zondag 1 januari 2012

WIJ STELLEN AAN U VOOR.......

ELKE KAART EEN FEESTJE!!!

En...en...?? Wat vinden jullie er van? Wij zijn in ieder geval erg blij met de naam en het uiterlijk. Lekker vrolijk en feestelijk, net als onze kaartjes. De layout is ontworpen door Mariska...mooi hè?

Zoals jullie kunnen zien in de rechter zijbalk hebben wij twee uitdagingen teams (team turkoois en team roze) en een speciaal workshop team (team geel). De dames van het workshop team zullen roulerend elke week een workshop voor jullie verzorgen, daarnaast zullen ze de andere week meedraaien in één van de uitdagingen teams. De dames van deze teams zullen om de week een uitdaging voor jullie verzorgen. Om genoeg workshops en voorbeelden voor jullie te hebben vonden wij het nodig om het bestaande team nog iets uit te breiden. Wij zijn op zoek gegaan en denken in de volgende dames een mooie aanvulling te hebben gevonden.

Arjette van der Ploeg


Mijn naam is Arjette van der Ploeg, 40+, getrouwd en moeder van 2 kids, Laura en Bram. Ik ben eigenlijk apothekersassistente maar wij hebben een eigen bedrijf en verhuren graafmachines, ik doe de administratie van ons bedrijf. Ik ben jaren terug begonnen met pergamano, embossen en borduren maar heb sinds anderhalf jaar de scrapkaartjes ontdekt en sindsdien eigenlijk weinig anders meer gedaan... op kaarten maak gebied dan hè! Vind het heerlijk ontspannend om te doen, vooral het inkleuren, en geniet er enorm van. Ik kleur met copics en derwent potloden. Ik ben superblij dat ik in dit geweldige team mee mag draaien en hoop dat jullie een beetje ideetjes bij me op kunnen doen!! Groetjes Arjette.

Jolanda Cuper


Vind het super leuk dat ik mee mag doen met het DT team van Elke Kaart een Feestje! Al heel mijn leven ben ik omringd met ouders die altijd alles zelf maakten. Mijn vader kon auto’s repareren, huizen verbouwen, lassen en houtbewerken als geen ander. Mijn moeder kan breien,naaien,borduren,haken en kaarten maken. Dus je snapt het al, ik ben als jong kind altijd al van alles aan het maken geweest. Ook als leerkracht in het basisonderwijs vind ik het leuk om van alles met de kinderen te maken. Zou me geen leven kunnen voorstellen zonder te knutselen op wat voor een manier dan ook. Verheug me erop om mee te doen aan dit DT team met allemaal geweldige creaties. Ik wil er graag een feestje van maken! Groetjes, Jolanda

En ook België is eindelijk vertegenwoordigd in:

Peggy De Schryver


Mijn naam is Peggy De Schryver , al even 30+, getrouwd en heb één dochter.
Ik ben begonnen met 3D techniek, maar dat was niet echt mijn ding en te belastend voor mijn handen. Momenteel vind ik inkleuren het leukst en heel ontspannend , ik kleur het liefst met derwent. Ik vind het zeer leuk dat ik in dit geweldige DT-team mag zitten , hopelijk krijgen jullie wat inspiratie. Veel creatieve groetjes, Peggy

Helaas gaan wij toch ook afscheid van iemand nemen en dat is van Angelique. Omdat wij met allerlei sponsors gaan werken is het voor haar wat lastig zich nog langer op haar plek te voelen binnen ons team. Heel begrijpelijk maar wel ontzettend jammer. We zullen haar prachtige creaties zeker gaan missen! Dank je wel Angelique voor je ontzettend creatieve inbreng en veel geluk, plezier en succes met al je bezigheden.

Zoals je links in de zijbalk in onze Agenda kunt zien zal er vanaf vandaag elke dag wat te beleven zijn op dit blog. We beginnen met jullie morgen onze sponsors voor te stellen en lieve mensen....dat zijn niet de eerste de beste!! En dan zullen we dinsdag van start gaan met onze eerste uitdaging. Komt dat zien zou ik zeggen.

Dat was dan de aftrap van Elke Kaart Een Feestje! Neem lekker de button uit de zijbalk mee en laat zien dat je fan van ons blog bent :) Je kunt ons ook vinden op Facebook dus het zou leuk zijn je daar ook te mogen begroeten.

We hopen dat jullie gezellig met ons mee gaan doen elke week! We beloven je dat het een FEESTJE wordt!

Warme groet, EKEF DT

23 opmerkingen:

coby zei

Ziet er al gezellig uit renata
Maar je banner is zo onduidelijk omdat ie te klein is gemaakt voor de hoofdbanner
Je moet hem groter( langer) maken .
En sla hem op als png :)

groetjes coby

Mariska zei

Dank voor de suggestie Coby, er is echter een bug bij Blogger die dit veroorzaakt. Sommige banners eerst verkleind en ze daarna vergroot waardoor deze wazig wordt. Blogger kent het probleem en werkt aan een oplossing maar helaas is dat voor ons momenteel nog niet het geval. Gelukkig is alles wel goed leesbaar maar helaas niet zo mooi als we hadden gehoopt.

