mij.
Want als je kaarten maakt heb je altijd wel weer spullen nodig.
Meiden ga zo door, en op naar de 1000!!
Groetjes Joukje

Aukje zei

Gefeliciteerd met de ruim 750 volgers!
En een ontzettend leuke candy!!!
Groetjes Aukje

Danielle zei

Ik ben fan van EKEF! Kijk altijd graag op jullie blog voor de nodige inspiratie. Door tijdgebrek helaas niet vaak in de gelegenheid mee te doen met jullie uitdagingen, maar geniet wel altijd van het bekijken van de geweldige creaties die jullie als team maken! En nu ook nog zo'n geweldige candy....

Amarins zei

Ik doe graag mee met jullie candy. Ik doe niet heel vaak met met de challenges maar volg jullie altijd met veel plezier. Jullie hebben een zeer inspirerend blog, super de super. Ik hoop binnenkort weer eens vaker mee te kunnen doen.
Groetjes, Amarins

Arianne zei

Ik ben een Super van van EKEF en probeer altijd mee te doen met de challenges. Waarom ik EKEF anders vind dan andere challengblogs is omdat het niet alleen om challenges gaat maar ook leuke workshops gegeven worden die ik fantastisch vind!!
De opdrachten voor de challenges zijn altijd heel verschillend en lijken nooit op elkaar ... soms kom ik voor uitdagingen te staan die ik zelf nooit had kunnen bedenken!!

Ik wil graag meedoen met deze candy, ik ben gek op de magnolia stempels!!
aangezien deze in de candy zitten waag ik ook een kansje.


Groetjes, Arianne

Dora zei

gelukkig maar dat jullie de opdracht veranderd hebben.
tja....op het platteland....zou het schreeuwen wel zijn gelukt....maar de hoeveelheid personen...hm.. vogels genoeg. hihi(lol)

jullie blog.....is net een boek/tijdschrift, elke dag even genieten van de berichten en de creaties. de anekdotes/spreekwoorden.....even een momentje(net een krantje gaan lezen).
en dan nog de challenges....iedere keer weer leuke onderwerpen en iedereen maakt zulke leuke creaties, het lukt mij niet altijd om mee te doen.(kinderen,boerderij, werk...enz) vast bekend, tijd tekort.
deze candy bied even weer iets aan om wat te gaan knutselen, alleen of met de kinderen. mooie candy!!
eigenlijk zou ik er niet aan meedoen omdat er magnolia's stempels erbij zitten(ik ben er niet zo van gecharmeerd)maar......mijn dochter van 12 vind ze prachtig!!!...nou ja….dan begrijpen jullie wel waar die naar toe gaan. en de rest is heel erg mooi. heel wat mogelijkheden om er iets moois te maken.

geweldig natuurlijk dat jullie zoveel volgers hebben en dat zegt ook wel iets.
succes! ga zo door.
groetjes Dora

Mariëtte zei

Gefeliciteerd met al die volgers! Je kunt wel zien dat jullie een leuk blog hebben, anders waren er echt niet zoveel volgers. Ja, waarom zou ik graag die candy willen winnen!.
Omdat ik het papier super mooi vindt wat erin zit. Het lijkt me een uitdaging om daar iets moois mee te maken.
groetjes Mariëtte

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gefeliciteerd met al jullie volgers!Op naar de 1000.Ik ben nog groen als gras in blogland en dit is de eerste candy waar ik aan meedoe.Ik vind jullie blog erg goed opgezet en gebruiksvriendelijk is hij ook als het mij lukt om dit te plaatsen.Groetjes Miranda

Myriam zei

Inderdaad, maar goed dat de opdracht gewijzigd is, want hier zou ik ook niet veel succes hebben.^^

Wat ik leuk vind aan jullie blog is de variatie. Ik probeer zoveel mogelijk deel te nemen aan de uitdagingen, maar ook de workshops, tips, technieken en spreuken die aan bod komen lees ik graag. Kortom ik vind het tof dat jullie blog zo actief is!

Liefs, Myriam

Simone zei

Geweldige candy,ik doe graag mee.
Als ik het uit het raam had moeten schreeuwen had ik vast hele rare gezichten gezien van de schapen met hun lammetjes hahaha.Zoveel mensen lopen er om deze tijd niet langs.
Ik zal de link even op mijn blog zetten.

Groetjes Simone.

Lenie zei

Wat een leuke candy is dit en zo ook jullie blog. Heb nog maar kort een blog maar al veel tips en ideeen bij jullie kunnen vinden. Doe ook erg graag mee met jullie uitdagingen die elke keer weer anders en leuk zijn.
Ik zou deze candy graag willen winnen want er zitten mooie stempels bij en ik ben nog maar sinds kort begonnen met de stemeltechniek en heb nog niet zoveel stempels.
Gefeliciteerd met zoveel volgers en veel succes met de candy.
Groeten Lenie

KarinsArtScrap zei

hallo dames wat een super leuke en mooie candy.
waarom ik hier graag aan mee wil doen.
Nou ik denk dat iedereen wel graag iets wil winnen, maar ook omdat ik eens iets anders wil maken, ik heb bv nog nooit geen hart opgepimt en met magnolia stempels doe ik ook niet veel.
Dus dat is wel weer een leuke uitdaging om dat tedoen.
Ik kom graag naar deze blog kijken omdat er altijd van die mooie en goed tutorials op staan met een goede uitleg erbij.
En natuurlijk de andere tips en prachtige kaarten.
proficiat met de 750 volgers en op naar de 1000.

