dinsdag 27 december 2011

UITDAGING 95 - DE LAATSTE KAREN'S DOODLES NL OPDRACHT!!

Tijd /Time

Een hele goede dinsdag lieve mensen! Zijn jullie de kerstdagen goed doorgekomen? En nu deze week lekker vrij en tijd om aan deze laatste uitdaging van Karen's Doodles NL mee te doen zeker? Het is een hele leuke en toepasselijke...TIJD We willen graag een klok(je) op je kaart of project zien of een spreuk over TIJD want er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen! Met een klok(je) op je kaart kun je weer alle kanten op, kijk hier onder maar (de klok van Tim Holz is wél erg populair moet ik zeggen, LOL).

Oh....zou ik het bijna vergeten....natuurlijk nog hartelijk dank aan de deelnemers van vorige week. Ik moet jullie nog bezoeken maar ik ben er van overtuigd dat het allemaal weer plaatjes waren!

Hier de bijdrage van team Rosie die de uitdagingen van Karen's Doodles NL mochten afsluiten deze week.

Ula Molenaar
Stempel: Kiss Me Under The MistletoeAngelique van Nuland
Stempel:

Anja Bruynen
Stempel: Herbert Christmas


Anneke Kiewiet
Stempel: Sweep Me Off My Feet


Bernadet Weijs
Stempel: Skater Girl


Mieke Wierenga heeft de week, heel vervelend weer in het ziekenhuis doorgebracht.

Petra Laagwater
Stempel: Happy Feet Woman


Extra bijdrage:

Renata van Miltenburg
Stempel: Tissue Please


Dat waren ze dan, wat uitdagingen voor Karen's Doodles NL zit het er op maar we hebben natuurlijk de rest van de week (t/m zaterdag) nog van alles te doen hier en volgend jaar gaan we vrolijk verder waar we gebleven waren maar dan met een nieuwe naam, in een nieuw jasje! We zijn er zo trots op en kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien :) Mariska heeft geweldige sponsors voor ons gevonden die ons het hele jaar zullen voorzien van mooie prijzen dus daar zal het zeker niet aan liggen om er een succes van te kunnen maken! We hopen jullie daar weer te zien, net zo enthousiast als hier!!

Wil ik jullie nu langs deze weg ENORM BEDANKEN voor jullie vertrouwen in het Nederlandse Karen's Doodles Uitdagingenblog! Ik kan wel zeggen dat Karen veel trouwe fans heeft in Nederland die haar stempels op waarde hebben geschat en er de meest prachtige dingen mee hebben gemaakt zoals we tijdens deze 95 uitdagingen hebben kunnen zien! Lieve mensen, jullie waren geweldig, dankzij jullie is dit blog uitgegroeid tot wat het is daar ben ik jullie dankbaar voor! Toppers!!!

En dan nu aan het werk om van deze laatste KD NL uitdaging het grootste succes in onze geschiedenis te maken!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

De winnaars worden gewoon volgende week donderdag op dit blog (onder die andere naam, in dat nieuwe jasje) bekend gemaakt!

Fijne week en wij als Karen's Doodles Design Team wensen jullie een spetterend uiteinde, een heel goed begin en een fantastisch, gezond en vooral creatief 2012!

Tot morgen voor de laatste "In De Spotlights" van Karen's Doodles.

Warme groet,

Renata


7 opmerkingen:

Mieke zei

Benieuwd naar de vernieuwingen, ik ga jullie in elk geval trouw blijven volgen :-)
Leuke uitdaging als afsluiter. Toffe voorbeelden weer. Het lijkt of ik de enige ben die niet die klok van Tim Holz heeft, haha!
Liefs, Mieke xx

Jolanda Cuper zei

Tja ik ben blij dat jullie doorgaan! Ik zou het echt missen, als ik niet meer van die prachtige uitdagingen zou kunnen genieten.
Ga kijken of het lukt om mee te doen!
Groetjes Jolanda.

Aartje zei

Dames, dank voor al het moois alle weken. Helaas ontbrak me de laatste periode de tijd ommee te doen.
Ben benieuwd naar het nieuwe blog, blijf jullie volgen
Groeten Aartje

Marianne zei

Prachtige voorbeeldkaarten en wat een leuke uitdaging !
Ik heb ook weer gefreubeld.

Judith Slegers zei

Ik heb mijn kaart geplaatst bij jullie laatste Karen Doodles uitdaging snik. Ben zooo benieuwd naar de nieuwe blog...
Ik heb even een andere draai aan TIJD gegeven..
Groeten Judith

jannie zei

ik heb een kaart als wekker geplaatst . met het kerstmannetje diehet jaar uitzwaait en karen bedankt. ik ben ook zo benieuwd naar jullie nieuwe blog kan bijna niet wachten doeg jannie van der lee

netsoojmik zei

Zojuist mijn laatste kaartje voor jullie oude blog geplaatst.... Kijk uit naar de vernieuwingen op het blog!

Groetjes, Kim