dinsdag 17 januari 2012

UITDAGING 98

Maak een opbergsysteem of -doos voor de gekregen kaarten die je wilt bewaren.
Make a storagesystem or -box for the cards you got and want to keep.

Een hele goede dinsdag lieve mensen!

Okee we hadden niet zoveel deelnemers als vorige week maar meer dan ik verwacht had en dat vind ik zo super! Wat een ontzettend leuke kaarten allemaal weer en zulke gave stempels allemaal, enig. Bedankt dat we weer een kijkje in jullie creatieve keuken mochten nemen!

Ik zal jullie eerst vertellen wie de sponsor is van deze week en dat is een oude bekende van ons namelijk Karen's Doodles! Morgen vertellen wij wat Karen aan ons beschikbaar stelt voor de winnaar van deze uitdaging.En dan ga ik jullie nog aan iemand voorstellen...toen Angelique besloot niet langer deel te nemen aan ons team zijn we meteen naar iemand anders op zoek gegaan en we hebben gelukkig ook iemand bereidt gevonden om team Roze te komen versterken! Ze doet al even mee achter de schermen (en daar is zij al heel waardevol gebleken, haha) en vandaag mag ik haar dan eindelijk aan jullie voorstellen! Deze dame maakt prachtige creaties en wat ik persoonlijk het mooiste aan haar kaartjes vind is haar geweldige kleurwerk! De afbeeldingen zijn echt een lust voor het oog en we hopen dan ook dat jullie daar net zo van genieten als wij. Graag een heel hartelijk welkom voor:Mijn naam is Hélène den Breejen, 30'tiger, samenwonend met Jeroen en onze 2 dochters, Engelse Cocker Spaniel, cavia en dwerg papegaai. Ik werk als Verzorgende- IG in het verpleeghuis en ben daarnaast druk met ons gezin en het huishouden. Mijn hobby's zijn haken, breien, lezen, muziek luisteren en natuurlijk kaarten maken, met als grote liefde het inkleuren met distress inkt. Maar ik mag ook graag in een hobbywinkel snuffelen tussen het papier, er is zoveel keus, zoveel kleuren, structuren... geweldig! Ik vind het erg leuk om me bij dit team aan te sluiten, en hopelijk kan ik jullie inspireren met mijn creaties. Groetjes Hélène

Over naar de orde van de dag, we gaan jullie echt uitdagen deze week en ik hoop dat jullie ook aan dit soort uitdagingen mee zullen doen! Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik deze uit eigenbelang verzonnen heb (sorry!)... ik heb namelijk de kaarten zo in een grote doos liggen en zou ze graag netjes opgeborgen willen hebben, mooi op jaar gesorteerd. Nu kun je dat natuurlijk gewoon in Ikea of Hema dozen doen maar ik wilde graag iets gezelligs maar wist niet precies wat en zo was het idee geboren om er een uitdaging van te maken. Niet zo handig natuurlijk dat die uitdaging precies voor team Roze gepland stond en ik dus ook zelf aan de bak moest. Ik heb het mezelf niet te moeilijk gemaakt zoals jullie hieronder kunnen zien en het resultaat is eigenlijk best leuk. De andere dames hebben bijna allemaal dozen gemaakt, super leuk natuurlijk maar ik ben wel benieuwd of iemand van jullie misschien nog met één of ander briljant systeem komt! Weet je, ik heb zelfs Hema aangeschreven of ze geen kleine ordners met bijpassende insteekhoezen konden maken (16x16) Wie weet komen die er ooit ;) Eerst maar eens kijken waar jullie mee komen...zet 'm op dames!

