dinsdag 29 november 2011

UITDAGING 91

Pimp een bestaand doosje of potje / Alter a box or jar

Dank weer aan de deelnemers aan de blaadjes uitdaging, viel nog niet echt mee geloof ik ;) Maar leuk om jullie creaties weer te kunnen bewonderen! Donderdag zullen we weer bekend maken wat onze favoriet was.

Nog een laatste cadeautje of decoratie nodig voor de feestdagen? Of gewoon nog een leuk "last minute" cadeautje voor een jarige in december... dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze week willen we graag dat je iets leuks doet met een bestaand doosje of potje, gewoon gezellig versieren dus...kan het leuker? Meedoen hoor, dit is één van de laatste gelegenheden dat je die top digi's van Karen's Doodles kunt winnen! Dusse...succes maar weer.

De eer is aan team Rosie:

Mieke Wierenga
Stempel: Skater Girl


Petra Laagwater
Stempel: Skating Snowman


Angelique van Nuland
Stempel: Snowman Caroling


Anja Bruynen
Stempel: Christmas Tree Guy


Anneke Kiewiet
Stempel: Snowmen Caroling


Bernadet Weijs
Stempel: Little Winter Angel


Blijft leuk hè, zo'n versierd potje of doosje! Zo feestelijk, om gezellig op tafel te zetten of cadeau te geven. Dus aan de slag dames en laat ons zien waar jullie deze feestdagen de blits mee maken!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata7 opmerkingen:

Marianne zei

Wat een mooie dingen zijn er gemaakt, vooral die bovenste vind ik prachtig.
Groetjes Marianne

Crea Astrid zei

Wat een prachtige creaties zijn er weer gemaakt.

Groetjes Astrid.

corry'kaart zei

een erg leuk idee maar voor mij jammer genoeg te laat!
pas geleden 3 prachtige snoepkokers gemaakt en ook al geplaatst,dus vette pech voor mij:-))
gr corry

Frouwke zei

Wat mooi!! Ik heb er me nog nooit aan gewaagd, maar zit hier met open mond te staren naar al dat moois;
grts
frouwke

Jolanda Cuper zei

Wow schitterende creaties! Allemaal prachtig!
Groetjes Jolanda.

Frea zei

Jeetje zeg, kan bijna niet geloven dat ik pas nummer twee ben, ik hoop dat er nog wat meer inzendingen bij komen. Ik had toevallig een leuk kadoosje nodig dit weekend, maar eerlijk is eerlijk, het is toeval. Ik hoop dat Karen het niet erg vind dat ik een tweede hondje erbij gedigied heb haha! We hebben er nou eenmaal twee haha!! Groetjes, Frea

Heidie zei

Wat een leuke uitdaging. Jammer dat er nog maar zo weinig inzendingen staan. De binnenkant van het doosje laat ik hier zien. De buitenkant staat op mijn blog.

liefs heidie