zondag 6 november 2011

NIEUWTJE!!

En het is eigenlijk verdrietig nieuws maar wordt meteen daarop gevolgd door hopelijk goed nieuws, denken wij!

Jullie hebben denk ik wel een beetje meegekregen dat er een en ander te doen was bij Karen's Doodles. Gelukkig bleek er achteraf niets ernstigs aan de hand en had Karen het alleen maar heel druk met haar werk als lerares aan een universiteit. Een baan die zij had aangenomen met het idee daardoor meer tijd over te hebben om te tekenen voor Karen's Doodles. Helaas bleek niets minder waar, ze heeft het alleen maar drukker gekregen en daardoor geen tijd meer om op regelmatige basis met nieuwe digi's te komen. Zij wilde in eerste instantie met de uitdagingenblogs stoppen maar laat het nu aan ons over om verder te gaan of niet. Zij zal echter op geen enkele manier nog betrokken zijn wegens tijdgebrek. Het internationale blog gaat in afgeslankte versie verder maar wij hebben als team besloten om per 1 januari te stoppen met het Karen's Doodles Nederlandse Uitdagingenblog. Ik begrijp dat dit even schrikken is voor de liefhebbers en trouwe volgers maar zoals ik al zei hebben wij ook goed nieuws, vinden we zelf! Wij gaan namelijk als team gewoon door op dit blog maar onder een nieuwe naam en in een nieuw jasje. Karen gaat hier mee accoord en blijft ons zelfs regelmatig sponsoren, de winkel blijft ook gewoon bestaan!

Op ons nieuwe blog zal er niet zo veel veranderen buiten de naam en het uiterlijk. Er zal elke dag van de week iets te beleven zijn, behalve op zondag. De uitdagingen blijven natuurlijk, net als de workshops en verder moeten jullie maar een kijkje komen nemen als het zover is. Wij zullen echter niet meer alleen met Karen's Doodles werken maar ook met andere merken en dat vinden we eigenlijk best lekker ;)

Er hebben al enkele sponsoren toegezegd dus ook op dit blog vallen er prijzen te winnen. Blijf dus vooral bij ons, we beloven ook van dit nieuwe blog weer een feestje te maken!

Maar eerst maken we het jaar af zoals jullie van ons gewend zijn...

Wil ik jullie nu wel alvast heel hartelijk bedanken voor de trouwe deelname aan onze uitdagingen en de leuke reacties op de workshops en onze voorbeelden. Jullie zijn toppertjes!

Liefs van Aletta, Angelique, Anja, Anneke, Bernadet, Ellen, Geertje, Gretha, Mariska, Marja, Mieke, Petra, Tinie, Ula en Renata

23 opmerkingen:

Mieke zei

Ow dat was inderdaad wel even schrikken! Ik vind dit blog erg leuk en kom hier erg graag op bezoek :)
Jullie alternatief vind ik wel super en misschien zelfs nog beter?
Veel succes in elk geval en ik vind het echt leuk dat jullie er mee verder gaan!
Liefs, Mieke xx

netsoojmik zei

Dat is wel even raar, ik zal de leuke KD digi's wel gaan missen hoor! Maar kan me voorstellen dat het voor jullie minder leuk is als er niet met regelmaat nieuwe digi's bij komen... Ik blijf in ieder geval volgen en probeer mee te doen!

Groetjes, Kim

Elise zei

Oh das inderdaad even schrikken. Ik doe dan wel niet iedere week meer mee met jullie leuke challenges, maar blijf jullie op de voet volgen!!En jullie komen met een leuk alternatief! Ik ga zekers weere en keer proberen mee te doen!
Groetjes Elise

Claudia zei

Wat schrikken zeg, maar wat hebben jullie iets negatiefs om kunnen zetten in iets positiefs. Knap!

Veel succes, ik blijf zeker komen.

