woensdag 21 december 2011

In the Spotlight "RENATA"

Een hele goede woensdag allemaal,

In de 1-na-laaste "in the spotlight" van Karen Doodles willen wij als DT, Renata onze teamleidster nog eens uitgebreid bedanken voor al haar inzet voor het Nederlandse Challenge Blog van Karen Doodles. Mariska heeft een heel gezellig bedankwoordje geschreven.

Wens ik jullie nog een gezellig en vooral creatieve dag toe.

Groetjes Aletta

**
**

Ontzettend vriendelijk, vreselijk creatief, misschien een tikkeltje eigenwijs, bescheiden en een echte pietje precies, dat is Renata. Ze is aardig voor iedereen, heel duidelijk in wat ze van iedereen verwacht. Geen gezeur of geneuzel, Renata doet wat ze moet doen en zegt wat ze moet zeggen om de motor aan de praat te houden en de boel gesmeerd te laten verlopen. Dat hebben wij als DT van Karens Doodles Nederland de afgelopen twee jaar op een hele prettige en gezellige manier mogen ervaren. Als Renata haar tanden ergens in zet dan laat ze niet meer los, ze zet zich volledig in voor “haar” blog en “haar” meiden van het DT waar over zij als een moederkloek waakt.

**

Door haar positieve en gezellige manier van communiceren weet ze iedereen altijd te motiveren en stimuleren. Want het DT is tenslotte ook een team bestaande uit meerdere dames die allen zo hun persoonlijke beslommeringen hebben. Als iemand om welke reden dan ook eens in de put zat, dan was er bij Renata ook altijd een digitale schouder om uit te huilen en om een verhaal kwijt te kunnen.

**

Onder leiding van Renata is het Nederlands Uitdagingenblog van Karen’s Doodles uitgegroeid tot het succesvolle, laagdrempelige en ontzettend gezellige blog dat het nu is. Renata is een kei in organiseren en plannen, werkt ontzettend georganiseerd en gestructureerd en heeft de touwtjes goed in handen. Renata zorgde er altijd voor dat de uitdagingen op tijd op het blog stonden of de Kaart van de Week bekend gemaakt werd en nog veel meer. Wist u trouwens dat bijna alle originele thema’s voor onze uitdagingen ook uit de koker van Renata komen?

**

Wij zijn er allemaal heel trots op om onder haar leiding deel uitgemaakt te mogen hebben van het Design Team van Karen’s Doodles Nederland. Ook nadat bekend werd dat dit blog opgeheven zou worden, heeft Renata de boel alles behalve versloft en rondt ze professioneel en toegewijd als ze is, haar werk voor Karen’s Doodles met ingang van 31 december a.s. op een keurige manier af.

Maar dat betekent niet dat we haar uit het oog verliezen want ze is één van de nieuwe teamleidsters van het nieuwe blog dat Karen’s Doodles blog zal vervangen. Het is zeer zeker aan haar te danken dat alle teamleden gezellig deel uit blijven maken van dit team dat vanaf 3 januari a.s. onder een andere naam ontzettend gezellige en feestelijke uitdagingen zal gaan verzorgen!

**

Renata, namens alle meiden van het design team van Karen’s Doodles Nederlandse Uitdagingenblog:


“Toedels”

en heel erg BEDANKT!!!

Je bent een kanjer!!!

**
**
**

9 opmerkingen:

Marianne zei

Heel goed gedaan meiden, Renata verdiend het om eens in het zonnetje gezet te worden. Het is inderdaad een heel mooi blog en daar moet je wat voor doen.
Dat is een hoop werk.
Ik ben blij dat jullie doorgaan meiden en we zien wel hoe die gaat heten in Januari.
Allemaal fijne feestdagen.
Groetjes Marianne

Linda zei

Heel mooi gedaan zo en ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie nu verder gaan in januari. Allemaal hele fijne feestdagen gewenst.
gr linda

nicolet zei

Helemaal mee eens zoals het hier staat!! Je hebt het geweldig gedaan Renata!
Liefs Nicolet

Bernadet zei

ja, ook hier nogmaals een dikke knuf voor jou Renata!!!!

Heidie zei

helemaal mee eens. Ze verdient het echt om eens in het zonnetje gezet te worden. Ze doet zoveel voor dit leuke blog.

liefs Heidie

Ellen zei

Niets meer aan toe te voegen, het is helemaal waar, je bent een kanjer!
Toedels!

Angela zei

Renata verdient het inderdaad eens in de schijnwerper te staan....
Geweldig zoals jij de boel draaiende hebt gehouden!!! Op naar het nieuwe blog...

Allemaal hele fijne kerstdagen gewenst

grt Angela

Judith Slegers zei

Renata ik gun het jou ook zo van harte! Je hebt het verdiend. zoals ik met jou wel eens heb gemaild, klopt het verhaal helemaal, die complimenten kun je in je zak steken! Ben erg benieuwd naar wat er gaat komen... kan niet wachten..

Groeten Judith

Sandra1968 zei

Heel erg leuk dat Renata zo in het zonnetje wordt gezet :-)