donderdag 26 januari 2012

WINNAAR VAN WEEK 3 - 2012

We hebben een groot DT dus veel verschillende meningen maar onze winnaar van deze week heeft bijna bij iedereen wel wat puntjes gesprokkeld. We hebben duidelijk gekozen voor originaliteit met dit onwijs gave opbergsysteem van Arianne!!


Gefeliciteerd meid! Je mag in de webshop van Karen's Doodles 3 digi's uitzoeken die je graag wilt ontvangen en deze keuze doormailen aan mij (Renata - email button). Ik zorg dat ze zo snel mogelijk naar je toe komen.

Morgen zijn we er weer met een gezellige workshop, tot dan!

Warme groet, EKEF DT

9 opmerkingen:

Liesbeth zei

Hij is ook erg origineel.
Gefeliciteerd Arianne.
gr. Liesbeth

Marianne zei

Van harte met de prijs, je creatie is dan ook beeldschoon.
Groetjes Marianne

Annerieke zei

Ja...ik had hem al bewonderd, erg origineel en ontzettend leuk. Gefeliciteerd Arianne!

gr Annerieke

Els zei

Gefeliciteerd en dit is ook erg mooi gemaakt. Groejtes Els

Arianne zei

Owww heb ik echt gewonnen? Geweldig zeg, ik doe nog maar sinds januari mee met challenges echt geweldig zeg! :D heel erg bedankt allemaal voor jullie reacties op mijn opbergsysteem ik vond het een erg leuke challenge, hoop dat er nog meer van zulke challenges komen.

@Renate, ik zal je zo snel mogelijk mailen met daarin de 3 digi's die ik heb uitgezocht!

Groetjes, Arianne

Folkje zei

Gefeliciteerd, het is een prachtige creatie.

groetjes
Folkje

Cards by Jol zei

wauw, ziet er ook geweldig uit, gefeliciteerd Arianne.

groetjes jolande

Wendy zei

van harte gefeliciteerd hoor!!! was ook 1 van mijn favorietjes hihi
erg origineel

groetjes wendy

corry'kaart zei

hoi arianne
van harte gefeliciteerd met je prachtige creatie!
en veel plezier met je gewonnen prijs!
groetjes van corry