Groetjes, Claudia

Cornelie zei

Nou prima toch! gaan we lekker verder op dezelfde manier, met een andere naam! No problem!
Leuk dat jullie de moeite nemen dit blog een doorstart te geven! Ik denk dat de animo alleen maar groter wordt! Succes!!
Groetjes Cornelie

Liesbeth zei

Fijn dat jullie er een positieve draai aan kunnen gaan geven.
Ik blijf van de partij hoor en wens jullie samen veel succes.'
gr. Liesbeth

Frea zei

Hoi hoi, ben blij dat jullie wel doorgaan; ik vind het een heel leuk challenge blog. Wel jammer dat Karen verder niet meer betrokken zal zijn. Betekent dat ook dat ze stop met het ontwerpen van nieuwe stempels? Dat zou jammer zijn want ik vond ze altijd errug leuk. Groetjes, Frea

Marianne zei

Ik doe dan wel niet aan iedere wedstrijd mee, maar vind jullie blog eg leuk.
Fijn dat jullie doorgaan.
Groetjes Marianne

Linda zei

Fijn dat jullie gewoon doorgaan op een andere manier dan. ook al heb ik de laatste tijd niet elke keer tijd om mee te doen, ik vind het wel altijd leuk om even te komen kijken, succes meiden
gr linda

Margo zei

Enof dat het schrikken was!!! Maar gelukkig blijven jullie als DT wel doorgaan met al jullie leuke uitdagingen, tutorials en het showen van creaties dus ik weet zeker dat alles helemaal goed gaat komen na 1 januari!!!!!

Liefs Margo

p.s. ik ben wel benieuwd naar de nieuwe naam .....

Jolanda Cuper zei

Geweldig dat jullie doorgaan het zou zonde zijn om zo'n geweldig blog niet voor te zetten! Het is jammer dat ik te weinig tijd heb en te weinig mee kan doen!
Groetjes Jolanda.

corry'kaart zei

nou toen ik begon te lezen schrok ik echt wel maar gelukkig gaan jullie verder dus blijf jullie blog heerlijk volgen
groetjes van corry

Aartje zei

Fijn dat jullie doorgaan in een nieuwe versie. Met zo'n topteam komt het vast goed.
GroetenAartje

majo zei

Ben blij dat jullie doorgaan. Gr Majo

Judith Slegers zei

Ik schrok me inderdaad even rot. stoppen? nee toch... gelukkig jullie gaan door en wie weet wordt het concept nog beter! Ik blijf iedere week trouw meedoen ook na januari.. Succes ermee en veel plezier!

Groeten Judith

arjette zei

Hoi hoi,

goed van jullie dat jullie doorgaan met het challengeblog, met meerdere mogelijkheden dus alleen maar leuk toch!!! We zullen zien hoe het loopt, veel succes in ieder geval!!

gr. arjette.

Chantal zei

Oef, ben wel ontzettend blij dat jullie als team gewoon doorgaan! Jullie challengeblog is altijd zo goed georganiseerd met erg leuke challenges waar ik graag aan meedoe, misschien straks zelfs nog regelmatiger wanneer andere merken ook mogelijk zijn :)
En niet te vergeten: jullie zijn ook toppertjes hoor :)
Groetjes,
Chantal

Cathy zei

De ene deur sluit, maar er dienen zich steeds weer nieuwe kansen aan.
Fijn dat jullie als team blijven verdergaan en iets jammers in iets positief ombuigen!!!!
Ik blijf jullie volgen!!!
Veel plezier bij alles dat jullie ondernemen!

Groeten
Cathy

jannie zei

ik vind dit nieuwtje leuk ik was bang dat jullie er mee gingen stoppen . dus succes

Sandra1968 zei

Fijn dat jullie toch gewoon doorgaan en natuurlijk blijf ik jullie volgen :-).
Groetjes, Sandra

scraphobby zei

Nou het is natuurlijk jammer dar Karendoodles stopt,maar ben ook blij dat jullie door gaan,en er toch meer keus komt met het gebruiken van andere stempels en digi,ik wil jullie voor de afgelopen tijd ook bedanken voor jullie inzet,en wens jullie ook veel succes voor 2012 waar ik zeker bij zal zijn .
lieve groetjes Marian

Hetty zei

Het is jammer dat Karen Doodles stopt. Maar wel erg leuk dat jullie doorgaan. Ik ben erg benieuwd tegen die tijd! Gr Hetty

Irene zei

Inderdaad geen leuk nieuws maar gelukkig direct gevolgd door heel goed nieuws dus....heel veel succes allemaal en ik kijk uit naar al het nieuwe in 2012!

Irene