dinsdag 1 november 2011

UITDAGING 87

Schets 21 / Sketch 21

Oh lieve mensen, ik heb weer zulk fijn nieuws! Omdat we het team opgesplitst hebben, hadden we nog een aantal nieuwe dames nodig om ons team te versterken en die hebben we gevonden in Gretha Bakker en Mieke Wierenga, twee dames die fantastisch mooie kaartjes maken en die dan ook echt een aanwinst zijn!! Gretha gaat team Bovine versterken en Mieke team Rosie. Ze zijn al een maand achter de schermen bij ons bezig en ik ben dan ook blij dat ik ze eingelijk met trots aan u voor mag stellen:

Ik ben Gretha Bakker 47 jaar jong, getrouwd met René en hebben een zoon van 21 jaar.Ik kleur mijn afdrukjes in met Distress inkt en soms ook met kleurpotloden als ik zin heb om op kraftpapier te kleuren. Ik geef ook workshops met het inkleuren van stempels. Een andere grote hobby van mij is lange afstand wandelen, wat ik samen met René en mijn broer doe. Het wandelen geeft mij soms weer nieuwe inspiratie en energie. Ik vind de stempels van Karen erg leuk om mee te werken. Ik vind het geweldig om in het designteam te mogen zitten en ik hoop dat ik met mijn kaarten jullie genoeg inspiratie kan geven. Groetjes Gretha


***

Ik ben Mieke en ben woonachtig in het hoge noorden. Ik ben een huismanager...lol...van 36 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen van bijna 3 en 5 jaar. Ik maak al heel lang kaarten en gebruikte verschillende technieken als pergemano, 3D en borduren. Na de geboorte van de kinderen heeft het op een laag pitje gestaan, maar sinds november 2010 heeft het scrapkaarten-virus toegeslagen bij mij en eigenlijk maak ik dus nu alléén nog maar scrapkaarten en verschillende kado doosjes/verpakkingen. Ik kleur momenteel graag in met copic markers, maar ook ditstress ink behoort tot mijn favorieten. Ik hoop dat ik jullie allemaal een beetje kan inspireren met mijn creatie's! Groetjes Mieke


***

Veel succes in ons team dames en vooral veel plezier!!

En dan over naar onze uitdaging van deze week wat natuurlijk een schets is want het is al weer 1 november.

Met deze schets mogen jullie aan de slag:


Team Rosie heeft de beurt deze week en dit zijn hun prachtige creaties.

Anneke Kiewiet
Stempel: ApplePie


Bernadet Weijs
Stempel: The Question


Mieke Wierenga
Stempel: Snowmen Caroling


Petra Laagwater
Stempel: Carolers


Ula Molenaar
Stempel: Super BoyAngelique van Nuland is snel weer van de partij.

Anja Bruynen
Stempel: Kiss me under the Mistletoe


Aangevuld met een aantal exemplaren van Team Bovine :

Aletta Heij
Stempel: Fairy FunGeertje Deelstra
Stempel: Santa ChristmasTinie Hoogvliet
Stempel: Peekaboo BoyJe mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

3 opmerkingen:

Mieke zei

Gefeliciteerd Gretha en Mieke! Veel plezier!
Leuke uitdaging weer waar ik aan mee wil doen. Erg mooie voorbeeldkaarten!!

arjette zei

Wat ontzettend leuk zeg!! Gretha en Mieke heel veel succes!!!!
De sketch is heel mooi, ga een poging wagen!! Mooi voorbeeldkaartjes zijn er gemaakt zeg!!

gr. arjette.

Angela zei

Woowww.... KD NL heeft er weer twee kanjers bij.... geweldig!!! Mieke en Gretha veel succes gewenst (volgens mij komt dat helemaal goed *lol*)
Dames de voorbeeldkaartjes zijn weer helemaal toppie!!!
grt Angela