Groetjes Mariska

Linda zei

Het ziet er feestelijk uit, leuk hoor. De nieuwe DT dames gefeliciteerd met deze leuke "job"
gr Linda

Mieke zei

Wat hebben jullie dat leuk gedaan! Ik vind de naam ook geweldig goed gekozen! Ik heb al meteen de button op mijn blog gezet.
Veel succes/plezier met jullie vernieuwde blog!

coby zei

Aha oke dan Mariska
Maar je kan hem ook in de html code plaatsen .
Maar hopelijk is het snel opgelost want het ziet er idd feestelijk uit ;)

groetjes coby

Marlieke zei

Dit ziet er leuk en veelbelovend uit. Ik blijf zeker terugkomen hoor

Ilse zei

Ziet er gaaf uit!! Ik blijf jullie gewoon volgen hoor!!
Ik ben erg nieuwsgierig.
Veel succes,

Groetjes,
ilse

Margreet zei

Dit belooft wat dames....veel succes....ik blijf jullie volgen en ga proberen wat vaker aan challenges mee te doen!
xxx Margreet

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Nou dit is zeker een mooie frisse uitstraling!

Ik kijk al met veel plezier uit naar dinsdag voor de uitdaging!

Ik probeer zo vaak mogelijk mee te doen.

Liefs Ida

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi DT dames

Heb nu al spijt dat ik geen tijd had!!
Ziet er ontzettend leuk weer uit;)
Jammer dat ik niet goed ben in workshops
Het zij zo!

Succes allemaal
Gelukkig nieuwjaar
Liefs Sonja

Marianne zei

Ziet er al prima uit, Renata.
Ik ben nieuwsgierig.
Groetjes Marianne

Bea zei

Ziet er goed uit Renata en de button staat al op mijn blog, heel veel succes aan alle DT leden.

groetjes Bea.

Angela zei

Zit er allemaal zeer gelikt uit!!! Proficiat met het nieuwe blog en veel succes... ook veel succes voor de 2 nieuwe DT leden....
grt Angela

Jacqueline zei

gefeliciteerd met jullie nieuwe blog!
ik kijk met spanning uit naar wat er allemaal gaat komen.
groetjes jacqueline

netsoojmik zei

Wat leuk dat de veranderingen nu al doorgevoerd zijn! En de naam, helemaal SUPER, en zo toepasselijk voor dit blog! Voor mij was het namelijk sowieso iedere dinsdag een feestje als de nieuwe kaartjes van het DT erop stonden...! Vind het ook wel grappig dat je aan de kleurencombi va het blog al af kunt lezen wie de teamleidster is... :) ik ga zo mijn laatste officiële KD NL kaartje nog plaatsen en de leuke banner even meenemen, kijk al uit naar alle creatieve uitspattingen die we hier mee mogen maken!

Groetjes, Kim

ScrappyDoo zei

Het ziet er rustig en vrolijk uit!
Ik ben benieuwd naar de challenges. Als ze leuk zijn zal ik zeker de button plaatsen. Bij het vorige blog baalde ik dat er altijd een stempel van Karen gebruikt moest worden. Ik kan niet kleuren en die stempels zijn dus niet mijn ding. Hoop dat dat nu verleden tijd is en dat ik mee kan doen en dat het idd een feestje wordt!
SUCCES!!

Luzifi zei

Wowww, wat leuk zeg, ik zag net op Facebook dat er een nieuwe blog was :) Super hoor, heel veel succes allemaal, dit ziet er al geweldig uit !!

groetjes Astrid

Irene zei

Een heel vrolijk en fris jasje en hele leuke plannetjes dus ik wens jullie van harte veel succes en kijk uit naar alles wat gaat komen!

Irene

Jolanda zei

Wat ziet het er allemaal vrolijk uit. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat komen . . ..

Annerieke zei

Wauw, het is nu al een feestje. Ik wil jullie veel succes wensen!

groetjes Annerieke

corry'kaart zei

hallo EKEF
dit ziet er al hartstikke fraai uit en blijft reuze benieuwd wat er allemaal komen gaat:-))
veel succes en groetjes van corry

scraphobby zei

Hallo allemaal het ziet er erg feestelijk uit,en ga dadelijk jullie banner plaatsen op mijn blog,en natuurlijk blijf ik fan.
ben erg benieuwd.
gr Marian

Inny zei

Het blog ziet er erg leuk uit!
Heel leuke naam ook.
Ik blijf zeker geregeld meedoen!

Groetjes, Henny