woensdag 7 december 2011

In the Spotlight "2010"

Een hele goede woensdag allemaal,

Vandaag laat ik jullie een aantal creaties zien van Karen Doodles gemaakt in 2010.
Dit kunnen zijn "kaart van de week", gast-designer kaarten of kaarten van dt-leden. Ik vind ze persoonlijk de moeite waard om ze nog een keer te laten zien, hoop jullie ook. Wil je meer kaarten zien van 2010, scrol dan een keer door het blog heen want er zitten nog veel meer echt hele leuke creaties tussen en het is ook nog eens superleuk om te doen, dus scrollen maar...

Wens ik jullie nog een gezellig en creatieve dag toe.

Groet Aletta3 opmerkingen:

Marianne zei

Oude stempels blijven ook leuk.
Ik vind ze prachtig.
Groetjes Marianne

Mieke zei

Super!

corry'kaart zei

hoi aletta
dit is iets waar ik mijn ogen bij uitkijkt!!
wat een leuke serie van allerlei kaarten zo leuk!
gr corry