zaterdag 28 januari 2012

1 stempel, 2 inkleurtechnieken - deel 4

Oh wat erg ik ben helemaal vergeten om het blog gisteravond bij te werken. Ik zal er met m'n hoofd wel niet helemaal bij geweest zijn. Sorry! Maar beter laat dan nooit dus hierbij de ingekleurde afdrukjes van Anneke en Geertje. Ik kan er weer kort zijn; superleuk om te zien hoe verschillend een stempel er uit kan zien wanneer je hem inkleurt met verschillende technieken!


Anneke Kiewiet
Stempel : Mo's Digital Pencil. Bossy.

Deze stempel heb ik ingekleurd met Copic Sketch markers. Het papier wat ik heb gebruikt zijn nog de oude Hema correspondentie kaartjes. Ook gebruik ik Perfect Colouring Paper en Pefect Blending Paper van Nicole Verkooyen. Mijn digi's print ik uit met mijn Canon printer de MP 270 en ik gebruik cardridges van Canon (dus het orginele inkt).

De volgende kleuren Sketch markers heb ik gebruikt:
Voor de huid, E51,E50 en voor de schaduw E53 en voor de blosjes E93. De haren heb ik ingekleurd met E44, E42, E41. Voor het geel van het jurk heb ik de kleuren YR24- YR23- Y21 en voor het blauw/groen BG13, BG11, BG10. De ondergrond heb ik met de kleuren E43, E42, E41 gedaan. De schaduw langs het plaatje heb ik gemaakt met de kleuren W2, W1, W00.

Geertje Deelstra
Stempel: Mo's Digital Pencil - Bossy


Ik heb dit afdrukje ingekleurd met derwent colorsoft potloden in combinatie met sansodor geurloze terpentine en doezelaars. Het afdrukje heb ik uitgeprint met een HP psc 1315 met originele inkt op een Hema correspondentiekaartje.

De volgende kleuren heb ik gebruikt:
Huid: C170 & C180
Haren: C600 & C640
Voor het geel in de kleding: C050 & C070
Voor het blauw/groen: C380, C390 en een beetje C650
Voor de schaduw heb ik chalks in de kleur grijs gebruikt. Voor de grond chalks in 2 verschillende bruintinten.

7 opmerkingen:

Peggy zei

twee prachtig ingekleurde afdrukjes !
ik kleur ook meestal met derwent en zal me ook eens wagen aan copics

groetjes,
Peggy

Irene zei

Mijn complimenten aan beide dames, het is enig!!!

Irene

Jacqueline (Sjakkie) zei

Beide afdrukjes zijn prachtig ingekleurd en toch zo anders!
Groetjes van Jacqueline

corry'kaart zei

hoi dames
erg leuk om zo de verschillen te zien van beide prachtige afdrukjes
groetjes van corry

Marga50 zei

Twee hele duidelijke verschillen,maar wat een superleuke afdrukje. Groetjes Marga.

*mieke* zei

Leuk afdrukje, mooie kleurtjes en beide dames top kleurwerk... Kortom: ben benieuwd hoe ze op een kaartje staan:-)
Groetjes Mieke

Sinikka zei

Het is erg leuk om jullie inkleurtechnieken te volgen. ga zo door!!!