dinsdag 28 februari 2012

UITDAGING 104

Kleurenuitdaging / Colorchallenge + "Happiness is Homemade"

Een hele goede dinsdag weer! Wat een geweldig mooie deurhangers hebben we voorbij zien komen zeg...het was weer een feestje om alles te bekijken! Jullie weigeren het ons makkelijk te maken hè :) Super leuk dat jullie weer gezellig met ons mee hebben gedaan, top!

We zijn deze week weer toe aan de kleurenuitdaging, gesponsord door Colart/Letraset. Onderstaande set kunnen jullie deze week winnen, geweldig toch?!

.

Normaal gesproken gebruiken we de kleuren uit de set ter inspiratie maar deze kleuren zijn wel erg licht en lastig vandaar dat wij jullie vragen één of meerdere van de volgende pasteltinten te gebruiken: Lavendel - Roze - Abrikoos - Beige.

Het is de bedoeling dat je kaart echt uit de kleuren van de uitdaging bestaat. Als je maar 1 kleur kiest moet je kaart dus ook hoofdzakelijk uit die kleur bestaan en niet ook nog uit andere kleuren die niet in het schema zitten. Kies je 3 kleuren dan moet je kaart uit die 3 kleuren bestaan en niet uit ook nog andere kleuren.

Daarnaast vragen wij jullie je te laten inspireren door de tekst "Hapiness is Homemade" en ook daar kun je weer alle kanten mee op...het hoeft geen kaartje te zijn. Ga lekker bakken of jam maken of maak een mooie decoratie. Leuk als klein cadeautje als je bij iemand op de koffie gaat bijvoorbeeld. Leef je uit en ik ben erg benieuwd wat jullie er van maken.

Hieronder de voorbeelden van gastdesigner Sandra en team Roze:

Gastdesigner: Sandra Wieffering
Stempel: My Favourite Things


Bernadet Weijs
Stempel: Mo's Digital Pencil


Hélène den Breejen
Stempel: MagnoliaMieke Wierenga
Stempel: Teddy Bo & Co


Peggy De Schryver
Stempel: C.C. Design


Petra Laagwater
Stempel: Teddy Bo & Co


Ula Molenaar
Stempel: Inky ImpressionsAnja Bruynen
Stempel: Magnolia


Anneke Kiewiet
Stempel: Hänglar & Stänglar


Renata van Miltenburg
Stempel: Mo's Digital PencilDit waren ze dan, we hopen dat jullie er door geïnspireerd zijn geraakt en het leuk vinden er ook mee aan de slag te gaan!

Je mag voor onze uitdagingen alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen wanneer we meer vertellen over Colart/Letraset en hun geweldige producten!

Warme groet, Renata

Let goed op! Deze uitdaging bevat TWEE opdrachten. Lees daarom voordat je je kaart plaatst nog even goed de opdracht na en laat ons in je blogbericht weten waarom jij denkt dat jouw kaart aan BEIDE opdrachten voldoet.

13 opmerkingen:

Marianne zei

Wat een leuke voorbeelden meiden.
Leuke kleurencombi.
liefs, Marianne

corry'kaart zei

nou de dames hebben er een prachtige serie voorbeelden van gemaakt,allemaal stuk voor stuk juweeltjes!
groetjes van corry

Liesbeth zei

Wat een mooie verschillende uitwerkingen weer dames DT.
gr. Liesbeth

Astrid zei

Schitterende kaarten zijn er weer door de dames gemaakt, prachtig hoor !!

liefs Astrid

Scraplijn zei

Wat een leuke uitdaging weer, maar ik heb nu toch wat moeite met de voorbeelden die er staan. Volgens mij zijn er bij sommigen toch echt meer kleuren gebruikt, of zie ik dat verkeerd? (Petra en Anneke)
Ik ga proberen er weer iets leuks van te maken.

Renata van Miltenburg zei

@Scraplijn: Je hebt helemaal gelijk en dat is mijn schuld... Ik heb deze tekst wat later bij de uitdaging op het DT blog gezet en sommige dames hadden hun kaartje al af. Ik heb dit erbij gezet omdat in de vorige uitdaging er kaarten ingestuurd werden die compleet uit andere kleuren bestond en dan bijvoorbeeld 1 roze bloemetje hadden en zo volgens de deelneemster in onze uitdaging paste (en ook in 20 anderen). Nu is het absoluut geen probleem als onze uitdaging gecombineerd wordt met andere uitdagingen maar het mag toch niet zo zijn dat iemand die onze uitdaging "even meepikt" (zo van oh...ik heb roze in mijn kaart, daar kan ie ook bij) wint boven iemand die speciaal voor onze uitdaging een kaart of project maakt.

Ik zal echter de dames er op wijzen de volgende keer zorgvuldiger met de kleuren uitdaging om te gaan :)

Dank voor je reactie want ook dit soort commentaar willen wij graag weten, daar leren wij ook weer van!

Warme groet, Renata

Judith Slegers zei

weer erg mooie voorbeelden, weer niet te overtreffen, ga het gewoon weer proberen. met mijn pastel kaart. Heb hem net geplaatst.
Groeten Judith

Scraplijn zei

Dank je wel Renata, voor je reactie, het is me helemaal duidelijk en ik snap je motivatie. Ennne , het zijn supermooie kaatjes hoor, daar is niks mis mee!

Saskia Pullen zei

Leuke uitdaging!
Ik heb de kleuren in huis dus komt goed...

Iedereen Succes met de uitdaging.

Saskia

Saskia Pullen zei

Ik krijg 't niet voor elkaar om het in de lijst te zetten. Wat er scheelt weet ik niet (mijn engels is niet zo heel goed).

Dit is de link naar mijn kaartje!

http://nolimitscardsdesign.blogspot.com/2012/03/im-sexy.html

Mia Janssen zei

Een leuke uitdaging. Ga morgen aan de slag ermee.
Prettig weekend.

Tineke zei

Weer hele mooie voorbeelden van het DT en ik heb zojuist mijn creatie geplaatst, vond het weer een hele leuke uitdaging!

Groetjes Tineke

marjan zei

heb zojuist mijn blog aangepast aan de gestelde vraag.. Ben benieuwd.. Mooie kaartjes zitten er trouwens bij!!