woensdag 4 januari 2012

Sponsor in de Spotlight: Doe@ding


Hobbywinkel Doe@ding is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van Nederlands grootste en meest toonaangevende hobbyspeciaal zaken op het gebied van scrapbooking, kaarten maken en stempelen.

Eind 2010 verhuisde eigenaresse Marlous Moerman met haar winkel van een kleine winkel op het ’t Plateau naar een ruim pand, 200 meter verderop. Het voormalige Groene Kruisgebouw van Spijkenisse is volledig ingericht als moderne en ruime hobbywinkel waar een zeer ruim assortiment aan materialen wordt aangeboden. Marlous zelf gaat regelmatig naar vakbeurzen in  onder andere Amerika om de laatste trends op hobbygebied met eigen ogen te aanschouwen. In tegenstelling tot veel andere hobbywinkels bestelt zij de producten rechtstreeks bij de producent zelf waardoor zij vaak één van de eerste winkels in Nederland is die nieuwe en pas uitgebrachte materialen kan leveren. Deze materialen verkoopt zij vanuit haar mooie en moderne winkel en vanuit de webshop. Volgende week bestaat Doe@ding vijf jaar en dit zal worden gevierd met tal van leuke activiteiten in de winkel. Voor de exacte invulling van dit lustrum verwijzen wij graag naar het blog van Doe@ding waarop regelmatig nieuws te lezen valt.

De winnaar van de uitdaging van deze week bij EKEF krijgt van Doe@ding de allernieuwste Doe@kit van januari opgestuurd. De kit bestaat uit een 6 x 6” paper pad van Winterland van Fancy Pants Designs, bijbehorend cardstock, een clear stamp, head pins, bijpassend kant, bloemen en geponste randjes en figuren. Het is een prachtige set materialen ter waarde van € 10,00! Redenen genoeg dus om mee te doen met de allereerste challenge bij Elke Kaart Een Feestje!

4 opmerkingen:

hennie zei

Je moet er gewoon eens heen gaan!
Maak er een daagje uit van, het is de moeite waard.
Groetjes hennie.

Frea zei

Ik vind het ook een super winkel! Ben al een paar keer naar de Demodagen geweest ook, een echte aanrader. Heel gezellig! Groetjes, Frea

Peggy zei

Een hele leuke winkel en zeer vriendelijk. Toen we deze zomer in Nederland waren zijn we naar Doe@ding geweest. Een echt paradijs voor ons. Jammer is het vanuit België voor ons te ver weg.
Groetjes,
Peggy * Mollemieke *

majo zei

Ik kom er graag is een geweldige winkel, ook al is het een stukie rijden.Gr Majo