woensdag 18 januari 2012

Sponsor in de Spotlight: Karen's Doodles


Een hele goede oude bekende sponsor hebben we deze week. Echt afscheid nemen van Karen's Doodles doen we namelijk niet want Karen zal het komende jaar enkele keren optreden als sponsor. Voor onze nieuwe volgers (dat zijn er inmiddels 600!!!) nog even kort een wie - wat - waar over Karen's Doodles:

Karen Johnson is de persoon achter Karen's Doodles en zij vertelt: "Ik teken al mijn hele leven. Toen ik 19 jaar oud was, startte ik samen met een schoolvriend een amimatietudio. We maakten scorebord animaties voor de Major League Honkbal teams, de Super Bowl en de Olympische Spelen. In 1989 zette ik mijn eigen animatiestudio op waar ik verschillende animatiefilms en video's maakte. De laatste 20 jaar ontwerp ik voor Disney, Fisher Price en Mattel en in 2006 maakte ik mijn eerste kinderboek. Nu deel ik mijn liefde voor het tekenen en mijn originele tekeningen met jullie creatieve mensen via Karen's Doodles!"
  
En wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat Karen die mooie tekeningen die ze maakt met ons wil delen. De winnnaar van de uitdaging van deze week krijgt van Karen drie digi's naar keuze toegestuurd! Nieuwsgierig geworden naar haar stempels en wil je je digi's alvast uitkiezen (eerst je kaartje maken natuurlijk ;) kijk dan snel eens in haar webshop!

Geen opmerkingen: