dinsdag 20 december 2011

UITDAGING 94

Kleurschema Wit-Roze-Goud / Colorscheme White-Pink-Gold

Allereerst heel hartelijk dank voor al die mooie kraaltjes inzendingen! Wat een werk hebben jullie er van gemaakt, prachtig!!

Deze week dan de één-na-laatste uitdaging voor Karen's Doodles NL :( Het doet me toch wel een beetje pijn hoor... Ik hoop dat ALLE Karen's Doodles fans ons deze laatste twee uitdagingen vergezellen naar een passend einde!!

Deze week willen we dat doen in een stijlvol Wit-Roze-Goud.

Team Bovine had de eer en heeft er het volgende van gemaakt:

Tinie Hoogvliet
Stempel: Snowmen Caroling


Aletta Heij
Stempel: Bovine Betty ChristmasEllen Ruberg
Stempel: Bigsby Swinging Lights


Geertje Deelstra
Stempel: Skater GirlGretha Bakker
Stempel: Bigsby Wreath


Mariska van der Linde
Stempel: Little Winter Angel
Extra bijdrage

Renata van Miltenburg
Stempel: Santa Kitty


Jullie zien het....zelfs in deze kleuren kun je de vergeten kerstkaartjes nog maken óf stijlvolle nieuwjaarskaartjes of welk ander thema je ook kiest (alleen jongens/herenkaarten lijken me minder geschikt....hoewel, wat zeggen ze ook al weer, "alleen échte mannen kunnen roze dragen", haha). We hopen dat jullie deze drukke dagen voor kerst nog wat tijd voor jezelf kunt vinden en gezellig met ons mee doen!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en namens het hele team KNUSSE KERSTDAGEN!

Tot de laatste KD uitdaging!

Warme groet,

Renata

6 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Wow dames van het DT team dat ziet er allemaal weer schitterend uit!
Groetjes Jolanda.

corry'kaart zei

zo dames dit is weer allemaal prachtig werk!
groetjes...corry

Mieke zei

Mooie kleurencombinatie! Mooie voorbeelden weer!

Marianne zei

Wat een leuke uitdaging weer, met wederom prachtige voorbeeldkaarte.
Bij deze, team, volgers, hele fijne dagen.

Heidie zei

wat een leuke uitdaging. Er zijn weer schitterende voorbeelden gemaakt. Ik heb er weer een tasje mee gemaakt. De laatste voor de kerst van dit jaar. De achterkant van mijn tasje staat op mijn blog.

Fijne feestdagen en een gelukkig en creatief 2012

Heidie

Judith Slegers zei

hele leuke uitdaging.
Ik heb mijn laatste kerstkaart kunnen maken hierdoor. een hele speciale precies de tijd van de kerst! ga hem nu meteen erop zetten. Ik doe nog mee dit jaar! en zeker ook volgend jaar blijf ik jullie volgen.
Groeten Judith