woensdag 23 november 2011

In the Spotlight "Mieke"Goedemorgen Allemaal,

Het is woensdag en weer tijd voor het leuke en creatieve interview.
Deze week kunt u de gezellig en creatieve antwoorden lezen van dt-collega Mieke.
Mieke is sinds kort ons team komen versterken en zij maakt echt prachtige creaties, neem zeker een kijkje op haar blog.

**

KAREN DOODLES "IN THE SPOTLIGHT" INTERVIEW :

Naam: * Mieke Wierenga

Naam van je blog:* Mieke's Creaworld http://miekescreaworld.blogspot.com/

Wanneer ben je met je blog begonnen:
* 20 december 2010, volgende maand heb ik dus mijn 1 jarig jubileum!

Weet je nog wanneer jij je 1e kaart/creatie gemaakt hebt met een digi van KD en met welke digi: * Ik heb in het verleden al wel meegedaan met een challenge van Karen's Doodles, maar nog nooit met een digi van KD zelf op de kaart. Dus mijn eerste kaart met een digi van KD was die van 1 november j.l. ...*bloos*

Wat vind jij zo leuk aan de digi’s van KD: * Er is voor elk wat wils! Van olifant, naar muis en ook van de 'gewone' persoonlijkheden' zijn er veel verkrijgbaar. Door dat ze digitaal zijn kun je ze passend maken voor elk project!

Wat zijn jouw favoriete digi's van KD: * Ik vind de kerstdigi's toch wel errug leuk allemaal, daar is het natuurlijk ook het perfecte tijdstip voor momenteel.

Heb je nog andere stempels/digi’s waar je graag mee werkt, zo ja, welke: * Magnolia, Hanglar&Stanglar, Lili of the Valley enz enz... Ik heb zoveel stempels die ik leuk vind, misschien wel te veel.. Of ik heb tijd te kort, haha! Het is maar net hoe je het bekijkt:-)

Met welke techniek en welk materiaal kleur jij de stempels en/of digi’s in (en op welk papier): * Ook hierin vind ik teveel leuk! Ik kleur met Copics op DCP papier, met Derwents op Hema papier en ik gebruikt Canson aquarelpapier als ik kleur met Distress Ink. Op een beurs heb ik een paar kleuren Twinkling H2O gekocht, maar hier ben ik nog niet mee aan de slag geweest!

Wat zijn de specifieke kenmerken van jouw kaarten/creaties: * Ik mag graag aan tafel zitten en ter plekke iets bedenken... Zo heb ik al een kaart gemaakt in de vorm van een boom, maar een molen is ook al door mij gemaakt!

Hoeveel tijd besteed jij in de week aan je hobby(s): * Dat verschilt enorm. De ene week ben ik niet te stoppen en een week later doe ik weinig tot niks. Niet omdat ik er geen zin in heb, maar dan laat mijn gezondheid het gewoon niet toe.

Omschrijf jouw hobbyhoek/ruimte/tafel: * Ik heb een hele mooie grote lange kamertafel tot mijn beschikking...haha! Alle slaapkamers zijn vergeven en ik moet dus elke keer als we gaan eten de boel opruimen. Thuis worden ze wel eens gek van al mijn 'rommel'...

Volg je weleens een workshop, zo ja welke: * Ik heb één workshop gedaan een tijdje terug en dat was de basis inkleurtechniek met copic markers. Er is nooit wat in de buurt van het hoge noorden te doen, dus ik probeer me alles een beetje zelf aan te leren met als begeleiding leuke filmpjes op youtube!

Waar haal jij je inspiratie vandaan: * Vaak komt er vanzelf wel iets uit mijn handen, maar ik mag ook graag kijken op andere blog's en in tijdschriften bladeren. En als ik het echt niet weet dan vraag ik aan mijn zoontje van 5 wat mama moet maken!

Wat is je favoriete gereedschap: * Moeilijk, want ik ben met alles wat ik heb erg blij! Als ik dan moet kiezen dan kies ik mijn Cuttlebug inclusief alle toebehoren.

Wat zij jouw favoriete materialen op je kaart (bijv. embellishments, bedels, lint, bloemen, kleuren en papier): * Ik werk graag met bloemen, zowel gekochte als zelf gemaakte en mooi papier is de beste basis voor een kaart.

De kaarten/creaties die je maakt, stuur je die allemaal op naar vrienden, bekenden en familie, geef je ze bijv. weg aan een goed doel of iets anders:
* Ik verstuur erg veel momenteel, maar ik verkoop ook regelmatig kaarten om vervolgens weer nieuwe materialen van de opbrengst te kopen. Leuke vicieuze cirkel toch?

Wat zou je nog willen leren? Bijv. andere inkleur techniek of ander gereedschap: * Ik zou graag meer ervaring opdoen in het inkleuren met copic markers en in de toekomst staat een Vagebond en een Silhouette ook hoog op mijn verlanglijstje, die overigens oneindig lang lijkt...

Heb je nog andere hobby’s dan kaarten maken, zo ja welke: * In de zomer lees ik graag en in de winter kijken we regelmatig een leuke film. Natuurlijk gaat er veel vrije tijd zitten in het knutselen, film kijken enz met de kids.

Wil je nog iets leuks vertellen aan de blog-lezers: * Ik ben een blog begonnen op aanraden van mijn vriendin. Ik zei: Een wat??? Ja, een blog voor je zelfgemaakte creaties's zei ze, want je maakt mooie dingen. Ik heb eerst heel erg hard gelachen, want wie wil mijn frutsels nou bekijken? Bijna een jaar verder ben ik mijn vriendin nog altijd dankbaar, want wat vind ik het leuk. En toen ik werd benaderd met de vraag of ik het team wilde komen versterken heb ik geen moment getwijfeld!

Waarom is dit jouw favoriete kaart : * Het is mijn tweede kaart als lid van het design team en ik ben erg tevreden over het resultaat. De schitterende digi is helemaal ingekleurd zoals ik het voor ogen had!

**

Mieke bedankt voor dit leuke interview.

Ik vond het weer superleuk om te lezen, volgende week alweer het laatste interview.
Daarna nog een paar leuke Karen Doodles In The Spotlights en vanaf 1 januari kunt u hier ons nieuwe blog vinden, dus blijf ons vooral volgen :))

Groetjes Aletta

3 opmerkingen:

Marianne zei

Hai Mieke,
Leuk interview en je kaart is prachtig.
Groetjes Marianne

Irene zei

Deze scrapster uit het Hoge Noorden heeft het grote genoegen Mieke te kennen!
ALLES wat ze in dit interview verteld is helemaal waar en vooral haar GRENZENLOZE fantasie en creativitiet zijn een feest! Vooral zo doorgaan Mieke!

Irene

corry'kaart zei

hoi mieke
het is een feest om zo iemand een klein stukje beter te leren kennen,want ik ben een grote fan van je!
dus hopelijk nog vele blogjaren:-))
gr corry