Dit is wat team Roze er van gemaakt heeft:

Anja Bruynen
Stempel: Karen's Doodles - Baby Present


Anneke Kiewiet
Stempel: Karen's Doodles - Bovine CutieBernadet Weijs
Stempel: Karen's Doodles - Snowmen Carolin


Hélène den Breejen
Stempel: Karen's Doodles - Bigsby Loves To Paint

Mieke Wierenga
Stempel: Karen's Doodles - Love At First SightPeggy De Schryver
Stempel: Karen Doodles - Bigsby GiftPetra Laagwater
Stempel: Karen Doodles - Rosie Loves To Dance


Ula Molenaar
Stempel: Karens Doodles - Sweep Me Off My FeetRenata van Miltenburg
Stempel: Karen's Doodles - Bovine Cutie


Wat hebben de dames weer goed hun best gedaan hè? En dan nu jullie nog, verras ons maar dames!

Je mag voor onze uitdagingen alle merken stempels/digi's gebruiken of zelfs helemaal geen stempel, maak er maar wat moois van!

Denk er om de kaart of het project vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt.

Fijne dag en tot morgen!

Warme groet, EKEF DT


16 opmerkingen:

Jane Hermsen zei

Ze zijn allemaal prachtig!
groetjes jane

Cards by Jol zei

schitterend allemaal, leuk om zo de kaarten te bewaren.

groetjes jolande

Wilma zei

Wat een GEWELDIGE voorbeelden hebben jullie gemaakt.
Liefs Wilma

Chantal zei

Superleuke challenge en wat een prachtige voorbeelden!
Groetjes,
Chantal

arjette zei

Ze zijn stuk voor stuk allemaal super mooi!!!! Goed gedaan dames!!!

groetjes Arjette.

Scrap Girl Online zei

Hallo,
Wat een mooie creatie's weer.
Ik zie helaas deze week geen kans om mee te doen, hopelijk volgende week! Leuk voor je Helene, gefeliciteerd!
Groet Helga

Cornelie zei

Super mooi en knap bedacht én gemaakt!
Duurde deze uitdaging twee weken? Zei je dat nou? Haha, zou wel lekker zijn, ik moet kijken of ik dit ga redden!!
Groetjes Cornelie

JOKE zei

Nou ben ik toch al zooooo lang aan het bloggen en kom nu pas voor het eerst per "ongeluk" op jullie site...
Ik verlies jullie natuurlijk niet meer uit het oog dat snap je '-)
Schitterende vvorbeelden hebben jullie gemaakt!!!
Liefs Joke

Arianne zei

Super leuke Challenge, ik heb mijn bijdrage ook geplaatst!

Arianne zei

Er zijn nu al 2 inzendingen van de site gehaald. klopt dit of is dit een fout?

Renata van Miltenburg zei

@ Arianne, dat klopt, de 3 verwijderde inzendingen voldeden niet aan het thema of de voorwaarden.

Warme groet, Renata (EKEF!)

José zei

Beste dt leden,
Soory mijn eerste plaatsing op het blog verliep niet helemaal goed.
Ben nog niet zo thuis met bloggen en uploaden en dat soort dingen.
Maar ik heb een tweede poging gedaan en volgens mij is het nu wel gelukt.
Een harstikke leuke uitdaging trouwens, heb er met veel plezier aan gewerkt.
Kijk al uit naar de volgende uitdaging.
Groetjes,

José

Annerieke zei

Geweldig zijn ze weer, jullie projecten. Ik doe ook graag weer mee.

groeten Annerieke

Arianne zei

Hoi Renate,
Bedankt voor je reactie. Ik dacht eigenlijk al dat ze misschien niet voldeden aan de eisen van de opdracht. maar ze gingen zo in volgorde er van af dus ik dacht misschien is er wel een fout/storing en als ik dan even niet oplet is mijn inzendig ook weg dat zou zonde zijn.

Dus vandaar,

Groetjes, Arianne

Judith Slegers zei

wat een mooie doosjes zeg! Ik heb mijne nog net af gekregen.
Groeten Judith

heidy zei

Hoi Renata,bedankt voor je berichtje,helpt me gelijk weer teherinneren dat ik uitdagingen goed moet lezen duh!
Groetjes Heidy