heel veel succes.

groetjes karin

Carla Burger zei

Gefeliciteerd met jullie 750 volgers en op naar de 1000.
Voor mij is jullie blog "Elke kaart is een feestje", een FEESTELIJK bezoek en ik kom vaak even langs en probeer als het binnen mijn mogelijkheden ligt om aan jullie challenges mee te doen. De workshops vind ik ook super. De uitgebreide uitleg met foto's erbij om iets te maken is heel duidelijk.
De candy is helemaal superdesuper en die wil iedereen wel graag winnen natuurlijk en ik ga dan ook jullie candy op mijn blog zetten.
Groetjes Carla.

wijkhuijs zei

Ik ben dol op EKEF! Het is hier letterlijk elke dag een feestje! Inkleurtechnieken, tutorials, uitdagingen, tips en nog veel meer!
Ik kan me op dit blog uren vermaken, en me geen moment vervelen.
Ga vooral zo door met dit TOPBLOG!! xxx

alinda zei

Hallo,

Super leuk dat jullie een Candy weggeven!! 767 ondertussen al. Die 1000 gaat vast wel lukken.
Ik wil heel graag meedoen want deze candy is echt supergaaf..!!

Magnolia stempels vind ik altijd super leuk. Helaas als 15-jarig meisje heb ik niet het geld om al die leuke magnolia's zelf aan te schaffen.

Dus hoop ik altijd dat ik een keer een candy win.

Verder alle andere spulletjes zijn ook supermooi. En zou het super vinden om hier iets mee te maken.

Ik vind jullie blog super leuk. Heb toevallig gister weer een keer iets gemaakt van een van jullie workshops.
Ik vind dat erg leuk die workshops, tips, spreuken en uitdagingen. Helaas heb ik voor de uitdagingen niet altijd de tijd omdat ze maar een week duren.
Maar ik probeer het wel vaak om mee te doen.


Groetjes Alinda

carla zei

Hoi hoi,

Eerst wil ik jullie feliciteren met de 750 volgers en ik ben ook trots dat ik er één van ben.
Indien ik er de tijd voor heb probeer ik mee te doen aan jullie wekelijkse uitdaging, want daar staan echt wel superleuke opdrachten bij. Die nu loopt is ook weer helemaal te gek.
En 't is niet alleen de uitdaging die jullie blog zo interessant maakt, al die andere ideeën daar maak ik ook graag gebruik van.
Knap werk hoor dames.
En ja natuurlijk doen we ook graag mee voor de candy, want die ziet er ook super uit.
En nu op naar de 1000, dat gaat jullie heel zeker lukken.
Groetjes,
Carla Aerts

Chantal zei

Van harte gefeliciteerd met het behalen van de 750 volgers! Dat is ook niet zo'n moeite met zo ontzettend veel inspiratie, leuke challenges en spreuken! Ik heb helaas nog niet de tijd gevonden om aan jullie challenges mee te doen, maar ik lees al jullie berichtjes! Bedankt voor de inspiratie en die 1000 halen jullie met gemak!
Groetjes,
Chantal

Wilma zei

Wat een supergave candy!!
Ik vind (en velen met mij, gezien alle bovenstaande reacties!!!) jullie blog helemaal leuk! Erg originele naam, die helemaal waar is!! Zoveel verschillende challenges, thema's, spreuken etc.,waardoor je ontdekt dat inderdaad elke kaart een feestje op zich is!!
Gefeliciteerd met het aantal volgers en ga vooral zo door!!
Liefs, Wilma

Annemarie en Merit zei

schitterende candy!!!
De blog is veelzijdig : Tips inkleurtechnieken,leuke workshops die heel duidelijk te volgen zijn, hele leuke gevarieerde challenges...
Dus kortom alles wat een gezellige vrolijke blog nodig heeft....

"t is echt een feestje om aan te schuiven bij jullie's blog vol enthousiaste mensen.

Veel liefs Annemarie en Merit

Marit zei

Wat een supergave candy!!
Gefeliciteerd met zoveel volgers. En jullie hebben ze verdiend.

Het is altijd een feestje om rond te struinen op EKEF. Zoveel verschillende patroontjes voor o.a. kaartjes en doosjes. Als je iets speciaals zoekt, het is er altijd wel te vinden. Zo ontzettend veel variëteit!!
Ik heb al verschillende dingen gemaakt en verwijs anderen hier ook naartoe.

En waarom ik? Ik win nooit iets, haha. ;) Maar dan zou ik wel een heel leuk knutselfeestje kunnen houden met al die leuke spulletjes. :D

Groetjes Marit

sjouks kaarten zei

Vergeet ik helemaal een reactie achter te laten....
Waarom ik ekef zou leuk vindt?
Het is gewoon een pure verslaving om elke week met jullie challenge mee te doen....
Dus voor mij elke week weer feest wanneer de nieuwe uitdaging erop staat en ik mijn creatie kan plaatsen.
Groetjes Sjoukje

Kreatiepje zei

EKEF is een leuke blog met elke week een wisselende challenge waar je veel creativiteit in kwijt kunt.
Verder vind ik de tutorials altijd erg leuk en ook de inkleurtechnieken zijn erg boeiend om te volgen.
Natuurlijk wil ik erg graag de candy winnen al was het alleen maar omdat ik nooit wat win. Maar toch voorla omdat het ook een erg leuke candy is waar je weer veel leuke kaarten enz mee kunt maken.

Groetjes Pietsje